Friday, April 9, 2010

APA VIE A LUI CEAUSESCU


Preotii daci cunosteau puterea celor "sapte izvoare" de pe Valea Ialomitei, cu calitati terapeutice si energizante si le foloseau cu succes, fapt care le-a adus renumele de cei mai mari vindecatori din vechime.

Ceausescu fusese informat de virtutile apei de la "Sapte Izvoare", loc aflat in Muntii Bucegi, intre Lacul Bolboci si Scropoasa. Voia sa ajunga la aceste "izvoare ale nemuririi", din muntii Bucegi, dar sa le pastreze numai pentru el.


ADUSA CU ELICOPTERUL


Lui Ceausescu i s-a inaintat un raport in care, pe langa buletinele de analiza, i s-a facut si un istoric al locului, zona sacra, cunoscuta de milenii, sanctuar initiatic al dacilor, cu Sfinxul de piatra care desemna Masivul Bucegi ca posibil Kogaion (spatiu sacru, munte sfant). Studiile asupra apei de la "Sapte Izvoare", incepute in 1923, au fost reluate de Hidrotehnica, in martie 1981. S-a confirmat puritatea apei. Ceausescu a retinut, pe scurt, ca acolo s-ar afla zona nemuririi si a dat dispozitie sa se restrictioneze accesul la ea. O vreme, a baut apa numai din "Sapte Izvoare", adusa cu elicopterul.


CEA MAI CURATA APA


Ceausescu se astepta la rezultate imediate, dar, vazand ca nu intinereste de la o zi la alta, a clasificat miturile drept prostii si nu s-a mai adapat de la izvorul nemuririi. Totusi? Cercetarile au fost reluate dupa 1990, iar testele au demonstrat ca apa de la Sapte Izvoare este una dintre cele mai curate surse de apa plata din lume. Izvoraste dintr-o grota unde se afla un imens lac subteran si are un debit de aproximativ 4.000 de litri pe secunda. Bioenergeticienii care s-au perindat pe acolo au semnalat ca energiile pozitive sunt extrem de puternice, ele manifestandu-se ciclic, cu cresteri si scaderi in intensitate.


APA "JIE"


Testele magnetometrice demonstreaza si ele anumite anomalii ale magnetismului pamantului. Se stie ca apa trecuta printr-un camp magnetic isi recapata structura ordonata, ideala. Preotii daci cunosteau mai multe surse de apa energizanta si cu rol terapeutic, asezandu-si sanctuarele langa izvoare ale nemuririi, pentru ca actul principal al initierii in preotia lui Zalmoxe era consumarea de "apa jie", adica "apa vie". Acest panaceu a fost cautat de-a lungul timpului de toate confreriile secrete printre retorte si alambicuri. Si toate au ajuns la "radacina": la credinta dacilor in nemurire.


APA VIE SI CONGRESUL PCR


Pe la sfarsitul anilor '70, doi cercetatori timisoreni au separat apa in apa biotica (apa vie) si apa abiotica (apa moarta) si au pus cate un pestisor in fiecare bazin. Cel din apa abiotica a murit imediat. Celalalt s-a dezvoltat foarte bine, desi, in mod ciudat, in prima luna nu a mancat nimic. Senzational: in apa biotica s-au dezvoltat microorganisme, ceea ce a demonstrat ca apa vie are memoria facerii, un program de iscare a vietii din "nimic".


FILTRE DE ARGINT

Era posibil ca izvorul din Bucegi sa treaca pe langa un zacamant de argint, de aceea sa nu dezvolte bacterii, lucru stiut de daci. De exemplu, cercetatorul Vasile Rudan spune ca, in Muntii Orastiei, aprovizionarea cu apa a cetatilor se facea trecand apa prin filtre de argint, niste placi gaurite puse la intrarea izvorului in conducta principala de alimentare.


MUNTENII TRAIESC MAI MULT


In natura, in special in subteran, apa are structura cristalina, hexagonala, ca rezultat al topirii ghetii. Oamenii de la munte, unde apa izvoraste din adancuri si este foarte rece (gheata in curs de topire), traiesc mai mult si nu se imbolnavesc.

sursa ziare

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites