Saturday, May 19, 2012

Surprize de partid! Sotia parapsihologului Aliodor Manolea este membru PD-L

Parapsihologia si politica par sa mearga mana-n mana. Sotia lui Aliodor Manolea, cel care a stat in preajma lui Traian Basescu pe parcursul campaniei electorale este si ea specialista in domeniu si, nu in ultimul rand, membru al PD-L.

Doamna este vicepresedintele organizatiei de femei sector 6. Doina Manolea a fost pana de curand si director al Inspectoratului Teritorial de Munca. A plecat insa de acolo, in urma cu doua zile, cand a reizbucnit scandalul atacurilor energetice.

Doina Manolea face oficial si politica la PD-L. Nu se stie insa daca ea era in acest partid si acum doi ani, cand sotul sau il consilia pe liderul PSD, Mircea Geoana.

Cert este ca sotii Manolea au locuit pana acum cativa ani intr-un aparatament din sectorul 4 al Capitalei. Acum au trei terenuri si doua case de vacanta. Nu au conturi, dar au in schimb doua credite ipotecare de aproximativ 300.000 de franci elvetieni.

Prezenta lui Manolea la dezbaterea dintre cei doi candidati a fost una cel putin misterioasa, din moment ce organizatorii evenimentului spun ca numele lui nu a aparut pe niciuna dintre listele trimise de partide sau de staff-urile de campanie.

A intrat insa in centrul atentiei dupa ce Viorel Hrebenciu si sotia lui Mircea Geoana au declarat ca presedintele PSD a fost atacat energetic si ca cineva a invocat flacara violeta. Ce inseamna asta si cat adevar sta in spatele acestor vorbe?

"Este o meditatie cu rol terapeutic. Nu poti sa faci rau unui om cu flacara... Importanta nu este culoarea pe care o porti, ci vibratia pe care o ai. Eu cred ca nu exista nicio tara in aceasta lume, ma refer la tarile dezvoltate, in care institutia prezidentiala sa nu aiba si un consilier psihologic sau un consilier in sistemul energetic", este de parere doctorul Theodor Vasile, parapsiholog.

Nimeni din PD-L nu comenteaza rolul sotilor Manolea in cadrul partidului si nici ultimele acuzatii facute de o parte dintre reprezentantii PSD.

In alta ordine de idei, legaturile dintre lumea politica si parapsihologie nu sunt putine in lume. Potrivit presei, fostul presedinte american George W. Bush Senior ar fi avut incredere intr-un maestru chinez. Fostul conducator al Uniunii Sovietice, Leonid Brejnev ar fi apelat si el la parapsihologie, ca si fosta prima doamna Hilary Clinton. Nancy Reagan, in schimb, ar fi cochetat cu astrologia.


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites