Wednesday, July 28, 2010

Indianul care nu a mai mâncat de 70 de ani, ascuns de armată şi chinuit

Share/Bookmark


28 Iulie 2010 | Articol semnat de Alina Vlad
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Prahlad Jani, 83 de ani, nu a mai mâncat şi nu a mai băut nimic de  70 de ani. Medicii se chinuie de ani buni să afle secretul ascetului  hindusMii de turişti veniţi în India special pentru a- l vedea pe Prahlad Jani, yoghinul de 83 de ani despre care se spune că nu a mâncat şi nu a băut nimic de 70 de ani, au avut surpriza să constate că bătrânul nu se mai află în peştera lui din oraşul Gujarat.

Presa indiană a pornit o adevărată anchetă pentru a afla unde a dispărut bătrânul yoghin care a uimit lumea datorită abilităţilor sale de a sta nemâncat şi fără să bea lichide timp de şapte decenii.

După ce a fost testat la un spital din Gujarat de o echipă formată din zeci de medici, care au confirmat că bătrânul e într-adevăr un miracol şi nu un impostor, Ministerul indian al Apărării s-a arătat tot mai interesat de “secretele” ascetului.

Analizele medicale au evidenţiat faptul că Prahlad e sănătos tun deşi nu se hrăneşte decât spiritual, prin meditaţie, iar Institutul indian de Apărare ar fi în spatele “răpirii” yoghinului, care, potrivit unor surse, ar avea sângele plin de “celule ale nemuririi” - al căror nume ştiinţific nu a fost făcut public de medici. Conform presei locale, Prahlad Jani ar fi într-o locaţie militară secretă, unde este chinuit cu diverse teste fizice şi analize medicale extrem de complicate.

În urmă cu patru luni, yoghinul a fost monitorizat timp de două  săptămâni într-un spital. Medicii şi-au dat seama că Prahlad nu e un  impostor

Citeşte şi: Incredibil! De 70 de ani nu mai bea şi nu mai mănâncă nimic

Japonezii trăiesc cel mai mult

În vreme ce ascetul hindus e bine- mersi la vârsta de 83 de ani, privându-se de apă şi mâncare, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a informat că japonezele sunt cele mai longevive, cu o speranţă de viaţă de 86,3 ani. Topul, diferenţiat pe sexe, arată aşa:

Femei
Locul 1: Japonia - 86,3 ani
Locul 2: Hong Kong - 86,1 ani
Locul 3: Franţa - 84,5 ani
Locul 4: Elveţia - 84,4 ani
Bărbaţi
Locul 1: Qatar - 81 de ani
Locul 2: Hong Kong - 79,8 ani
Locul 3: Elveţia şi Islanda - 79,7 ani
Locul 4: Japonia - 79 de ani


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites