Sunday, December 21, 2008

SOLSTITIUL DE IARNA-MEDITATIE DE LA LYNN



Astazi, cind celebram 19 ani de la Revolutia din decembrie, sa meditam un pic asupra datei la care aceasta a inceput OFICIAL. Nimic nu este intimplator si data a fost aleasa special pentru a da potentialitate acestui eveniment. Solstitiul de iarna, marcheaza cea mai scurta zi a anului, renasterea Soarelui si reintoarcerea luminii. Toate popoarele vechi aveau ceremonii pentru a celebra acest eveniment. De aceea va propun o meditatie pe care maestra mea shaman Lynn Andrews ne-a dat-o pentru a fi facuta azi. ACEASTA ESTE O MEDITATIE DOAR PENTRU FEMEI!

"Dragii mei ucenici si prieteni

Va multumesc ca faceti parte din viata mea. Am studiat impreuna de mult timp aspectele Caii Sacre si iata, devenim pazitorii intelepciunii.

Ginditi-va la constienta voastra ca la o fiinta inteligenta alcatuita din lumina, aflata in globul glorios al creatiei, aceasta viata paminteasca. Ginditi-va la soarele care produce o astfel de lumina extraordinara in fiecare dimineata a vietii voastre. Ginditi-va la propria voastra galaxie a creatiei personale; daca sinteti singure, asta inseamna ca ati uitat ca aveti o adevarata casa in Pleiade si ca aceasta viata este o manifestare a visului vostru sacru si magnific. Pleiadele va ureaza bun venit!

Deseori am vorbit despre trezirea Marelui Zeu Visator. Aceasta s-ar putea sa fie ultima sarbatoare in care Zeul Visator va asista. Ne creem visele noastre personale si trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru aceasta. Nu aveti de ce sa va simtiti vinovati sau rusinati pentru ceea ce sinteti. Nu exista decit iertare.

Imaginati-va stind intr-un cerc, cu toate facind parte din acest cerc-Fratia Scuturilor, fiecare dintre noi in plina constiinta. Imaginati-va ca in centrul acestui cerc este mintea galaxiei voastre interne. Vreau sa meditati asupra acestei Minti. Vorbiti cu ea, intrebati-o ce nelamuriri aveti. Cereti-i sa va invete ce doriti din marile libararii ale constiintei care acum va stau la dispozitie. Aduceti-va aminte ca o sarbatoare este o celebrare a acelui suflet central al intregii creatii.

Imaginati-va prin ce trece acel suflet, acel Spirit, acea minte creativa ca sa emane in exterior toata energia necesara acestei celebrari si sarbatori. Acesta este un timp sacru al anului, un timp in care ne intindem miinile prin zidul barierelor personale si acceptam, iubim, ne bucuram de darurile universului constient. Primim darurile luminii, vietii, relatiivitatii care ne da marele Invatator, si actele noastre de putere.

Celebrati persoana care sinteti. Aduceti-va aminte de cine sinteti acum cind stati in marele cerc. Sinteti inconjurate de iubire si de persoanele care tin la voi. Dar pentru a permite acestei iubiri sa ajunga la voi, trebuie si voi sa daruiti grija si iubire. Nu uitati cine sinteti cu adevarat. Aduceti-va aminte de Zeul si Zeita care ati devenit si atingeti-va, incercati sa ii simtiti pe toti membrii acestui cerc sacru. In centrul sau se formeaza acum imagini ale confuziei, nemultumirii, polaritatilor voastre. Priviti-le cum se topesc in marea constientei, acolo unde toti devenim Unul.

Acesta este un timp al bucuriei. Oriunde in lume traiti, oricare ar fi modalitatea voastra de celebrare, bucurati-va cu cea mai profunda parte a fiintei voastre. Aduceti-va aminte sa daruiti cu tot ce aveti. Daruiti iubire! DAruiti intelegere si comunicati dulceata spiritului vostru, asa cum Marele Spirit da inapoi tot ceea ce are.

Cu lumina si binecuvintari ale acestei celebrari

Lynn si Fratia"

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites