Wednesday, February 17, 2010

HAMSIN






E clar I'm doomed..e deja a doua oara cind da hamsinul, celebrul vint ce a ramas ca un reminder al plagilor biblice ce au devastat Egiptul, peste mine.
Prima oara a fost acu 2 saptamini in desert si acum din nou in Ierusalim.
Clar hamsinul sau sharav-in ebraica-e deprimant-s-a descoperit de curind ca modifica procentajul de serotonina din organism.

In afara de faptul ca simt ca-mi da singele pe nas in continuu si ca ma dor parti ale corpului de care nici nu stiam ca exista, all good.
E ca si cum o patura ce nu permite soarelui sa se vada, s-a asternut deasupra muntilor Ierusalimului. Si deci e cald nashpa, as in sauna. Care nu e nici aer. Si mai bine nici nu iesi pe strada, dar vine purimul si toti se agita sa cumpere masti si costume...


God, saracii egipteni, ce nasol au fost plagile alea, daca si acum, la 2500 de ani DUPA, mai exista aceste sechele oribile.

Did i mention musculitele canibale? Nu?
Ele sint mici, stravezii de nu le vezi si iti intra in piele. Pe sub. Si papa tot. Totusi, tre' sa recunosc ca anul asta am fost cuminte si m-am dat cu Autan si ELE nu au mai venit la mine. Acum va las ca ma duc sa beau fo 3 litri de apa , ca sa-mi revin. O noapte hidratata si lipsita de bestii va doresc.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites