Thursday, January 29, 2009

CONTROL FACTOR


"Cind un microchip de 5 mm este plasat in nervul optic, culege neuroimpulsuri din creier, care reprezinta experientele, mirosurile, vederile si vocea persoanei implantate. Odata transferate si storate intr-un computer, aceste neuroimpulsuri pot fi proiectate inapoi in creierul persoanei prin microcip pentru a fi re-experimentate. Folosind Sistemul de MOnitorizare la Distanta,un computer poate trimite mesaje electromagnetice codate ca semnale catre sistemul nervos afectind performanta persoanei. Cu cipul, persoanelor sanatoase le poate fi indus sa aiba halucinatii si sa auda voci in cap. Fiecare gind, reactie, lucru auzit, si observatie vizuala genereaza un anumit potential neurologic si un anumit tipar in creier si cimpurile sale electromagnetice care pot fi acum decodate ca ginduri, imagini si voci. Stimularea electromagnetica poate de aceea sa schimbe undele creierului si sa afecteze raspunsurile musculare cauzind crampe musculare dureroase experimentate ca o tortura.
Sistemul electronic de supraveghere al NSA poate sa urmareasca simultan milioane de oameni. fiecare dintre noi are o frecventa unica bioelectrica a creierului, asa cum avem amprente unice. Astronautii americani au fost implantati inainte de a fi trimisi in spatiu astfel incit gindurile lor sa poata fi urmarite si emotiile lor sa fie inregistrate 24/24.

Mass media nu a raportat ca intimitatea unei persoane implantate va dispare pentru restul vietii sale. Ea/el poate fi manipulat in multe moduri. Folosind diferite frecvente, cei ce controleaza aceste echipamente pot schimba viata emotionala a unei prsoane. Ea poate fi facuta sa fie agresiva sau letargica. Sexualiatatea sa poate fi influentata in mod artificial. Semnalele gindurilor si gindirea subconstienta pot fi citite, visele afectate si chiar induse totul fara consimtamintul persoanei implantate. Un cybersoldat perfect poate fi astfel creeat."

Rauni -Leena Luukanen-Kilde, MD, Former Chief Medical Officer of Finland, SPEKULA, 1999 -
As vrea sa mai adaug ca visatul este singura noastra arma impotriva creatorilor Matricei de iad in care traim. Daca si visatul ne poate fi influentat prin tehnologie artificiala(avind in vedere ca ei nu pot visa, ne influenteaza pe noi, dictindu-ne ce si cum sa visam astfel incit sa perpetuam singuri iadul), atunci e chiar nasol. Ce putem face? orice tehnica de control al viselor de la tensegrity, la yoga tibetana a visatului, tantra sau orice altceva va permite sa va folositi energia sexuala pentru a intari visatul.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites