Wednesday, March 3, 2010

SINGE DE PIONIER




TOVARASUL ILICI BUNICUTA a implinit tzishpe ani-nu stiu si nici nu vreau. Tirfa comunista care a pus la propriu mitraliera la timpla Romaniei traieste, bine mersi, pe cind eroii revolutiei, tinerii care au iesit in strada fara sa le pese de gloante, NU!
Urmasii adevaratilor eroi-nu alora de plastic facuti cu pungi de cafea si kenturi- traiesc si azi in mizerie, stingindu-se in spitale de o boala a inimii inventata de atunci, numita SCIRBA.
Iar pe blogul lui, Ilici da frumos din condei multumindu-le limbistilor care i-au mai sters curul de cacat si anul acesta.
Da, stim, doamne doamne-ala in care el nu crede- o sa-l pedepseasca, bla bla bla.
Intre timp parintii pun mina de la mina ca sa mai vopseasca crucile din cimitirul eroilor, iar Bunicuta isi face transfuzii cu singe de pionier din Rusia-best fucking quality-ca sa mai tina pina la alegerile din 2014.
I-as dori ce ne uram noi rockerii prin optzeci si ceva-multa multa muie- dar nu merita. In loc de asta o sa-i urez la mai multe transfuzii cu singe infestat cu HIV, exact ca ala de in'90 ne-a infestat copiii in spitalele patriei ca chestie de fun pentru mai marii lumii cei ce voiau sa faca niste experiente si nu aveau unde altundeva.
Sa ne traiti tovarase secretar general! NOT!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites