Tuesday, September 22, 2009

VIRUSUL GRIPEI PORCINE a fost creat in laborator. CAMPANIE ANTI-VACCIN. Avertisment si Pliant PRO VITA - Pentru descarcare si multiplicare

Noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”),care a ajuns recent şi în ţara noastră, nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent, fiind sintetizat în laborator.

Pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 (când au murit 50 milioane de oameni) care a fost readus cu succes la viaţă prin decongelarea victimelor şi depistarea materialului genetic viral; virusul a fost apoi combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare).

În final, virusul A H1N1 conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară; a fost denumit „novel flu” (incorect spus gripă porcină) de către Centrul pentru Controlul Bolilor din S.U.A.(CDC) [1] .
PLIANTELE SI CE PUTEM FACE FIECARE DINTRE NOI AICI

P.S.-IO NU AM CHEF CA FIIMEA SA FIE VACCINATA CU FORTA, IN SCOALA SI IZOLATA IN CARANTINA IN BARACI, SAU IO SA DAU 1000 USD PE ZI CA IN AMERICA, DACA REFUZ S-O VACCINEZ..ACTIONATI CIT MAI E TIMP.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites