Monday, October 26, 2009

DESPRE APOCALIPSA SI UNIUNEA CU CREATORUL


1. Cine e in Lumina (Superioara ) nu mai are cum sa scape din imbratisarea ei .

Cine intr-adevar a gustat din aceasta lumina care este dragostea eterna el nu se mai poate desparti de ea in vecii vecilor deoarece nu exista o placere mai mare decat aceasta.Si totodata cine este in Lumina Superioara va face tot posibilul sa o daruiasca pentru ca aceasta este calitatea Creatorului si numai astfel poate intra in echivalenta de forma cu El si urca treptele spirituale.

2. E adevarat ca numai impreuna vom reusi , dar eu nu inteleg prin asta ca vom trece cu totii Machsomul(bariera ce exista intre lumea spirituala si lumea aceasta) in secunda X .

Numai impreuna ne putem impinge si incuraja in a ne dori spiritualitatea; trecerea machsomului are loc numai atunci cand eu m-am ridicat in totalitate deasupra egoismului si nu mai sunt sub stapanirea lui.
Ridicarea spirituala se poate face numai impreuna, iar trecerea machsomului poate avea loc in functie de cat de mut dorim acest lucru si daruim grupului,Vasului Lumii.
A darui grupului inseamna a Darui Creatorului.

3. Din datele furnizate chiar de Baal HaSulam , rezulta ca trecerea va avea loc in 245 de ani (incepand cu 1995 ).

In anul 6000 evreiesc toata umanitatea va ajunge la Corectarea Finala, asta dupa trecerea machsomului si urcarea celor 125 de trepte spirituale.Trecerea machsomului trebuie sa aiba loc cu mult timp inainte de a ajunge la Corectarea Finala, deoarece corectarea noastra incepe numai in momentul cand urcam treptele spirituale, toate cele 125.

Loviturile care vor lovi umanitatea vor fi foarte puternice si greu de inteles de noi aflati inca sub stapanirea egoismului nostru.Vom putea striga pana la cer sa fim iertati si vindecati de acest egoism, dar fara dorinta corectarii sufletului si dorinta de unire cu toata umanitatea pt realizarea scopului Final al Creatiei, nimeni nu ne va auzi si vom continua astfel sa fugim de la o asa zisa astazi "criza" la alta, intrebarea ramanand pana cand?

4. Daca scad cele aproximativ 2 milioane de oameni inregistrati pe grup , cei aflati in intuneric (si ce-ntuneric ! ) raman foarte multi si fara ei nu putem sa atingem Gmar Tikun(corectia completa) , Adam HaRishon (omu universal)

Nimeni nu se afla in intuneric, toata lumea se afla in Lumina Infinita, dar sunt unii care sunt constienti de asta, unii care isi doresc sa fie constienti de prezenta ei si altii in care inca nu s-a trezit aceasta dorinta pt spiritualitate datorita neindeplinirii reshimoturilor(inregistrari spirituale) lor.

Toata lumea va ajunge la punctul de a se corecta mai devreme sau mai tarziu. SCOPUL acestei intelepciuni este de a grabi acest proces si astfel umanitatea sa nu treaca prin toate suferintele prezise de profeti.
Tot ce este scris in cartile sfinte despre marile dezastre care vor cadea asupra lumii se va indeplini si asta daca umanitatea se va lasa dusa de val pana in ulimii ani de corectare, adica in anul 6000 evreiesc sau 2239 dupa calendarul gregorian

Singurul lucru care poate evita acest lucru si anume suferinta este inceperea corectarii umanitatii in cel mai repede timp posibil.
Rav a spus ca o data ce toata lumea va incepe sa isi doreasca numai sa intre in acest proces, in mai putin de 2 ani toata lumea poate atinge CORECTAREA FINALA(preluat din lectiile de Cabala de la congresul din America)

5. In Lumea Superioara totul e deja incheiat si nimic de aici nu va influenta lucrurile mai mult decat a hotarat Creatorul , care stim ca e suveran .

Deci nu vad niciun pericol ca cei care deja "sunt cu capul in jos " sa scape trenul.. Oricum mai urmeaza destule garnituri .

In Lumea Superioara totul se afla in Repaus Total, adica in Dragoste Infinita Nemarginita si ea, Lumina, niciodata nu s-a schimbat si nici nu se va schimba dupa cum vrem noi aici in Lumea ACEASTA, pentru a ne simti noi bine dupa legile egoismului nostru. Fiecare il cauta pe Creator dar dupa felul cum vrea el si nu dupa cum vrea Creatorul sa fie gasit.
Nimeni nu va scapa trenul care duce spre Tinta Finala,deoarece noi toti suntem in el, doar ca nu realizam acest lucru pentru moment.O DATA ce acest tren va incepe sa deraeze bine de tot atunci vom cauta sa ne unim ca niste disperati, deoarece aceasta va fi singura sansa de scapare de la autodistrugerea aproape totala a umanitati.

Tin sa repet ca noi suntem un singur Suflet si acest suflet este impartit in toate "corpurile" din intreaga lume.
Acest Suflet poate exista in 7 miliarde de persoane ca astazi si totodata si in 700000 de persoane. Numarul de persoane care vor realiza aceasta Corectare Finala nu conteaza in ochiul Creatorului, important este ca acest suflet Adam haRishon sa fie corectat si sa se uneasca definit cu Creatorul oferindu-i astfel placerea de a Darui Creatului.

Intelepciunea Cabala doreste ca toate umanitatea sa isi doreasca si sa realizeze unirea totala cu Creatorul.
Cu cat acest lucru se va realiza cu atat vom avea mai putin de suferit.Totul ramane la alegerea noastra si nu a Creatorului. El va ramane intodeauna acelasi si va continua sa ne trimita Lumina Lui fara incetare, dar ramane ca noi sa facem tot posibilul sa o percepem si astfel sa nu o simtim ca pe o suferinta ci ca o Dragoste Eterna in care noi toti conexati traim.

Numai impreuna vom reusi!
adrian pt. kabbalah romania

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites