Wednesday, March 30, 2011

Apel urgent al lui Masaru Emoto catre intreaga umanitate! Va rugam sa dati mai departe

Share/Bookmark

Va rugam sa va uniti in rugaciunea de dragoste si recunostinta catre apa din zona orasului Fukushima, Japonia!


Desi au trecut deja mai mult de doua saptamani de la dezastrul provocat de cutremurele de magnitudine 9 si tsunami-ul gigantic, in Japonia mai mult de 10.000 de persoane sunt inca date disparute.

Ceea ce este mai rau este faptul ca apa care era folosita ca agent de racire la reactoarele centralei nucleare de la Fukushima a inceput sa se scurga contaminand radioactiv oceanul, aerul si moleculele de apa din zonele inconjurătoare.


Cu toate ca pompierii si personalul de la securitatea centralelor si-au riscat viata si au pompat apa, pentru a raci reactoarele si a preveni raspandirea de substante radioactive, a fost detectata deja radioactivitate in apa din statiile de tratare a apei din Tokyo. Cred ca o contaminare fizica atat de rapida nu era posibila si de aceea suspectez mai curand ca in acest caz este vorba de o contaminare subtila.


Intelepciunea umana nu a fost in stare sa faca mai mult pentru a rezolva problema, tot ce se incearca este de a raci furia materialelor radioactive din reactoare turnand apa pe ele.


Oare chiar nu mai există nici o alta solutie?

Multi dintre dumneavoastra ati auzit despre experimentele pe care le-am efectuat asupra apei, in care am observat relatia dintre doua vibratii subtile la nivelul elementar al particulelor, al celor mai mici unitati ale materiei. Aceste particule ce functioneaza in baza principiului rezonantei se afla la nivel subatomic.

Prin experimentele efectuate am fost in masura sa dovedesc faptul ca apa si constiinta umana se afla intr-o stransa relatie, chiar daca tehnica mea nu a fost complet acceptata de catre lumea stiintifica.


Prin urmare, cred că este posibil sa gasim o contramasura impotriva acestui tip de accident. Am putea aplica principiul Hado pe care l-am studiat de 20 de ani.

In acesti ani de cercetare, de masurare a Hado si de aplicare a tehnologiei fotografice a apei cristalizate, am fost martori ca apa se poate transforma in mod pozitiv la nivel molecular atunci cand primeste pura vibratie a rugaciunii umane indiferent de distanta la care aceasta se realizeaza.

Formula energiei a lui Albert Einstein, E = mc2 inseamna si ca Energia este egala cu numarul de persoane (angrenate intr-un eveniment) inmultit cu patratul constiintei oamenilor participanti.

Acum este momentul sa intelegeti adevarata semnificatie a acestei descoperiri si sa va alaturati cu totii ceremoniei de rugaciune in calitate de cetateni ai planetei Pamant. Vreau sa rog toti oamenii, nu doar pe cei din Japonia, ci din toata lumea sa ne ajute sa gasim o cale de iesire din aceasta criza planetara!


Procedura de rugaciune este dupa cum urmeaza.


Numele ceremoniei: "Sa trimitem gandurile noastre de iubire si recunostinta apei din zona orasului Fukushima"

Ziua si ora: 31 martie 2011 (joi)
Ora 12:00 la pranz (ora locala a fiecarui fus orar)

Va rugam sa spuneti urmatoarea fraza:
"Apa din zona orasului Fukushima,
Ne pare rau ca te-am facut sa suferi.

Te rugam sa ne ierti.
Iti multumim si te iubim."



Va rugăm sa rostiti cu voce tare sau in minte. Repetati de trei ori in timp ce tineti mainile intr-o pozitie de rugaciune. Rostiti aceasta rugaciune sincer, din inima.

Va multumesc din inima.

Cu dragoste si recunostinta,
Masaru Emoto
Mesagerul apei


****

In 1999 a avut loc un accident cu scurgere de radiatii la JOC research institute in satul Tokai, prefectura Ibaraki. O persoana din grupul nostru de cercetare locuia la numai 400 de metri de acel loc. Ea a fost foarte ingrijorata de calitatea apei de acolo si ne-a trimis un esantion de apa de fantana din curtea ei. Imediat am inghetat apa si a luat o imagine probei congelate. Dupa cum puteti vedea, rezultatul arată destul de morbid.

Sunt sigur aceasta imagine pe care nu am mai vazut-o pana atunci a fost un efect al radiatiilor. M-am intrebat cum am putea elimina radiatiile si am incercat sa aplicam anumite informatii acestei ape prin folosirea unui dispozitiv de masurare Hado, care are si o functie de impregnare. Apoi, am facut din nou o fotografie. Imaginea infricosatoare s-a transformat intr-un diamant foarte frumos ca de cristal.


S-ar putea sa va intrebati ce fel de informatii au fost impregnate apei. Este vorba de MRA numarul de cod B222. Acesta este codul pentru imbunatatirea imunitatii. Pe atunci, nu am inteles pe deplin sensul de imunitatii sau al capacitati de autovindecare.

Dar dupa cercetari suplimentare am realizat ca imunitatea rezultă dintr-o stare lipsita de stres. Cu alte cuvinte, atunci cand corpul este plin de "informatii" de dragoste si recunostinta, poate avea o imunitate perfecta. Presupun ca asta inseamna ca informatiile legate de radiatii sunt complet opuse.


Opusul iubirii este ura si opusul recunostintei este mania. Informatiile induse de radiatii sunt o gramada de energii negative, ura si manie. Odata ce stim aceasta putem sa tragem concluzia ca pentru a face fata radiatiilor trebuie sa avem sentimente de iubire si recunostinta.

****

Luati cu toti parte la aceasta rugaciune-experiment pentru a ajuta poporul japonez si intreaga umanitate. Nu stati degeaba, maine vi se poate intampla si voua. Amintiti-va ca INDIFERENTA UCIDE!



Pentru detalii referitoare la experimentele lui Masaru Emoto puteti viziona documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - subtitrat in limba romana si conferintele tinute de acesta in Romania in anul 2004: Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004, conferinta de la hotel Marriott si Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera.




2 comments:

Karma,tragedia este de dimensiuni uriase.Japonezii ne-au dat un mare exemplu de modestie, disciplina, calm si dragoste de tara.
Eu personal nu cred in ajutorul niciunei rugaciuni.

Dar exista o vorba.sa nu judeci pe cineva in ceasul tristetii lui.
Daca sunt oameni care cred ca asa ceva ajuta...de data asta ma inclin.

nu este chiar o rugaciune este o influentare a apei...care este vie si simte..si uni om daca ii spui iarta-ma el automat se va simti mai bine

pe urma credeam ca tu esti islamica, cum sa nu crezi in puterea rugaciunii?

acum depinde ce intelegem fiecare prin rugaciune..nu stiu de ce cred ca este doar o problema de exprimare si de fapt CREZI
am I wrong?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites