Wednesday, July 14, 2010

VRAJI DE DRAGOSTE CU MARIE LAVEAU

Share/Bookmark

Cum sa-ti pui o dorinta de dragoste la mormintul lui Marie Laveau:

  1. Download poza de mai jos pe computer
  2. Deschide poza cu paint
  3. Undeva pe mormint fa 3 cruci in X cu rosu, una linga alta (XXX).
  4. Ciocaneste in poza de 3 ori
  5. Roag-o pe Marie Laveau cu voce tare sa iti implineasca dorinta de dragoste:(de ex: 'Frumoasa Marie Laveau regina iubirii din New Orleans, te rog implineste-mi dorinta ca ...x...sa ma iubeasca')
  6. Iesi din programul paint fara sa salvezi poza
  7. In aceeasi zi in care ti-ai pus dorinta lasa o ofranda de fructe, flori si bomboane pentru Marie Laveau undeva intr-un cimitir.

Marie-Laveau's  tomb
Photograph copyright © 1998-present, Samantha Corfield

Cine este Marie Laveau?
Marie Laveau este cea mai cunoscuta preoteasa voodoo din America, care a trait pina acum. Ea este ingropata in cimitirul St Louis din New Orleans si este creditata cu inflorirea religiei voodoo in America din trecut pina acum.

Puterile sale unice erau cautate de barbatii si femeile nu numai din USA ci si din Europa, Africa si China si multi oameni s-au imbogatit si vindecat apelind la ea.

Astazi mormintul ei este locul unde multe persoane si-au gasit alinarea, rugind-o sa-i ajute. Este in mod special faimoasa pentru dorintele implinite in dragoste.




4 comments:

Cum sa faci o vraja de dragoste prin internet , desenand niste cruci si mai ales ciocanind in poza, ce tampenie mai e si asta , cum sa ciocan , cu degetele in monitor ? Lol, serios acum , n am nimic , ok , dar nu e cam ciudat?

intrebarea e pertinenta however:
internetul-ca si telefonul- este cel mai tare mediu de aruncat vraji pentru ca se intinde ca o retea akashica pe tot pamintul
poti incerca de ex sa dai in tarot pe net si o sa vezi cit de accurate sint raspunsurile,. mai tari decit o consultatie face to face care poate fi influentata de emotii

Eu am apelat la o batranica din franta acum 1 an dar nu cred ca mai face ma ajutat enorm de mult pt cine vrea sa vb cu mine las
las id meu aici dorina_sorescu

Lol!!! 😂😂😂😂😂😂😂 alta prostie mai mare nu gaseati?? Dorina nu crezi ca mai face batrana dar tot continui sai faci publicitate pe toate site.urile, eu cred ca e in favorea ta atata publicitate 🙈🙈🙈🙈 oameni buni lasati prostiile si nu aruncati banii pe la asa zilele vrajitoare? Nu te mai vrea?? Ok fuck off , daca tea lasat inseamna ca nu te mai vrea, fa.ti un dush , perfumeazate aranjeazate cat mai sexy(asta ne face pe toate femeile sa ne simtim mai bine) si iesi in lume..La o cina , la un club , sau pur si simplu incearca sa nu.ti storci creieri gandindute la acel barbat care tea lasat pt alta pt ca nu te merita? Tu valorezi mult mai mult si acolo undeva exista alta persoana care asteapta sa te faca fericita, all love ✌✌✌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites