Thursday, February 18, 2010

RASPUNS LA POSTUL RONCEA

Victor Roncea pe care il stimez foarte mult datorita activitatii sale civice, a scris un post aici. De fapt e un articol din Daily Mail postat pe blogul sau.

Pe scurt este vorba despre cum niste ofiteri Mossad-bestii singeroase si asasine-au omorit un biet batrinel Mahmoud al-Mabhouh, senior commander of the Palestinian paramilitary group Hamas, inchei citatul.
Batrinelul era in Dubai doar ca sa deal niste rachete, mitraliere, arme d'astea care in viata de zi cu zi a Hamasului sint ca acadelele pentru copiii europeni.Adica nothing. Meaningless. Sweet and entertaining.

Imi pare rau dar chiar mi-a ajuns la git genul asta de articole.
In primul rind, Hamas NU ESTE GRUPARE PALESTINIANA o mai zic de un infinit de ori ca sa auda naibii cineva.
PLO-organizatia pentru eliberarea palestinei- este.
Hamas este un kkt finantat de iranieni, care sint finantati de rusi, care sint finantati de...ma rog, ca sa mentina o stare de instabilitate in regiune.
HAMASUL este cea mai urita factiune in Israel. As in hated. De catre palestinieni.

FUCKING FACTS-da, stiu ma repet:

Vecinul meu Hassan, care avea un magazin deschis 24/7 si NU il inchidea in timpul rugaciunilor s-a ales cu picioarele rupte de dragalasii membrii Hamas-asta da iubire si sprijin fratesc.

Vecina mea Im Jalal, a fost vizitata de gingasii membrii Hamas ca sa i se ceara un copil-oricare-pentru a muri intr-un atentat sinucigas, altfel-i s-a comunicat-o sa fie omoriti toti membrii familiei. A scapat pentru ca minunatul meu fost sot-acum mort-a intervenit personal pe linga niste baieti si au lasat-o dracu in pace.

Iubitul meu ex s-a ales cu picioarele rupte-a favourite se pare-dupa ce iesise din clinica de dezintoxicare, ca un reminder ca nu e bine sa bei, sa te droghezi-just in case, sa stie omul ca poate fi mai rau, daca.

Baiatul de 14 ani al unei alte amice-din Ramallah de data asta-fiind intr-o tabara de'educare' s-a ales batut si aproape castrat-pentru ca flirtase cu o fata. Fata a fost violata ca sa fie pedepsita. Nu stiu ce s-a intimplat cu ea.
Da, de catre baietii scumpului batrinel.
HAMAS.
I say bine ati facut fete si baieti din Mossad, care-by the way-razbunasera moartea a doi soldati siraelieni executati de biata victima ucisa atit de miseleste in Dubai.

CE DRACU CAUTA HAMAS IN ISRAEL ANYWAY? CE CAUTA IN PALESTINA? Cit de mult au avut de suferit PALESTINIENII din cauza acestei scirnavii politice deghizata in terorism pseudo palestinian?
MOSSAD RULES.


Filmul executiei, minut cu minut


Daily Mail: Anatomy of an assassination: How Mossad killing could have come straight from the pages of a thriller
By David Jones

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites