Friday, February 5, 2010

Dieta Mayo


Pentru persoanele care doresc sa slabeasca prin modificarea metabolismului, nutritionistii americani recomanda regimul de 13 zile, respectat cu sfintenie, fara nici o abatere (nici macar o bomboana, o guma de mestecat sau un pahar cu bere, etc).

Dupa cura de 13 zile, care duce la o slabire cu cca. 10 kg, aceasta nu se mai poate relua decat dupa 3 ani, in acest timp consumandu-se normal. Daca nu se respecta dieta cu strictete mai mult de 6 zile, aceasta trebuie intrerupta si reluata doar dupa 3 luni. Nerespectarea dietei inainte de 6 zile impune intreruperea si reluarea dupa cel putin 6 luni.

Ziua 1:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Pranz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + 1 rosie. Cina: 200 gr friptura de vaca +o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Ziua 2:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Pranz: 250 g suncă + o cutie de iaurt natural; Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.

Ziua 3:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 2 ouă fierte tari + o felie de suncă + 1 salată. Cină: o telină fiartă + o rosie + un fruct proaspăt: măr, pară sau portocală.

Ziua 4:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cină: un ou fiert tare + un morcov slab + 250 gr brânză de vaci.

Ziua 5:
Mic dejun: un morcov mare ras. Prânz: 250 gr cod fiert, cu zeamă de lămâie + 1 lingurită de unt. Cină: 200 gr friptură de vacă + o telină rasă.

Ziua 6:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub zahăr + 1 felie de pâine prăjită. Prânz: 2 ouă fierte tari + un morcov mare, ras. Cină: 1/2 pui + o salată cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 7:
Mic dejun: O cească de ceai fără zahăr. Prânz: nimic. Bea multă apă. Cină: 200 gr cotlet de miel + un măr.

Ziua 8:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub zahăr. Prânz: 2 ouă fierte tari + 400 g spanac fiert +o rosie. Cină: 200 g friptură de vacă + salată cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 9:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub zahăr.Prânz: 250 g suncă + o cutie de iaurt natural. Cină: 200 g friptură de vacă + salată cu ulei si zeamă de lămâie.

Ziua 10:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie de pâine prăjită Prânz: 2 ouă fierte tari + o felie de suncă + 1 salată. Cină: o telină fiartă + o rosie + un fruct proaspăt: măr, pară sau portocală.

Ziua 11:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cină: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 gr brânză de vaci.

Ziua 12:
Mic dejun: un morcov mare ras. Prânz: 250 gr cod fiert, cu zeamă de lămâie + 1 lingurită de unt. Cină: 200 gr friptură de vacă + o telină rasă.

Ziua 13:
Mic dejun: O cească de cafea + 1 cub de zahăr + 1 felie de pâine prăjită Prânz: 2 ouă fierte tari + un morcov mare ras. Cină: 1/2 pui + o salată cu ulei si zeamă de lămâie.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites