Wednesday, November 24, 2010

Romani talhariti si brutalizati de politie, la Pravetz, in Bulgaria

Share/Bookmark


Dragi romani, daca inca nu ati realizat pana in 2010, ca Bulgaria este un teritoriu pe care este esential a fi ocolit? NU MAI MERGETI IN CONCEDII LA ACESTI ECSCROCI si trogloditi si NU MAI TRANZITATI BULGARIA, nici daca drumul mai scurt pana unde vrei sa ajungi trece prin jungla lor… Sunt o natie de excroci si si-au perfectionat toare modalitatile prin care pot fura si jecmani (nu numai) turisti, ci si strainii care tranziteaza Bulgaria, iar TOTUL SE PETRECE CU PARTICIPAREA NEVAZUTA A AUTORITATILOR LOR COMUNISTE PANA IN MADUVA OASELOR, adica „militia„ bulgara si terminand cu „justitia” bulgara. ABSOLUT TOTUL ESTE F.MINUTIOS ARANJAT…

Si, va spune asta unul care a fost jefuit si tarat pe jos cu catuse la maini, in Bulgaria, de catre shmecherii lor MILITIENI imbracati in echipament negru de anti-tero si cu pistoale si mitraliere tinute la cap timp de 2 ore… Incidentul s-a petrecut pe autostrada spre Sofia, fara nici o jena, si apoi ne-au dus cu masina si ne-au parasit intr-o zona pustie, unde nici musca nu a ajuns…

Tot incidentul, declarat de noi la militie instantaneu, s-a infundat in Tribunalul din Sofia, datorita faptului ca, din victime si pagubiti, am ajuns sa fin ACUZATI de militia din Pravetz ca…AM INSCENAT NOI TOTUL,pt. “A ADUCE GRAVE ACUZATII STATULUI BULGAR”(noi fiind 2 persoane, sot si sotie!)

Bun, dar, de ce am incena noi bataia pe care am luat-o de la agresori si banii furati si masina DEVASTATA? De ce as fi vrut eu sa ajung la TRIBUNALUL lor intr-o sambata seara, cu complet de judecata convocat DE URGENTA???
N-am primit nici un raspuns pana in ziua prezenta, daca agresorii au fost sau nu depistati… S-au multumit sa ne escorteze inapoi, pana la granita, ca nu cumva SA MERGEM LA AMBASADA ROMANA DIN SOFIA (unde ne-ar fi omorat daca ajungeam…)

So, ni s-a taiat

Melissa


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites