Friday, November 14, 2008

PIRAMIDE SI XIBALBA

"Heliofizicienii au descoperit ca Soarele are un camp magnetic octopolar. Un asemenea camp ne arata toate punctele de coordonate pentru un octoedru, care se prezinta ca doua piramide egiptene conectate baza-la-baza. Exista patru astfel de puncte pe ecuatorul Soarelui, despre care se stie ca emit dusuri de particule de incarcare energetica, la fel ca un aspersor care se invarte incet."David Wilcock -MATRIX ESTE O REALITATE(extras din newsletter-ul editurii foryou).
Din Atlantis stim ca adevarata structura energetica ce sustine, creeaza si modifca universurile este piramida dubla, din care, din nefericire, partea de umbra, piramida neagra, cea subterana, cea in oglinda, cea scufundata a fost complet scoasa din ecuatie. Cu toate ca multi initiati printre care si Edgar Cayce au atras atentia asupra structurilor subterane existente sub piramide, cineva vrea ca aceasta cunoastere sa nu poate fi accesata. Sintem invatati ca lumina este buna si intunericul este rau-chiar si cei care au studiat tao, reiki sau qigong-in mare majoritate-fac criza cind le spun sa lucreze cu lumina neagra care este cea mai puternica forma de modificare celulara (de exemplu lucrul cu lumina alba sau colorata in cancer sau sida are ca efect sigur moartea accelerata a pacientului).Si iata ca, ceea ce se stia de mult dar se tinea ascuns, blamindu-se opiniile contrare mainstreamului acum e dovedit cu ajutorul minunatei fizici quantice si a tehnologie moderne.
Despre piramida, functiile sale si reconstruirea piramidei lumii-in urmatorul meu seminar pentru femei-raportul o sa-l public dupa, intr-un articol separat,aici.
Intre timp cei care nu l-au vazut inca, vizionati filmul THE FOUNTAIN, unde alinierea intergalactica din 2012 si deschiderea drumului catre XIBALBA=domeniul subteran al mortii este atit de plastic expus.2012-ce alegem drumul SPRE XIBALBA, cufundarea in Moartea totala, secerisul sufletelor, drumul PRIN XIBALBA catre INIMA CERULUI, TREIMEA SFINTA mayasa, indiana, crestina si adapostul intr-un paradis temporal sau LIBERTATEA ABSOLUTA?
"SINT DEJA DARUIT PUTERII CE-MI STAPINESTE DESTINUL
SI NU MA AGAT DE NIMIC, ASA CA NU VOI AVEA NIMIC DE APARAT.
NU AM GINDURI, DECI VOI VEDEA
NU MA TEM DE NIMIC, DECI IMI VOI AMINTI DE MINE INSUMI.
DETASAT SI NESTINGHERIT,
VOI TISNI PE LINGA VULTUR
SI VOI FI LIBER"
CARLOS CASTANEDA-INCANTATIE din Darul VUlturului


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites