Thursday, January 13, 2011

Exorcistii mexicani au primit ordin sa lupte cu infractorii

Share/Bookmark

Exorcistii mexicani au primit ordin sa lupte cu infractorii

Biserica Romano-Catolica din Mexic si-a convocat toti exorcistii din subordine pentru a-i trimite intr-o campanie de “lupta spirituala” mai putin obisnuita. “Ostasii” din linia intai a razboiului cu Diavolul au primit, asadar, ordinul de a lupta cu orice pret impotriva recrudescentei fara precedent a criminalitatii in acesta tara latino-americana. Mexicul a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai nesigure si periculoase tari din lume, cu o medie de peste 30 de persoane ucise in fiecare luna.

Cardinalii din conducerea Bisericii Romano-Catolice, majoritara in Mexic, sunt de parere ca doar niste indivizi influentati de credintele sataniste se afla in spatele crimelor de o cruzime incredibila care au ingrozit societatea civila mexicana.

Pentru rezolvarea acestei probleme grave, Arhidioceza din capitala Mexico City intentioneaza sa initieze in tainele exorcismului un numar cat mai mare de preoti.
Ulterior, preotii respectivi vor patrula pe strazi, alaturi de echipele de politisti, in speranta eficientizarii activitatii acestor patrule mixe care vor infrunta Raul, atat fizic, cat mai ales in plan spiritual.

Strategia clericilor mexicani vizeaza formarea unor adevarate grupuri de rugaciune stradala pentru salvarea sufletelor infractorilor stapaniti de Satana.
"Daca esti pasiv si nu te impotrivesti actiunilor Satanei, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge fara voia ta partas la lucrarile Diavolului. Recent, Arhidioceza noastra a dat publicitatii un document care dezvaluie ca in spatele asasinatelor oribile care au ingrozit Mexicul, s-au identificat o serie de ritualuri oculte si practici vrajitoresti, ba chiar si acte explicite de adorare a Satanei", sustine parintele Pedro Mendoza Pantoja, coordonatorul echipelor de exorcisti din capitala Mexicului.

In regiunile dominate de luptele intre cartelurile crimei organizate, au aparut tot mai multe dovezi macabre, sub forma decapitarilor si executiilor in masa, iar mutilarea prin taierea mainilor si a picioarelor a ajuns o practica frecventa in lumea interlopa mexicana.

Conform Bisercii, astfel de fapte oribile au aparut ca un rezultat direct al unui conflict social rezultat din pierderea credintei si a valorilor familiale, totul pe un fond de saracie accelerata, iar toti acesti factori negativi creeaza un teren fertil pentru influenta tot mai mare a Satanei.

Sursa: BrazilNews via descopera.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites