Monday, September 21, 2009

10 LUCRURI PE CARE NU TREBUIE SA LE STITI DESPRE VACCINUL IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE




#1 - Producerea vaccinului a fost grabita si acesta NU a fost testat. Vreti sa fiti cobai pentru Big Pharma? Daca da, faceti coada la vaccin in iarna asta.

#2 - Vaccinurile contin adjuvanti periculosi ce cauzeaza raspunsuri inflamatorii corpului. De aceea au fost suspectate ca provoaca autism si alte dezordini neurologice.

#3 - Vaccinul impotriva gripei porcine poate sa CREASCA riscul de moarte prin alterarea/suprimarea raspunsului NATURAL al sistemului imunitar. Nu exista nici o evidenta ca vaccinurile chiar si simple impotriva gripei ofera imunitate. Vaccinul este pentru lumea moderna ce era uleiul de sarpe in evul mediu.

#4 - Doctorii inca nu stiu DE CE IN 1976 vaccinurile impotriva gripei porcine paralizau atit de multi oameni. Asta inseamna ca n-au habar ce poate provoca actualul vaccin (si nici nu-l testeaza).

#5 - Chiar daca vaccinul va va ucide, companiile farmaceutice nu vor fi responsabile. Guvernul Statelor Unite a dat imunitate completa companiilor farmaceutice in caz ca se intimpla ceva. Datorita acestei imunitati, companiile nu au nici un INTERES sa faca vaccinurile sigure, pentru ca ceea ce le intereseaza este cit de multi bani fac.

#6 - Nici un vaccin nu are puterea vitaminei D impotriva gripei.Este un fapt stiintific care nu le convine celor de la Big Pharma, si spera sa nu o aflati.

#7 - Chiar daca ar functiona, si toti cei din jurul tau si-l vor face, adevarul este CA NU AI NEVOIE DE EL! Daca toti din jurul tau si-l fac atunci nu ai cum sa te imbolnavesti si tu si nu ai avea nevoie deit sa-i incurajezi pe ceilalti sa si-l faca.Bulll!

#8 - Companiile farmaceutice au facut deja MILIARDE DE DOLARI din aceste vaccine. Si banii astia ies din buzunarul nostru, chiar daca noi nu ne vaccinam, pentru ca ei sint paltiti din taxe.

#9 - Cind o sa vedeti oameni murind din cauza gripei porcine, sa stiti ca cei ce s-au vaccinat si mor sint marea majoritate. Doctorii vor explica cu logica lor imbatabila:" Da, dar numarul celor salvati este mult mai mare..." RRRight!

#10 - In acest moment se construiesc in USA si Anglia centre de dezastru.Sa spunem ca nu sint chiar inutile- aici vor fi identificati cei care din naivitate s-au lasat manipulati.

Loteria se spune, este taxa pe care o platesc cei ce nu stiu matematica. Vaccinarile impotriva gripei porcine sint taxa platita de cei ce nu inteleg ce inseamna sanatatea.


2 comments:

imi amintesc ca pe cand eram stagiar,introdusesera vaccinarea pentru cadrele medicale si cei cu afectiuni cronice,impotriva gripei(banala gripa evident).Dna dr la care eram arondati,dr in medicina, ne-a spus:nu va sugerez sa-l faceti;mai sigur este imunizarea prin Oscilococcinum.Colegii nostri si majoritatea celor ce facusera vaccinul erau gripati.Noi nu!

Toate vaccinurile,fara exceptie,sunt doar manevre de culise,pentru castiguri exorbitante ale firmelor farmacutice care platesc si cercetarile.Vor ajunge la obligativitate caci oamenii vor incepe sa refuze sa se lase manipulati.Nu stiu ce vor face altii,insa eu voi refuza chiar daca asta inseamna sa-mi pierd viata.

Nu a existat niciodata nici gripa aviara,nici bovina,nici porcina.Sunt inventii ca multe altele cu care indoctrineaza tinerii medici si studenti la medicina astfel incat cand ies de pe bancile scolilor sunt deja montati in a scrie cat mai multe medicamente si mai putine detalii despre prevenire.

corect, si eu iau vaccinuri antigripale homeopate si mi-e foarte bine.corect!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites