Thursday, March 25, 2010

E-mail expeditor E-mail destinatar Comentariu Bebeluşi vaccinaţi cu virus porcin

ON THE OTHER HAND, II IMUNIZEAZA IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, FACUTE TOT DE EI. DESIGUR, DACA SUPRAVIETUIESC.

Rotarix este un vaccin cu administrare orală, inclus pe lista celor obligatorii pentru bebeluşiDupă ce a fost interzis pentru câteva săptămâni în Statele Unite, vaccinul Rotarix ar putea fi oprit de la administrare şi în ţara noastră. În acest ser cu care sunt imunizaţi bebeluşii împotriva gastrţnteritei a fost descoperit virusul porcin.

Vaccinul Rotarix, aflat pe lista imunizărilor obligatorii în ţara noastră, e utilizat la bebeluşii de şase săptămâni pentru a-i proteja împotriva gastroenteritei.

În SUA, serul a fost interzis câteva săptămâni

Virusul porcin a fost descoperit în vaccin de Agenţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a Statelor Unite, care a şi cerut încetarea folosirii acestuia. În Europa, stoparea administrării acestui ser ar putea fi decisă doar după o întâlnire a specialiştilor.

Rotarix e un vaccin administrat pe cale orală şi e disponibil sub două forme: pulbere sau lichid. Produs de GlaxoSmithKline, medicamentul a fost aprobat de Uniunea Europeană în februarie 2006. Agenţia Europeană pentru Medicamente (AEM) a precizat că virusul porcin descoperit în vaccin nu prezintă o ameninţare pentru sănătatea publică. Cu toate acestea, a solicitat companiei producătoare un raport complet, urmând să se pronunţe astăzi asupra rezultatelor.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites