Wednesday, June 9, 2010

Radioul fantoma transmite inca stiri din al doilea Razboi Mondial

Share/Bookmark

Radioul fantoma transmite inca stiri din al doilea Razboi Mondial

Un aparat radio vechi de 70 de ani, aflat intr-un azil de batrani din Scotia, a ajuns celebru dupa ce mai multe publicatii i-au relatat pe larg povestea mai mult decat bizara. Conform declaratiilor martorilor oculari, care nu sunt putini, aparatul de radio transmite stiri si emisiuni din perioada celui de al doilea Razboi Mondial, si asta in ciuda faptului ca nu este conectat la nicio sursa de curent si, in plus, nu a mai fost pornit de decenii bune.

Batranii sustin la unison ca au auzit in dese randuri emisiuni radio in care au putut recunoaste vocea lui Winston Churchill sau melodiile cantaretului Glen Miller. Radioul porneste la intervale neregulate de timp, iar transmisiile se intind pe durate ce variaza intre cateva minute si o jumatate de ora. Atat batranii, cat si angajatii azilului, sunt convinsi ca bizara poveste este doar varful icebergului si ca vinovat ar fi aerodromul Montrose aflat in apropiere, loc in care au fost semnalate numeroase fenomene paranormale.

Misterul radioului nu este decat unul dintre incidentele inexplicabile la care au asistat locuitorii azilului. Acestia sustin ca simt energii misterioase, aud pasi acolo unde nu se afla nicio persoana, usile se deschid si se inchid fara vreo explicatie, aud zgomote ce se aseamana cu cele ale motorului unui avion si, uneori, au reusit sa identifice silueta unui pilot imbracat in costum identic cu cele din perioada celei de a doua conflagratii mondiale.

"Toti cei de aici au asistat la astfel de fenomene. Toti cei de aici, si vorbim de oameni respectabili, cu o educatie inalta, va pot confirma faptul ca toate acestea se petrec cu adevarat. Sotia mea este fizician si este sceptica in ceea ce priveste fenomenele paranormale. Dar va poate spune ca a ascultat saptamana trecuta orchestra artistului Glen Miller. Am desfacut radioul, dar inauntrul sau nu se afla altceva decat cabluri si case de paianjen. Probabil ca daca l-am porni cu adevarat, nu ar functiona sau, mai rau, ar exploda. Pur si simplu nu exista o explicatie pentru ceea ce se intampla", a declarat presei Graham Phillip, unul dintre martorii care au asista la bizarele fenomene.

Sursa: STV

via descopera.ro


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites