Sunday, February 7, 2010

ANTISEMITISM

Io declar ca m-am plictisit. Intru pe toate blogurile care au articole interesante despre Big brother, Noua Ordine Mondiala etc si toate se vaita...vai ce nashpa, dusmanii omenirii sint jidanii, ei sint radacina raului etc, daca nu ar fi ei ce bine ar fi.

BAH!Treziti-va! Radacina raului sint flyersii care ne despart, nepermitindu-ne sa existam ca un organism intreg, separindu-ne in credinte, religii, rase, caste si alte timpenii...pe de alta parte ei functioneaza perfect ca celulele unificate ale unui singur organism.
Va recomand revedeti MATRIX si DARK CITY.

Ce usor este sa dam vina pe cineva, ca noua nu ne merge bine..guvernantii, jidanii, tiganii, mafia.
Da noi unde naiba eram cind s-au intimplat tiate astea? (Amintiti-va de Revolutie-se poate!)
Citi dintre voi au o practica spirituala adevarata zilnica? Si prin practica spirituala nu ma refer la dezgustatorul doamne miluieste-la piata cu dumnezeu-ci la o practica menita sa va elibereze din Maya, iluzia cosmica, din sclavia scirboasa a flyersilor, din iluzia separarii de divinitate, din jugul egoului? Citi dintre voi au o disciplina adevarata? Citi se roaga cu iubire pentru altii care nu fac parte din familiile lor? Citi sinteti bah EROI? as in gata sa crapati pentru tara/adevar/familie/valori?

Desigur e mai usor sa ne vaitam ca vin vremurile de pe urma si sa nu facem nimic.
MI-e scirba.
Si da, ma includ si pe mine in rindul nedisciplinatilor...dar am un mare avantaj: discernamintul de a-mi da seama cind o iau pe aratura, ceea ceva doresc si voua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites