Thursday, May 14, 2009

METODE DE PREVENIRE SI VINDECARE A GRIPEI PORCINE

















"Expertii britanici au tras semnalul de alarma, estimand ca o treime din populatia globului va fi infestata cu virusul gripei porcine.


In jur de doua miliarde de oameni s-ar putea imbolnavi de gripa porcina in cazul unei pandemii, sunt de parere expertii britanici si oficialii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cercetatorii au avertizat ca virusul H1N1 are "potential pandemic" si ca "se poate raspandi in intreaga lume in doar sase luni, afectand o treime din populatia lumii". Specialistii britanici estimeaza ca perioada cea mai delicata este toamna-iarna viitoare, cand virusul gripei obisnuite se poate combina cu cel al gripei porcine, ceea ce va duce la o raspandire foarte rapida."
scrie CANCAN

EH, NU E CAZUL SA NE INGRIJORAM. NU MOR CAII CIND VOR CIiNII.

Citeva sfaturi utile.
1-Luati argint coloidal. Daca nu stiti de unde intrebati-ma
2-In cazul unei pandemii exista cel mai vechi si simplu vaccin homeopat din lume. Si nu, nu sint de la MISA. Urina.Trebuie insa ca inainte de fabricarea lui si in timpul sa NU MINCATI CARNE DELOC. Hai ca nu e greu comparativ cu moartea. Se ia urina recoltata de la jetul din mijloc. Se adauga citeva picaturi la o sticla mica de apa de izvor. Se amesteca 10 minute. Se arunca 4/5 din sticla si iar se adauga apa de izvor. Iar se amesteca 10 minute. Se repeta de 10 de ori. Dureaza ceva dar aveti autovaccinul. Se iau citeva picaturi sublingual inainte de masa cu juma de ora.
3-Intariti-va sistemul imunitar cu Reiki. O data pe luna voi da simbata initieri gratuite de gradul 1 celor ce doresc. Scrieti-mi
4-Faceti-va maslu si consumati uleiul si faina de acolo pe stomacul gol si in mincare
5-Lama Zopa in compasiunea lui a dat tehnica Sabiei de foc a lui Garuda Negru. De facut zilnic. O dau mai jos:

PRACTICA SABIEI DE FOC A LUI GARUDA NEGRU

Namo Guru Vajrapaniye

Refugiu
Ma refugiez in gurus
Ma refugiez in buddhas
Ma refugiez in Dharma
Ma refugiez in Sangha
(3x)

Bodhichitta
Motivatia bodhichitta pentru recitarea lui Garuda negru trebuie sa fie sa avem o viata lunga si sanatoasa pentru a fi capabili sa servim fiintele simtitoare si sa actualizam Calea. Nu trebuie facuta doar pentru protectia personala.
Trebuie sa ating iluminarea completa de dragul tutror fiintelor simtitoare; de aceea o sa fac practica si mantra lui Garuda negru. (3x)

Purificati-va in vidul primordial cu :
OM SVABHAVA SHUDDHA SARVA DHARMA SVABHAVA SHUDDHO HAM
Totul este vid.

Vizualizarea
In centrul marelui ocean de otrava exista un Munte Meru patrat din otrava, esenta caruia contine otravurile vederii, atingerii, simtirii, etc toate tipurile diferite de otrava.
Pe virful sau exista un lotus, un disc solar si spiritul posesiunilor. Pe virful unui tron alcatuit din 3 coloane apare Garuda negru.
Priviti-l pe Garuda negru cu intelegerea si devotiunea ca el este Buddha, cel ce va iubeste de miliarde de ori mai mult de cit va iubiti voi insiva. Buddha se manifesta ca Garuda negru pentru a va proteja pe voi si toate fiintele simtitoare fara numar de orice rau si pentru a va aduce iluminarea.

Garuda are un cioc din fier meteoritic si doua cornite. La radacina lor sint doua vajra triple si la virful fiecarui corn exista un vajra simplu. El este de natura focului mistuitor. Capul sau este ornat cu giuvaieruri, care se afla intre cornite. Ochii ii sint de aur, rotindu-se si stralucind ca soarele. Gura sa sfinta este plina de dinti din scoici conca. Din aripile sale care sint ornate cu vajra 100.000 de scintei sint emise. Cele doua miini ale sale tin tipurile de nagas(serpi ezoterici) viciosi ce sint mincati de gura sa sfinta. De la git pina la genunchi, corpul sau este uman, dar de acolo pina jos are forma de pasare.
Din corpul sau sfint multe scintei de foc zboara sub forma lui Garuda negru si a fierului negru meteoritic radiind in cele 10 directii.
Toti stapinii si conducatorii nagas cad inconstienti de frica.

Pe coroana sa este silaba alba OM
La gitul sau este un AH rosu.
In inima sa este un HUM albastru.

Din silaba HUM radiaza raze stralucitoare ce invoca fiintele intelepte ce au un aspect identic cu Garuda negru, impreuna cu zeitatile ce dau initierea.

JAH HUM BAM HOH
Toti devenim nonduali!

Ofrandele
OM VAJRA GARUDA ARGHAM PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA PADYAM PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA PUSHPE PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA DHUPE PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA ALOKE PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA GANDHE PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA NAIVIDYA PRATICCHA HUM SVAHA
OM VAJRA GARUDA SHAPTA PRATICCHA HUM SVAHA

Rugaciunea
Tu, cel ale carui aripi si pene zguduie cele 3000 de galaxii
Cel ce danseaza cu un cioc arzator
Cel ce doar prin filfiitul aripilor distrugi cele trei tipuri de posesiuni de spirite
Te ador Garuda, cel ce controleaza posesiunile de spirite ce locuiesc deasupra(de), cele ce locuiesc in mijloc(regii lor si tsen) si cele ce locuiesc jos(nagas si conducatori)

Vizualizare
Din inima sa iau foc ghirlande de mantre stralucitoare ca focul sfirsitului timpului, ce devin o mare armata de foc. Toate fapturile cu suflet si tot ce este fara suflet, tot ce este cu suflare sau fara, capata natura focului, arzind si pirjolind interferentele de sus, mijloc si jos.Totul este purificat.

Recitarea mantrei
Recitati mantra de pacificare de citeva ori:
OM MANI KYUNG KYUNG THUM THUM BÄ BÄ SVAHA
Recitati mantra minioasa de cit mai multe ori .
Aceasta mantra se poate recita pentru a purifica pe cei ce au o boala anume, sau pe cei ce nu sint inca bolnavi, dar vrem sa fie protejati, incluzindu-ne pe noi. Ginditi-va ca acum este imposibil sa fim atacati, raniti si sa ne imbolnavim. Raze de nectar ca razele soarelui emit din Garuda negru in voi si va ilumineaza complet, alungind orice boala, rau cauzat de spirite, karma negativa si obstacole.

NAGPO KALA RAKYA BÄ BÄ / SÖ SÖ / CHHUNG CHHUNG / PUTRI ZANG ZANG / CHAG KYI TERMÖ NYING CHHUNG / NÖ JE DUG PÄ SHA LA ZO / OM HLANG HLANG / TSER TSER / ÜB ÜB SO
Imaginati-va ca primiti toate calitatile lui Garuda negru-minte omniscienta, toate realizarile, putere perfecta, compasiune infinita.La sfirsit ginditi:"Am primit puterea perfecta astfel incit nici o faptura sa nu-mi poata face rau si nici o boala sa nu ma atinga."

Dedicatie
Datorita acestor merite fie sa obtin rapid starea de iluminare a lui Garuda negru si sa conduc fiecare faptura ce transmigreaza, fara exceptie, catre iluminare.
Oricit de bolnave ar fi fapturile simtitoare, fie sa fie eliberate imediat de orice boala. Fie ca fiintele simtitoare sa nu experimenteze niciodata boala.
Dedicati astfel si sigilati cu vidul.

Sfaturi legate de aceasta practica de la lama Zopa
Aceasta pratica poate fi facuta atit inainte cit si dupa ce ati fost infectati cu vreun virus. Ea poate fi facuta daca aveti cancer, gripa aviara/porcina, lepra, ulcere si alte boli epidemice ce sint in legtura cu fiintele malefice.
Chiar daca nu aveti vreo boala, puteti sa vizualizati cauzele lor venind de la fapturile cu suflare sau fara ( referindu-se la creaturi, paminturi, planete). Ginditi-va ca boala(amagirea karmei) este complet purificata.
Ginditi: "Nu exista nici cea mai mica karma in continuumul meu mental!"

Colophon:
ACeasta practica a fost tradusa de Lama Zopa la Kachoe Dechen Ling, 29 Martie 2003, cind gripa aviara a izbucnit in Asia.A fost transcrisa de Ven. Holly Ansett si editata de Kendall Magnussen, FPMT Education Services, Aprilie 2003.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites