Monday, July 20, 2009

DE CE SA PLATESC LA STAT?

Beats me..ma depaseste, nu inteleg, de ce naiba trebuie sa platim pentru facultatile de stat.
Daca vreau sa platesc ma inscriu la o universitate particulara unde stiu ca sint tratata misto, ca nu studiez pe computere 368, si ca secretarele nu par ca tocmai au avut o partida nefericita de sex anal.

In Germania institutiile de invatamint sint gratuite. De ce?Pentru ca nemtii sa fie impulsionati sa dea la facultate. Acolo putem si noi romanii sa studiem GRATUIT, in engleza daca prindem un program Erasmus sau in germana , oricind, daca studiem of course mai intii limba.
De ce dracu sa vreau sa fac o facultate de stat in rromnika cind pot sa fac una dintre cele mai bune facultati din lume-clasata printre primele 100 in Germania?
Si on top of it muista de androneasca care e o fata lacoma lacoma, acum a pornit razboiul personal-pt. ca este clar personal, probabil nu s-au inteles la pret- cu Spiru Haret.

Rectorul instituţiei de învăţământ superior, Aurelian Bondrea, a declarat că toate facultăţile Universităţii 'Spiru Haret' 'sunt în regulă', aceasta primind controlul Ministerului Educaţiei. pentru că nu au nimic de ascuns. Bondrea consideră că decizia şefei de la învăţământ, Ecaterina Andronescu, este abuzivă şi ilegală.

"Ministerul vede Universitatea «Spiru Haret» un adevărat competitor şi de aceea, prin hotărârea de Guvern promovată, a vrut să elimine acest competitor lăsând loc instituţiilor private ale statului. Mă refer la faptul că instituţiile de învăţământ superior de stat organizează învăţământ cu taxă ceea ce contravine legislaţiei în vigoare", a spus lectorul.

Mi se pare culmea idioteniei sa le periclitezi oamenilor locurile de munca, numai pentru ca o pizda proasta vrea mai multa spaga-ma refer la cei care lucreaza deja, cu diplome de la Spiru, date acum 2 ani si pe care ministresa nefe vrea sa le anuleze.
Ii e frica de faptul ca Spiru le face universitatilor de stat CE SI-AU MARIT TAXELE concurenta?
I say chiar meritam ce ni se intimpla daca nimeni nu o pune de un protest.

3 comments:

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites