Wednesday, July 15, 2009

EFICACITATEA MANTRELOR DEMONSTRATA STIINTIFIC-ADNul UN INTERNET SUPERIOR

Noile descoperiri ale oamenilor de stiinta sovietici, ce au decis sa exploreze partea de 90% din ADNul nostru considerat nefolosibil, sint uluitoare. Acestea explica mecanismele prin care mantrele, rugaciunile si meditatiile de manifestare functioneaza. De asemenea prin acest mod de alterare a ADNului shamanii pot sa vindece, sa-si schimbe forma si sa influenteze vremea.
Maestrii spirituali din vechime stiu de mii de ani ca trupul nostru este programabil prin mantre, cuvinte si ginduri.
Asa cum oamenii de stiinta au descoperit, ADNul uman este un internet biologic, superior in toate aspectele celui artificial. Ei au aflat ca un nou tip de medicina este acum posibil, o medicina ce foloseste cuvintele, nu taieturile chirurgicale.
ADNul nostru nu este responsabil numai pentru constructia corpului uman, dar serveste si ca mediu de stocare a datelor si de comunicare.

Lingvistii rusi au descoperit ca aceleasi reguli ca ale limbajului sint urmate de codul genetic, mai ales de acel 90% din cod denumit pina acum ADN gunoi.
Prin trimiterea unor frecvente modulatoare, orice ADN poate fi modificat.Ei au reusit sa transforme astfel neinvaziv-nu prin chirurgie genetica-un embrion de broasca intr-unul de salamandra. De asemenea aceste manipulari se pot face cu ajutorul frecventelor radio sau de lumina.
Desigur pentru a avea succes frecventa si intensitatea potrivite trebuiesc aplicate.De aceea nu toti cei ce folosesc o rugaciune sau o mantra au succes. Este necesara atingerea frecventei potrivite prin cresterea constiintei.
S-a mai descoperit ca modificarea ADnului prin tipare ale sunetului intr-un mediu vid poate creea gauri de vierme-asa s-ar explica disparitia yoghinilor in tinuturi mitice precum SHAMBHALA, sau a civilizatiilor din America de Sud, inaintea Conquistei spaniole.
Gaurile de vierme sint conexiuni sub forma de tunele, prin intermediul carora informatia poate fi transmisa in afara cuantumului spatiu/timp. ADNul atrage aceste bucati de informatie si le trasmite constiintei.Acest proces este mai efectiv intr-o stare de relaxare. Stresul, grijile si teama provoaca distorsiuni ale informatiei; in natura acest tip de preluare a informatiei este folosit cu succes de milioane de ani.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites