Wednesday, May 16, 2012

Dezlegarea jurămintelor

Uneori jurămintele pe care le-am făcut în alte vieţi ne urmăresc şi în această viaţă. Vechile legăminte de sărăcie pot crea probleme financiare, legămintele de păstrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale şi relaţionale, iar legămintele de sacrificiu de sine pot crea tendinţe către autosabotaj. Atunci când aceste jurăminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este îndepărtat şi vindecat. Iată cum se poate face acest lucru:

Centraţi-vâ în tăcere, respirând profund. Spuneţi în gând sau cu voce tare:

„Dezleg acum orice legământ de sărăcie pe care l-aş fi putut face în altă viaţă sin aceasta viata. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de celibat pe care as fi putut să îl fac în alte vieţi si in aceasta viata. Cer ca toate efectele acestor legăminte de celibat să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de sacrificiu de sine pe care aş fi putut să îl fac în alte vieţi si in aceasta viata. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sacrificiu de sine să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.”(x3)


Primita pe email nu stiu sursa, daca o stiti spuneti-mi-o si mie.

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites