Thursday, September 15, 2011

THE MYSTERIOUS ORIGINS OF MAN

FULL DOCUMENTARY HERE


În acest film documentar, experții intră în profunzime într-un subiect extrem de delicat, nefiind condiționați de limitele impuse de televiziuni. Documentarul prezintă dovezi șocante care zguduie din temelii teoriile convenționale despre originea omului.

Făcut special pentru cei care nu se mulțumesc cu poveștile convenționale și acceptate fără comentarii de toată lumea, Originile misterioase ale omului este un film obligatoriu pentru cei ce caută o explicație mai profundă a originilor noastre.

Richard Milton este un profesor care cercetează scăpările metodei științifice. De exemplu, el susține că actualele metode de datare au o marjă foarte mare de eroare și că, folosindu-se de aceste metode, pământul poate fi datat la doar 175.000 de ani.

Documentarul demonstrează că origine umanității reprezintă încă un mister și de aceea trebuie luate în calcul și reconsiderate și alte teorii.

Tot în acest film documentar, creatoarea serialului de televiziune Sightings (Apariții), Linda Moulton Howe, vorbește despre o întâlnire de la Biroul de Investigații Speciale al Forțelor Aeriene și depre informații că oamenii sunt ființe modificate genetic în trecut de către extratereștri, iar David Hatcher Childress amintește de morminte recente ale unor Pterodactyli în Noua Guinee.

Vizionare online The Mysterious Origins of Man cu subtitrare


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites