Monday, May 4, 2009

ADEVARATUL imn al turismului Romaniei, reclamat pentru "defaimarea Romaniei". Credeti ca imnul "The land of choice" e mai bun?!

Asociatia Nationala a Organizatorilor de Conferinte si Expozitii (RCB), Patronatul Asociatia Nationala a Agentilor de Turism ( ANAT), Federatia Industriei Hoteliere (FIHR), Organizatia Patronatului din Turismul Balnear(OPTBR), Clubul Presei de Turism (CPTR), Departamentul de Turism al Primariei Bucuresti, Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului (FAPT), Asociatia de Promovarea Turismului - Litoral, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) au protestat azi public impotriva "actelor de defaimare a tarii si subminare a intereselor nationale" manifestate prin postarea pe website-ul "youtube" a materialului "Imnul turistic al Romaniei - The end of choice".

Insa, comparativ cu noul imn, promovat de Ministerul Turismului, trebuie sa recunoastem ca creatia Happy Fish e mult mai reusita.... Comparati aici:

Au inceput deja si replicile haioase pe net: The Land of Choice PSD

2 comments:

superb postul tau...tocmai a fost Geoana la mine in localitate si mi s-a parut cel mai imbecil dintre toti politicienii pe care i-am vazut pana acum: e asa de tipic romanesc incat atunci cand dadea mana cu localnicii care se aflau de 1 Mai la iarba verde ii intreba "ce fai?" sau "cum e friptura?" in loc de "cu ce va pot ajuta? sau care sunt nemultumirile voastre?

foarte bine ai spus ceea ce trebuia facut de fapt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites