Thursday, March 31, 2011

PĂDUREA BACIU - Un Triunghi Romanesc Al Bermudelor

Share/BookmarkIn data de 24.11.2010 va prezentam cartea lui Daniel Roxin despre Padurea Baciu. si va prezentam un promo al documentarului de astazi. Sincer, nu credeam ca o sa apara asa curand, insa am fost surprinsi din toate punctele de vedere.

Este o realizare deosebita, la un standard de profesionalism ridicat, ce poate concura orice televiziune din lumea asta. Iata ce pot face cativa oameni inimosi si pasionati, uniti intr-un scop comun. Va felicitam din toata inima dragi prieteni si va dorim sa puteti continua ce ati inceput aici.

Poate vor aparea si niste sponsori generosi si astfel sa va puteti permite si alte investigatii si aventuri la scara si mai mare. Romania musteste de subiecte ce merita explorate, misterele fiind prezente la tot pasul. Astfel de filme se merita subtitrate si in engleza, ca sa poata fi promovate si in afara tari (se vor evidentia astfel si alte valori ale Romaniei).

Este un inceput excelent si va admiram sincer.

Acestea fiind spuse va prezentam documentarul asa cum au facut-o realizatorii lui ( Daniel Roxin si Gabriel Vasilescu), pe blogurile lor:


"Fenomenele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul şi frecvenţa cu care se manifestă, fac din această zonă un spaţiu unic, cel mai activ şi cel mai cercetat de specialişti la nivel mondial.


Pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec aici - apariţii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea...


Despre toate acestea veţi putea urmări în filmul documentar „Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi domnul Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii „Ştiinţă şi cunoaştere” (TVR Cluj).


Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, intrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin...

Daniel Roxin


Filmul poate fi descărcat la o calitate bună aici:


Citeşte şi romanul ezoteric “Misterele din Pădurea Baciu”

- sursa Blogul "Daniel Roxin" si Blogul "Dincolo de Limite"

via fymaa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites