Monday, July 13, 2009

KIKI IN SUKHAVATI


KIKI FIE SA RENASTI IN SUKHAVATI, PARADISUL DE VEST, UNDE BUDDHA AMITABHA SA AIBA GRIJA DE TINE!SI CIND MERITELE O SA TI SE TERMINE SA RENASTI IN LUMEA OAMENILOR PENTRU A AUZI MAREA INVATATURA!MULTUMESC PENTRU MOMENTELE DE BUCURIE PE CARE MI LE-AI ADUS SI IARTA-MA CA NU AM FOST MAI GRIJULIE.MOARTEA NE ESTE CEL MAI BUN SFETNIC, NU-IASA?

4 comments:

O rugaminte. As vrea sa ma lamuresc si eu despre trecerea dincolo a animalelor. Anul acesta am pierdut si eu catelusa mea si caut mai multe explicatii. Poate imi poti spune unde sa caut.

eu pot sa-ti spun doar din p.d.v buddhist. IN momentul in care un animal e pe moarte trebuie recitata mantra lui Amitabha Buddha. El a promis ca oricine, animal, om, demon, orcine aude mantra sa in timpul vieti de macar 10 ori, va renaste in mod sigur in paradisul sau.Mantra e in post, dar ti-o mai dau odata. OM AMI DEWA HRIH!.E bine daca asisti la moartea unui om sau animal sa-i tragi putin parul din crestetul capului pentur a usura trecerea spiritului pe acolo si renasterea in paradis.Eu oricum le spun animalelor in timpul vieti mantra, ca nu se stie cum mor, poate in accident sau altfel.
pup

daca mai vrei sa afli ceva cu drag

Thanks. Ea nu mai este de sase luni, ce-as mai putea face? Ce mi-ai recomanda sa citesc despre asta?

pentru cei care deja au murit..fie spirite, animale sau oamenis e face OM MANI PADME HUM HRIH! pentru ca patrunde in cele 6 tarimuri si purifica totul. o vizualizezi in fata ta si anunti cu voce tare ca vei face aceasta mantra pentru eliberarea spiritului lui...X. trebuie facuta de 108 ori pe zi timp de multiplii de 7 zile..pina simti ca s-a eliberta sau a renascut.ea aude tot.dar terbuie chemata pe nume..un betisor de santal sau tamiie ajuta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites