Thursday, December 18, 2008

SINTEM TOTI ZOMBIE INAINTE DE A INTRA IN LUMEA DE SUS


Ce sa fac, il iubesc pe omul asta asa ca nu ma pot abtine si ii traduc un interviu (este vorba despre Rav Leitman)

Intrebare: Ce trebuie sa facem dupa ce recunoastem raul?

Raspuns: Daca ati recunoscut raul din interiorul vostru, atunci il veti uri atit de mult incit toate eforturile voastre, toata energia voastra va tinti spre eradicarea sa. Asta tebuie sa faceti. Totusi, daca inca nu ati atins intelegerea ca egoismul ESTE raul, atunci veti mai fi capabili sa traiti cu el si veti veni la mine ca sa am intrebati ce sa faceti.

Intrebare: Ce sa fac daca, pe linga marea mea dorinta de a atinge un nivel spiritual, imi e frica sa nu pierd cele citeva putine lucruri bine pe care le mai am in aceasta viata?

Raspuns: Daca mai crezi ca exista ceva bun in actuala stare prezenta, atunci nu ai recunoscut raul.

Intrebare: Inteleg ca toti trebuie sa ne unim intr-o aspiratie comuna catre Creator. Dar cum sa evitam sa devenim zombies?l

Raspuns: Trebuie sa studiati materialele si instructiunile scrise ale kabbalistilor. Urmati-le, invocati influenta Luminii de Sus asupra voastra si Ea va schimba tot ce este necesar in voi.

Lumina actioneaza ascunzindu-se si revelindu-se pe ea insasi. Asa ajuta la cresterea spirituala a unei persoane, eliberind-o. Rezultatul este ca Ea il face Uman- intelegind prin asta intreaga dorinta manifesta(creeata) si tot ceea ce ea umple.

Lumina este denumita Lumina lui Hochma-Lumina Intelepciunii.


Zombies sint toti oamenii care nu au liber arbitru-cei ce se afla in aceasta lume, inainte de a intra in Lumea de Sus. Asta se intimpla deoarece ei au doar o singura natura de receptionare, egoista. Pentru a afla mai multe citit articolul lui Baal HaSulam “The Freedom.”

Intrebare: Este posibil ca unei persoane sa nu-i fie permis de Sus sa studieze stiinta Kabbalei deoarece inca nu a sosit timpul sa atinga nivelul de perfectionare, chiar daca eforturile sale si dorinta sa de a studia sint mari?

Raspuns: Nu exista restrictii de nicaieri pentru nimeni! Priviti in mod gresit obstacolele intentionate de voi ca sa va dezvoltati dorintele, ca fiind obstacole venite de Sus! Ascunderea totala sau partiala a Sa, flirtul Creatorului cu o persoana, cu toate servesc sa-i dezvolte acesteia aspiratia catre telul suprem.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites