Wednesday, October 28, 2009

OH SHIT!

Large Hadron Collider - cel mai mare accelerator de particule din lume-va fi repornit in noiembrie. Pierderea de helium care a fost OFICIAl cauza inchiderii sale, a fost reparata.

A European Center for Nuclear...

Proiectul (CERN) vrea sa inteleaga facerea universului cu ajutorul "celui mai mare experiment fizic din istorie"

Proiectul la care au lucrat 10000 de fizicieni timp de 16 ani tinteste sa adune la viteze f mari particulele din care este creeat universul, astfe incit oamenii de stiinta sa observe gaurile negre, energiile extreme si alte fenomene ce se petrec in prima milionime de secunda de dupa Big Bang, mama tuturor expoiziilor. (mai bine ma intreaba pe mine sau pe tantrici, sau pe calugarii japonezi, ca le dam mintenas explicatia)

Profesoru Kol, unu dintre oamenii de stiinta implicati a avut recent schimburi dure de replici cu fizicienii Holger Nielsen din Danemarca si Masao Ninomiya din Japonia care sustin ca aceste cercetari sint "abominabile fata de natura" si ca or sa se intoarca impotriva creatiei. Cei doi fizicieni sau focalizat pe misteriosul boson Higgs-asa zisa particula a lui Dumnezeu-

Conform ipotezei lor, particula "va sfisia tesatura universului intorcindu-se in timp" si va opri instalatia de la CERN inainte de a putea genera una asemanatoare, ca un calator prin timp ce calatoreste inapoi pentru a-si ucide strabunicul.


5 comments:

ei, n-ar fi prima data cind s-ar trage ponoase cauzate de inconstienta stimabililor savanti. in mod sigur, nici ultima.

Ei,asa-zisii savanti,sunt prea orgoliosi ca sa creada in tantrici,tibetani etc).se cred cei mai destepti,insa deocamdata foarte putin din descoperirile lor au fost in beneficiul omenirii;mai mult au distrus.

Who the fuck lets them do it???

Who doesnt let them do it? Nimeni

lama Tanpai.maestru meu, a plecat anu asta inainte cu 2 saptamini inainte de lansare in elvetia, unde a fost o intilnire a meastrilor tantrici tibetani din secta noastra. Coincidenta sau nu, la citeva zie dupa ce au fauct ritualurile, s-a produs defectiunea.deci se poate....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites