Thursday, July 16, 2009

LAPD a dat verdictul în cazul morţii lui Michael Jackson: Crimă!

Medicii legişti care se ocupă de cazul morţii regelui pop au dat publicităţii motivul decesului megastarului. Potrivit acestora, Michael Jackson s-a stins din viaţă din cauza unei supradoze cu ser anestezic, numit Propofol.

michael jackson/epa

Singura persoană care îi administra lui Jacko această substanţă este medicul cântăreţului, Conrad Murray, astfel că acesta a devenit principalul suspect în cazul crimei. În tot acest timp, avocatul doctorului, Ed Chernoff, se abţine de la orice fel de declaraţii potrivit cărora Murray i-ar fi administrat cântăreţului medicamentaţia în cauză.

De asemenea, există surse care susţin că doctorul mai sus menţionat refuză să coopereze cu autorităţile, chiar dacă acestea au dovezi clare că este singurul om care îi putea administra lui Jackson serul letal.conrad murray/epa

Propofolul este un analgezic deosebit de puternic care este interzis în afara spitalelor. Mai mult, există dovezi care arată că substanţa i-ar fi fost administrată lui Michael cu doar câteva zeci de minute înainte ca acesta să intre în stop-cardiorespirator.

Murray nu ştia că Michael locuieşte pe cea mai celebră stradă din lume

Potrivit publicaţiei TMZ, Investigatorii i-au mai găsit o "bubă" lui Murray: a întârziat prea mult cu apelul către ambulanţă, aproape 30 de minute. Doctorul s-a scuzat în acest sens, spunând că nu ştia adresa lui Jackson astfel că nu avea cum să-i îndrume pe asistenţi. Însă, megastarul locuia pe cea mai cunoscută stradă din lume, Sunset Bulevard.

Doctorul Conrad Murray nu este singurul acuzat de moartea regelui pop. Anchetatorii au mai descoperit şi alţi medici care i-au prescris lui Jacko medicamente care, în combinaţie, pot deveni letale. Unul dintre aceştia este doctorul Arnold Klein, care îi trimitea cântăreţului medicamente pe numele altor angajaţi ai săi, pentru a nu bate la ochi numărul enorm de hapuri pe care i le prescria acestuia. Unul dintre aceşti angajaţi este Frank Tyson, pe numele căruia s-au prescris câteva droguri găsite la ferma neverland în anul 2003. Tyson nu le-a folosit niciodată!

sursa www.libertatea.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites