Friday, November 19, 2010

CURSURI DE..DE TOATE







Share/Bookmark

IA UITE..S-A MAI TREZIT CAREVA...BRAVO!

Cursuri de... de toate!




„ Si fiind întrebat de farisei cand va veni Împaratia lui Dumnezeum le-a raspuns si a zis: Împaratia lui Dumnezeu nu va veni în chip vazut. Si nici nu vor zice iat-o aici, iat-o acolo. Caci iata împaratia lui Dumnezeu este înauntrul vostru.” (Luca – cap 17. 20,21) „ Dumnezeu nu este un Dumnezeu al mortilor ci al viilor, caci toti traiesc în El.” (Luca – cap 20. 38) „Cu neputinta sa nu vie smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!” (Luca – cap 17. 1)


Primesc aproape zilnic prin email invitatii de a participa la diverse cursuri din domeniul incert al parapsihologiei. Spun incert pentru ca atunci cand e vorba despre acest subiect cu greu un neavizat poate face distinctia între cei ce au într-adevar ceva cunoastere si sarlatanii ce fac totul în scopuri materiale.


Constat ca se mizeaza prea mult pe dorinta fireasca a oamenilor de a fi fericiti, de a-si realiza cat mai usor dorintele sau de a avea anumite capacitati psihice si spirituale cu care sa-i cunoasca sau sa-i controleze pe ceilalti. Se profita prea mult de dorinta de evadare din stresul cotidian, de speranta omului neavizat, ca prin participarea la respetivul curs, un miracol se va întampla si astfel va iesi instantaneu din banalitatea vietii cotidiene.

Se profita de naivitate, de curiozitate si mai ales de... banii celor dornici de un rapid „profit spiritual”.
Fiecare e liber sa faca ce vrea si cei cu o mare inventivitate si dorinta de castig facil pot crea tot felul de metode si cursuri si initieri pentru a-i „ajuta pe ceilalti” sa fie mai buni. Totusi unele mi se par prea de tot si avand în vedere libertatea de care dispunem cu totii, am decis sa-mi spun parerea asupra acestui subiect.

N-o sa dau decat cateva exemple si am sa încep cu cel ce în acelasi timp m-a distrat si m-a întristat cel mai tare. Nu voi da nume de persoane si nu am de gand sa intru în vreo polemica. Îmi spun doar parerea în virtutea libertatii de opinie, pe care cu totii o avem.

CURS DE INITIERE IN ARHANGHELI!


Adica arhanghelii lui Dumnezeu sunt la dispozitia cuiva, om desigur ca toti oamenii, iar acela le faciliteaza calea celorlalti, adica „muritorilor de rand” la energia divina a arhaghelilor. "Razele initiatice ale arhaghelilor" le apartin, si pentru ca sunt ei „mai cu mot”, contra unei sume de bani le dau ei acces si celorlati la... aceste raze. Sa fim seriosi! Arhanghelii fac parte din ierarhia îngerilor si sunt în slujba lui Dumnezeu.

Sunt fiinte energetice eterice, inteligente, cu o vibratie foarte înalta. Ei Îl slujesc pe Dumnezeu, ajutandu-i pe cei care le cer ajutorul si al carui scop este acceptat de divinitate. Dumnezeu dincolo de orice este Inteligenta si Iubirea perfecta si scopul lui este evolutia noastra. Putem observa asta uitandu-ne în jur si fiind atenti la micile si marile evenimente din viata noastra. Nimic nu e întamplator.

Multi stim deja asta din experientele zilnice. Prezenta lui Dumnezeu în viata noastra de zi cu zi, în tot ceea ce facem se simte atunci cand suntem atenti. Se simte si prezenta îngerilor sai, si chiar a arhanghelilor, iar pentru asta NU ESTE NEVOIE DE NICI O INITIERE! E nevoie doar sa ne rugam din tot sufletul, spunand ceea ce dorim lui Dumnezeu, sa ne dorim din tot sufletul sa reusim ceea ce am pornit sa facem si acel lucru sa nu fie unul dintre cele ce contravin legilor lui Dumnezeu.

Arhanghelii nu sunt proprietatea nimanui. Si au o relatie speciala cu toti cei care se opresc o clipa din iuresul cotidian si mediteaza asupra lor cerandu-le ajutorul. Cam atat despre asta.


CURS DE INITIERE ÎN SHAMANISM!

Multi vor sa fie samani, adica vrajitori. Cam asta este un saman. În Romania nu exista asa ceva. Noi avem babele de la tara si tigancile. Dar cate din ele mai stiu cate ceva si mai ales cate mai au cu adevarat putere? Putine... si acelea nu pot actiona asupra oricui si în orice conditii. Nu am sa explic acum de ce. Pentru cine vrea sa se documenteze în privinta samanismului, recomand cea mai buna si realista carte despre samani aparuta la noi si anume „Lumi oculte” de Juan Jose Revenga.

Este un reportaj extraordinar de la fata locului, despre adevaratii samani de prin America de sud, Africa, etc... Veti vedea acolo ce este de fapt un saman si veti învata lucruri interesante chiar si despre cum se „fabrica” un zombi. În general samanii sunt oameni foarte simpli, marea majoritate negativi, lucreaza cu forte oculte si stiu ca vor muri tineri pentru ca informatia cu care lucreaza îi afecteaza si pe ei.

Nu poti emite o informatie daca nu o ai in tine. Daca o ai te afecteaza! Unii, e drept, se ocupa si de vindecari, prin transmutarea energiei malefice din omul bolnav într-un animal pe care ulterior îl sacrifica. O astfel de vindecare este totusi un pact ce... se plateste într-un fel sau altul, si nu numai de catre saman.


Calitatile care te fac saman se mostenesc în general de la înaintasi, iar eventualii ucenici din afara, petrec ani buni în compania „maestrului” pentru ca energiile se preiau în timp, secretele se învata vazand si facand. Omul se încorporeaza energetic în mediul în care traieste si ajunge în timp sa îi semene.

Ucenicul formeaza un corp energetic cu samanul. Samanii lucreaza cu energii puternice, dar repet, ele nu sunt date prin initiere, ci prin nastere sau prin sacrificul de a trai mult timp în preajma samanilor. Chiar si Isus care a fost mult mai mult decat un saman, a avut nevoie de ceva timp pentru a-si crea ucenicii si a-i face sa devina... urmasii sai, respectiv apostoli. Nu i-a initiat ci si-a petrecut timp cu ei. Nu poti deveni saman într-un weekend si nici platind o suma de bani. Sunt iluzii, dar... unii se distreaza si se îmbogatesc amagind.


CURS DE RECONECTARE!


Reconectare la ce? La Dumnezeu. Dar oameni buni, traim cu toti în Dumnezeu, mai simplu spus în Împaratia Lui si nu am fost niciodata altundeva! Isus ne spune, Eu în El si El în Mine. Mai spune, veti ridica o piatra si Eu voi fi acolo... sau daca dai cuiva un colt de paine Mie îmi dai. Nu dau citate exacte acum, dar va invit sa recititi Biblia si veti vedea ca este asa. Si pentru cine nu este crestin se pot studia celelalte Carti sfinte.

Mai nou pentru cei ce nu le au cu religia, exista diverse dovezi si teorii stiintifice care afirma ca în acest Univers, totul este legat, ca totul e o Holograma, ca e un fel de Matrice, ca este TOTUL ÎN TOT, redescoperind astfel justetea spuselor marilor initiati de demult.


PRECUM ESTE SUS, ESTE SI JOS – ne spune Hermes.
PRECUM ÎN CER ASA SI PE PAMANT – zice Isus.
Precum este ÎN SUFLET asa este si ÎN REALITATEA ce ne înconjoara.

Nu trebuie sa vina cineva sa ne conecteze la Dumnezeu. Suntem conectati la El. Sufletul este poarta spre El, mintea este conducatorul, credinta este forta sau energia ce ne vine în ajutor. Trebuie doar sa dorim acest lucru si sa credem. Nimeni nu ne poate conecta la Dumnezeu în afara de noi însine, este un efort personal. Nimeni nu-l poate face în locul nostru. Nici chiar Isus.


Am citit cartea numita „Reconectarea”. Interesanta. Mi-a placut! Este vorba despre un tip ce a devenit vindecator energetic, fara sa vrea, fara sa faca ceva cursuri în acest sens. Sunt de acord ca a primit aceste daruri, dar în nici un caz nu pot fi de acord cu faptul ca ne poate el conecta sau reconecta la ceva... Cresterea energetica este ceva personal, la fel si trezirea spirituala, sau trezirea lui kundalini.

Pot fi acordate, insa numai de Dumnezeu si fiintele lui de Lumina. S-au întamplat multor oameni, în genere dupa varsta de 30 de ani. Îi stiu pe unii din ei, dar... cei din preajma lor nu ai devenit clarvazatori sau bioterapeuti. De ce? Pentru ca e un dar sau har individual, nu se poate primi de la alt om prin particiarea la un curs de weekend.


Universul e inteligent! Nu va lasati pacaliti. Traiti în El, sunteti conectati la El, va trebuie doar... intentia clara si scopul exact, credinta si uneori un pic de rabdare. Veti constata lucruri uimitoare, si mai ales ca sunteti la fel de puternici si conectati la Dumnezeu ca si „maestrii” care va promit... o conectare contra cost.


CURSURI DE VAZUT AURA.


Iarasi vorbim despre un dar primit, nu învatat. Stiu persoane care au participat la astfel de cursuri si unii au reusit sa vada „putin” campul energetic existent în jurul fiecarui om, ca o lumina. Dar nu au reusit sa distinga ceea ce în mod usor disting acei clarvazatori care chiar vad aura. Adica informatii despre persoane, despre ganduri, trecut si viitor...

Se poate învata sa vezi aura, dar... repet în marea majoritate a cazurilor la un nivel nesatisfacator, iar acest dar deseori nu e usor de dus pentru cei care îi detin. Îti trebuie întelepciune, stapanire de sine si nervi de otel. În fine, sa spunem ca acesta este un curs ce ne-ar putea învata ceva, pe unii... daca au un nivel energetic ridicat si un instructor bun. Dar nimic nu este garantat, iar timpul si exercitiile sunt absolut necesare.


CURSURI DE MUNAI-KI...


La care primesti noua initieri provenind... de unde credeti? De la vechii samani incasi. Desigur ca si aceste initieri ne dau acces la Lumina, ca si cum aceasta ar fi proprietatea cuiva! N-am studiat legile vechilor incasi. Habar n-am ce sunt acestea si nici cum au avut acces la ele acesti „maestri initiatori”. Stiu doar ca Lumina nu este proprietatea nimanui si ca inventivitatea oamenilor este mare. La fel si lacomia si dorinta de a profita de disperarea sau naivitatea celor aflati în cautarea unei raze de speranta.


Pentru cei ce doresc sa-si alunge singuratatea aceste cursuri sunt o solutie. Pentru cei ce doresc sa-si faca prieteni si cunostinte cu aceleasi preocupari nu sunt o idee rea. Pentru cine vrea sa afle informatii superficiale si de cele mai multe ori subiective despre alcatuirea Universului sau despre divinitate nu sunt un lucru de neglijat.


Totusi cine vrea cu adevarat sa aiba acces la cunoastere si la Lumina divina ar trebui sa faca apel la propria ratiune si la samanta de Dumnezeu ce exista în fiecare din noi si sa se gandeasca de doua ori înainte de a alege sa creada în fanteziile celorlati semeni de care nu se deosebesc cu nimic. Decat poate prin faptul ca acei „initiatori” de diverse cursuri, plini de initiative si initieri, sunt ceva mai inventivi si deseori mai profitori.

Toate cele de mai sus îmi dau convigerea ca traim vremurile Apocalipsei, acesta însemnand Revelatie si dupa cum ne-a fost proorocit de demult este vremea cand multi hristosi mincinosi se vor ridica si-i vor amagi pe oameni.
Deci atentie cui dati banii, dar mai ales ATENTIE CUI ACORDATI ÎNCREDEREA.


Nu contest în nici un caz cursurile serioase ce-si au radacinile în întelepciunea ancestrala a omenirii. Cursurile de yoga, de reiki, de astrologie, de meditatie, de psihoterapie, indiferent de scoala ce le-a creat si de orientarea promovata. Contest doar micii escroci profitori, ce sfideaza legile bunul simt. Atat.


Ceea ce am afirmat mai sus este o parere personala si o constatare pe care am facut-o bazandu-ma pe cunoasterea pe care o detin. Este adevarul meu. Cautati-l fiecare pe al vostru. Cand îl veti gasi nu-l veti mai pierde niciodata. Daca el va va aduce pace în suflet, bucurie în viata si împlinirea celor mai frumoase vise, atunci veti sti ca nu sunteti amagiti. VETI STI, pur si simplu ca ati întalnit Lumina si Adevarul. Iar ADEVARUL VA VA FACE LIBERI.


Si nu uitati spusele lui Isus:
„Orice veti cere de la Tatal în numele meu El va va da. Cereti si veti primi, ca bucuria voastra sa fie deplina...” (Ioan – cap 16, 23,24)

Carla von Vlad


2 comments:

Sunt foarte de acord cu ceia ce spuneti...cred ca ar trebui sa ne acordam suficient timp pentru munca cu noi insine cu sinele nostru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites