Monday, September 21, 2009

CE MA MAI ENERVEAZA-REPRISE

VACCINUL, CE SE PARE CA VA FI OBLIGATORIU, IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE. OK UNDE DRACU SINT PORCII AIA AFECTATI? OOPS, NU EXISTA!
MAI MULTE AICI


Munca excelenta a unor cercetatori precum americanul Patrick Jordan, a expus planul pe cale sa se realizeze de a ucide un numar mare de oameni prin virusi produsi in laborator si vaccinuri. El spune ca exista vaccinuri perfectionate care pot pur si simplu opri sistemul imunitar al unei persoane, iar trupele USA au fost folosite deja ca niste cobai.

Patrick Jordan a scris despre sistemul de 3 vaccinuri pe care Illuminati l-au pregatit. Prima inoculare face celulele albe (sistemul imunitar)sa nu mai fie operabile. A doua injecteaza virusii, iar a treia face ca sistemul imunitar sa porneasca din noi. De data aceasta insa modificat.

In perioada de mijloc virusii se extind in corp, dar persoana nu se simte rau deoarece sistemul imunitar nu poate lupta. Atunci cind el este repornit, va dezvolta un atac atit de violent impotriva virusilor, incit este posibil sa ucida corpul (febra mare, tremuraturi, voma, diare, etc).
Aceasta perioada este cunoscuta ca furtuna de cytokina, atunci cind sistemul imunitar depasit de situatie trimite prea multi anticorpi in acelasi timp in ariile infectate.

De aceea OMS a cerut ca virusul gripei aviare sa existe in vaccin sub forma sa VIE. Sta scris pe websiteul lor, puteti verifica.

'In view of the anticipated limited vaccine availability at global level and the potential need to protect against "drifted" strains of virus, SAGE recommended that promoting production and use of vaccines such as those that are formulated with oil-in-water adjuvants and live attenuated influenza vaccines was important.'


P.S.-STITI, NU, CA VACCINUL NU A FOST NICIODATA TESTAT PE NIMIC, CA BIETII DE EI S-AU GRABIT!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites