Wednesday, June 2, 2010

«Am vindecat cancerul de la distanţă, prin fire de păr!»

Share/Bookmark

Articol semnat de Sorin Golea

Premieră mondială: trei animale de laborator au fost vindecate de cancer, prin terapie cu radiaţie electromagnetică de la distanţă.
Fizicianul Teodor Săndulescu a realizat experimentul firelor de  păr la acest aparat
Acestea sunt eprubetele cu firele de păr ale celor cinci şobolaniAcest lucru s-a întâmplat la Institutul de Oncologie din Bucureşti. În primul rând, evenimentul în sine este excepţional, adică au avut loc vindecări de cancer pe loturi experimentale de animale. Dar acest studiu, unicat mondial, este ieşit din tiparele cercetării ştiinţifice şi pentru că el constă în tratarea cancerului prin radioterapie... de la distanţă

. Pare de domeniul magiei, dar e o reuşită excepţională, palpabilă. Cu un an şi jumătate în urmă, cinci şobolani au fost injectaţi subcutanat, în zona spatelui, cu celule canceroase. După ce s-au îmbolnăvit, adică li s-au format tumori, li s-a tăiat câte un smoc de păr din blană.

Trei cobai au scăpat de tumori Ei sunt cobaii care s-au vindecat de cancer

Fiecare smoc a fost supus, într-o incintă specială, situată la o distanţă apreciabilă de locul unde sunt ţinuţi şobolanii, unui flux de radiaţii electromagnetice cu o anumită lungime de undă. Dacă în toate celelalte experimente de vindecare a cancerului pe şobolani, animalele mor în maximum 80 de zile, în acest caz, trei din cei cinci şobolani trăiesc şi azi, după un an şi jumătate, pentru că s-au vindecat.

“Pe scurt, la baza experimentului a stat ideea că părul şi unghiile menţin legătura cu câmpul biologic al subiectului de la care au fost tăiate, chiar dacă sunt duse la mare distanţă de corpul de origine. Toată lumea a spus că acest Aici (medalion) a avut şobolanul tumoarea canceroasălucru nu se poate. Ba, iată că se poate! Acum ştim că un corp bolnav începe să emită pe mai multe frecvenţe deodată. După ce organismul se vindecă, începe să rezoneze doar pe câteva lungimi de undă - aceasta fiind starea de normalitate. Noi am supus firele de păr unui flux de radiaţie electromagnetică de o anumită lungime de undă, părul «s-a vindecat» şi în acelaşi timp a vindecat şi organismul de pe care l-am tăiat, adică de pe şobolani, în cazul nostru.

Ştiu că sună bizar, dar avem deja rezultate excepţionale. Mulţumesc colectivului de cercetători care a avut încredere în această idee”, ne-a spus fizicianul Teodor Săndulescu, cercetător principal la Institutul Oncologic, omul care se ocupă de experimentul vindecării cancerului de la distanţă.

Fenomenul este studiat de peste 50 de ani


“Studiul influenţei radiaţiilor electromagnetice emise sub formă de impulsuri sau radiaţie  continuă (unde) asupra materiei vii se face cu asiduitate în cele mai secrete laboratoare din lume începând cu perioada anilor ’50. Experimente cu rezultate de necontestat au arătat că radiaţia electromagnetică pe anumite spectre şi frecvenţe poate avea efecte terapeutice.

Personal, am popularizat experienţele şi cercetările domnului Teodor Săndulescu prin emisiunile de televiziune pe care le realizez la canalul N24 Plus. Mai mult decât atât, în urmă cu doi ani, prin intermediul Centrului de Studii de Cercetări Psihotronice şi Ufologice (CSCPU), am participat în mod direct la experienţele domnului Teodor Săndulescu”, ne-a spus generalul de brigadă doctor Emil Străinu (foto), directorul CSCPU.


2 comments:

Radionica face acest fapt din '50, inforenergetica din '90, dar pentru ca nu s'a putut dovedi in laboratoarele moderne ce tehnica si mai ales ce "tehnologie" poate folosi un om cu capacitati deosebite, dar fara nici un aparat - pentru tratatea tumorilor canceroase, faptele au fost trecute sub tacere, la capitolul mistere. Tot ceea ce nu intelegem prin cunoasterea stiintifica - pentru ca inca nu am evoluat tehnologic suficient - e mister. Consider ca orice terapeut, poate face acest fapt fara laboratoare si asigurari sociale in spate, fara salar si spaga. Vindecarea e in subconstientul uman de la facerea lumii, iar un mental autocontrolat in "alfa" sau "theta" poate debloca meridiane sau centri energetici, de care pana mai ieri nici ca se facea pomenire, si acest fapt cunoscut de 5000 de ani, considerat o aberatie a ezotericilor. Astrologii erau si ei la limita societatii, considerati "cu capul" si mai ales, "bu-hu-hu". Medicina isi da seama cu fiece zi care e data la spate, ca nu poate sa mai faca control, pentru ca deja la capul scarii e terapeutul holistic, net superior stiintei "moderne"(sic) pentru ca nu taie, nu injecteaza, nu sta cu spatele la pacient, ci chiar il respecta si iubeste, ca pe el insusi. Drept urmare, trebuie sa arunce si ea un os in arena, la spartul targului. In foarte scurt timp, toti oamenii vor fi vindevati la distanta, fara aiureala de sistem medical, o gaselnita a sistemului actual, in care nonvaloarea e valoare, iar informatia universala e trecuta la mistere, din incapacitatea de a accepta ceva ca si "fiind", fara a mai cerceta 1000 de ani. In acest timp mor oameni ce pot si salvati.
Pace si Lumina.

intr-adevar exista vindecare pentru cancer..eu personal cunosc citeva, si citiva vindecatori din nlume, carora li s-a impus sa vindece numai un numar finit de persoane....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites