Thursday, September 9, 2010

NOI LEGI IN ROMANIA DE COSMAR-NUMAI AVEM VOIE SA CULEGEM FRUCTE DIN PADURE

Share/Bookmark

http://saccsiv.wordpress.com/2010/09/05/sistemul-s-a-gandit-la-saraci-si-la-cei-ce-vor-sa-se-refugieze-legea-1712010-nu-doar-copacii-sunt-ai-statului-in-paduri-ci-si-ciupercile-murele-perele-padurete-plantele-medicinale-etc-adi/

SISTEMUL s-a gandit la saraci si la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE – LEGEA 171/2010: nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, etc. … Adica tot



Posted in APOCALIPSA by saccsiv on septembrie 5, 2010

Citez din articolul Poftiti ghebe? Atentia la jandarmi!:

Vine sezonul ghebelor si va ganditi sa va faceti ceva timp sa adunati cateva sacose, cativa saci cu bureti pentru o zacusca. Ei, bine, inainte de a purcede la padure, puneti-va bine niste bani pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie. Pentru plata amenzii.

Pentru ca nu doar copacii sunt ai statului in paduri ci si tot ce creste printre copaci: ciuperci, mure, pere padurete. Iar onor Statul e dintotdeauna suparat pe concurenta, asa ca incearca sa previna furturile. Probabil ca nu are posibilitatea sa culeaga tot ce creste la umbra copacilor de stat, insa asta nu-l impiedica sa incerce sa descurajeze pe oricine s-ar incumeta sa culeaga ciuperci sau fructe de padure.

Conform Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata in Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010, la capitolul VI, articolul 17 se spune clar:

Constituie contraventii silvice si se sanctioneaza cu amenda de la 800 lei pana la 1.000 lei urmatoarele fapte:

c) recoltarea din fondul forestier national a produselor nelemnoase specifice, fara acordul proprietarului si/sau al ocolului silvic care asigura administrarea padurii;

Conform Codului Silvic, (3) produsele nelemnoase specifice fondului forestier national sunt:
a) fauna de interes cinegetic;
b) peste din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestier;
c) fructe de padure;
d) seminte forestiere;
e) ciuperci comestibile din flora spontana din cuprinsul acestuia;
f) plante medicinale si aromatice din cuprinsul acestuia;
g) rasina;
h) alte produse.

Saptamana trecuta, jandarmii au primit instructiuni referitoare la aplicarea noii legi. Care va fi destul de greu de aplicat avand in vedere ca se fac disponibilizari si la Directiile Silvice iar, dupa taierea salariilor, incep sa demisioneze si jandarmii.

Inchei cu o mostra de umor involuntar ca sa nu spun prostie din legea amintita:

Art. 12. – Constituie contraventii silvice si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei pana la 800 lei urmatoarele fapte:
[...]
e) trecerea animalelor domestice neinsotite prin paduri.

Comentariu saccsiv:

S-au gandit si la asta … Ce le mai merge mintea in aceasta zona. Brici. Insa la ceva intr-adevar bun pentru poporul asta, nicidecum.

Asadar, intr-un moment in care populatia saraceste de la o zi la alta, cand la din ce in ce mai multi foamea va bate la usa ca sa stea cu ei la masa, SISTEMUL s-a gandit sa nu existe varianta de a mai merge omul prin padure sa culeaga ce-o gasi. Probabil se vor face stapani cat de curand si pe apa de izvor si pe cea de ploaie, dupa modelul legilor licuriciului la care Basescu se inchina:

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

Ca nu trebuie sa intri in curtea omului dupa bureti, e firesc, insa ceea ce le-a debitat mintea astora, adevereste ca ticalosia guvernarii Basescu chiar nu are limite. Desigur, el nu este decat o marioneta a SISTEMULUI gandit de ELITE, insa asta nu-i o scuza.

Scrie foarte clar in Sfanta Scriptura, la Deuteronomul – A cincea carte a lui Moise, 24,19:

Când vei secera holda în ţarina ta şi vei uita vreun snop în ţarină, să nu te întorci să-l iei, ci lasă-l să rămână al străinului, săracului, orfanului şi văduvei, ca Domnul Dumnezeul tău să te binecuvânteze întru toate lucrurile mâinilor tale.

Insa vatafii acestei tari n-au nici o mila si mai mult, se pun stapani pana si pe plantele medicinale din paduri, pe care nu ei le-au semanat, nu ei le-au udat, nu ei le-au ingrijit.

Legea de mai sus este extrem de important s-o stie si toti cei ce doresc sa se refugieze de pe acum in munti. Sigur ca atunci cand napasta va fi cumplita, toti vom fugi care pe unde ne va indruma bunul Dumnezeu. Unii dintre noi insa, considera ca e bine s-o faca de pe acum.

Trebuie sa intelegem ca retragerea asta in munti este de doua feluri: 1) legala si 2) in afara sistemului.

Legal inseamna sa-ti cumperi o bucata de teren, sa-ti ridici o casa si sa-ti pui pe picioare o gospodarie, respectand normele in vigoare si platind toate impozitele. Eventual, daca ti se cere, sa-ti si cipuiesti animalele. Altfel spus, n-ai facut nimic, fiind cu totul in sistem, doar ca te afli intr-o zona cu aer curat:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

In afara sistemului inseamna sa cutreieri muntii si sa supravietuiesti precum Bear Grylls (Edward Michael Grylls), vedeta aceea de la Discovery. Iata insa ca daca niste jandarmi te vor prinde la ciuperci, te vor amenda si cum nu poti s-o platesti, vei merge la puscarie.

Am scris aceste ultime randuri, nu pentru a intra cineva in deznadejde, ci pentru a se intelege ca trebuie sa ne punem toata nadejdea in bunul Dumnezeu:


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites