Monday, December 22, 2008

ARBORELE GENEALOGIC-STALKING THE SELF


“Vei incepe sa-ti faci lista(recapitularii) astazi"spuse Don Juan. Imparte-o in ani, in slujbe, aranjeaz-o in orice ordine vrei, dar fa-o secventiala incepind cu cea mai recenta persoana pe care ai cunoscut-o, mai intii, si terminind cu Mama si Tata. Aminteste-ti totul despre ei. Nimic mai mult decit atit. Cu timpul, practicind, vei realiza ceea ce faci"-Latura activa a infinitului

Dragi practicanti
Pentru vazatorii din Mexicul antic recapitularea si lista sa actioneaza ca obiect mnemonic-un obiect ce ajuta la aducerea aminte a totalitatii sinelui-toate evenimentele crescindu-ne egoul socializat si afectind memoria luminozitatii noastre.
Pentru ca urmatorul seminar se va referi exact la prima parte a acestui proces-descoperirea tiparelor socializarii, in mod special recunoasterea celor pe care le-am primit de la Mama si Tata, va cerem ca un exercitiu de stalking preliminar sa incepeti sa va construiti Arborele genealogic.
Includeti in el toate evenimentele importante cum ar fi ordinea nasterii, numarul de copii, casatoriile, infidelitatile, educatia, ocupatia, sanatatea, etc a membrilor familiei.
Pentru a include informatii cit mai complete va veti aminti conversatiile cu parintii, membrii familiei si puteti contacta familia pentru a va furniza detalii, sau sa cautati radacinile familei voastre in arhive sau online.

Cea mai buna Intentie sa va acompanieze cautarile!
Instructorii tensegrity
P.S.-in momentul in care ati terminat lista, combinati cu exercitiul de stalking the self pe care l-am dat inainte pentru a va identifica tiparele,si incepeti recapitularea si schimbarea lor.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites