Wednesday, January 28, 2009

Gordon Brown: Criza financiara poate oferi oportunitatea de a crea o ordine mondiala mai buna

IAUZI BRIUL CARE TRECE RIUL....DECI PIN'LA URMA BAIETII SE DAU PE FATA

Criza financiara nu trebuie sa fie o scuza pentru o refugiere in protectionism, ci trebuie sa fie considerata mai degraba ca 'nasterea dificila' a unei noi ordini mondiale, a avertizat luni premierul britanic Gordon Brown.
Intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor, premierul britanic a cerut statelor sa evite "improvizatiile pesimistilor" si sa "faca ajustarile necesare pentru un viitor mai bun si pentru stabilirea de noi reguli pentru o noua ordine mondiala".

Statisticile economice de la sfarsitul saptamanii trecute au confirmat ca Marea Britanie este in recesiune. In zilele anterioare, guvernul a dezvaluit un nou set de masuri menite sa injecteze credit in economie, scrie NewsIn.

Premierul britanic, care gazduieste in 2 aprilie la Londra o reuniune a G20, considera ca este necesar sa se ajunga la o riposta la scara mondiala, care sa permita reluarea cresterii economice si evitarea caderii intr-un "protectionism financiar" care ar avea consecinte dramatice asupra economiei.(preluat de pe www.9am.ro)



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites