Wednesday, October 28, 2009

OH SHIT!

Large Hadron Collider - cel mai mare accelerator de particule din lume-va fi repornit in noiembrie. Pierderea de helium care a fost OFICIAl cauza inchiderii sale, a fost reparata.

A European Center for Nuclear...

Proiectul (CERN) vrea sa inteleaga facerea universului cu ajutorul "celui mai mare experiment fizic din istorie"

Proiectul la care au lucrat 10000 de fizicieni timp de 16 ani tinteste sa adune la viteze f mari particulele din care este creeat universul, astfe incit oamenii de stiinta sa observe gaurile negre, energiile extreme si alte fenomene ce se petrec in prima milionime de secunda de dupa Big Bang, mama tuturor expoiziilor. (mai bine ma intreaba pe mine sau pe tantrici, sau pe calugarii japonezi, ca le dam mintenas explicatia)

Profesoru Kol, unu dintre oamenii de stiinta implicati a avut recent schimburi dure de replici cu fizicienii Holger Nielsen din Danemarca si Masao Ninomiya din Japonia care sustin ca aceste cercetari sint "abominabile fata de natura" si ca or sa se intoarca impotriva creatiei. Cei doi fizicieni sau focalizat pe misteriosul boson Higgs-asa zisa particula a lui Dumnezeu-

Conform ipotezei lor, particula "va sfisia tesatura universului intorcindu-se in timp" si va opri instalatia de la CERN inainte de a putea genera una asemanatoare, ca un calator prin timp ce calatoreste inapoi pentru a-si ucide strabunicul.


CE ZICEAM IO IERI

Pelerinii s-au îngrămădit să prindă o farfurie cu sarmale, capturi PRO TVPelerinii care s-au strâns ieri pe Dealul Mitropoliei veniţi să să-l sărbătorească pe Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureştilor, au uitat pentru ce veniseră acolo şi s-au călcat în picioare pentru o farfurie de sarmale.
capturi PRO TV
Disperaţi să prindă o porţie, călătorii au blocat jumătate din stradă, perturbând traficul din zonă, în ciuda şoferilor care claxonau cu disperare. Peste 150 de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale, unii şi pentru că nu au mâncat nimic până să ajungă la raclă.
SURSA

Cum invadează americanii Africa



Un bine făcut cu forţa nu e un bine ci un rău, dar se pare că asta nu contează prea mult pentru o serie de fundaţii americane care şi-au propus "să-i ajute" pe africani.

Mai precis, este vorba despre fundaţiile Gates şi Rockefeller care investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminţe hibride şi pesticide, în numele unei Alianţe pentru o Revoluţie Verde în Africa (AGRA), pe care organizaţiile africane nu o doresc sub nicio formă.

Interesele financiare şi instituţionale sunt mai mari decât s-ar fi crezut. În spatele fundaţiilor lui Bill Gates şi Rockefeller se află instituţii precum Banca Mondială sau companii agricole multinaţionale precum Syngenta, DuPont Pioneer Hi-Bred sau Monsanto.

Motivul pentru care africanii nu-şi doresc o agricultură "high-tech" este că aceasta îşi bazează randamentul foarte mare pe "produse chimice".

Recentul raport IAASTD, rodul muncii a 400 de experţi internaţionali recunoscuţi, arată că agricultura biologică este singura care ar putea face faţă nevoilor alimentare viitoare.

Bill Gates, agricultorul de servici

În strategiile agricole ale miliardarului american Bill Gates, care face din agricultura africană unul dinte cele mai importante obiective ale sale, nu se menţionează nicăieri termenul de agricultură biologică. Şi asta pentru că sistemul este unul care nu aduce neapărat profit, fapt ce nu sună bine pentru cineva obişnuit cu afaceri enorm de profitabile.

SURSA: Gates Foundation

Fundaţia sa, scrie publicaţia "Le Temps", cuprinde mai mulţi foşti angajaţi ai Monsanto şi pune la dispoziţie miliarde de dolari pentru a revoluţiona agricultura africană şia o face mult mai performantă. De fapt, pregăteşte un colos agricol construit din seminţe modificate genetic.

Consecinţele sunt nenumărate, însă cele mai importante sunt: contaminarea pânzei de apă freatică şi pierderea treptată a fertilităţii solului pe un continent unde mai mult de 70% din populaţie este dependentă de agricultură.

Organizaţiile locale arată că AGRA încearcă să pară o iniţiativă venită chiar din interiorul Africii. Aşa s-ar explica faptul că în fruntea ei a fost adus Kofi Annan, fostul secretar al ONU, spune Mamadou Goïta, membru al Coaliţiei pentru Protejarea Patrimoniului Genetic African.

Bernadette Ouattara, un responsabil al unui ONG african arată, de asemenea, faptul că americanii încearcă să elimine ONG-urile locale şi să le înlocuiască treptat cu ONG-uri americane.

SURSA: "Le Temps"

STICLA VRAJITOARELOR

Doua sticle de vin din secolul 17 au fost gasite de curind de catre arheologii europeni-una intr-o epava de linga coastele Olandei si cealalta la fundatia unei case demolate din Angia.

Daca prima continea un vin rar de Porto, vechi de 350 de ani, cealalta s-a dovedit a fi celebra sticla a vrajitoarelor.

[image]

Sticla vrajitoarelor continea pipi si 9 cuie de alama, indoite in forma de L. In perioada medievala oamenii o foloseau pentru a se feri de atacurile magice, spiritele rele si a pedepsi vrajitoarele ce aruncau vraji asupra lor.

Victimele vrajilor urinau in aceste sticle, adaugau ace si cuie, uneori par, apoi le ingropau sub casa, aruncind un blestem de razbunare asupra vrajitoarelor care le-au facut rau.

Blestemul era destinat sa faca vrajitoarea sa simta ca si cum ar avea vezica urinara plina de ace si cuie.

Costumul contra gripei porcine


Preventiv. Compania japoneza Haruyama Trading s-a gandit sa vina in ajutorul barbatilor speriati ca s-ar putea imbolnavi de gripa porcina. Astfel, angajatii sai au creat costumul antigripa, captusit cu dioxid de titaniu. In contact cu lumina, aceasta substanta ucide virusul H1N1. Costumele sunt disponibile in patru culori si costa 600 de dolari bucata.
via


AZI FAC POLITICA

AM LUAT DE PE SITEUL RONCEA URMATORUL ARTICOL INTERESANT, IN CARE CRINULETZ SE DA REVOLUTIONAR... CRED ca se juca cu ciucurelul sub pat, SI PEN'CA EL A FOST ACOLO STIE EXACT CA ILICI NU A TRAS IN POPULATIE.
STAU SA MA GINDESC CU CIT L-A PlATIT ILICI SA-I DEA LIMBI? SAU O FACE DE PLACERE ...

JURNAL DE CAMPANIE. Crin Antonescu îl spală de sânge pe Ion Iliescu. Jurnalul de luptă al Armatei dezvăluie implicarea directă a lui Iliescu. DOCUMENT


Scris de George Roncea
Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat la „Ştirea zilei“ că Ion Iliescu este de apreciat pentru că în anii ‘90 nu a pus Armata să împuşte oameni în Piaţa Universităţii. Liderul PNL a mai spus că traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la momentul actual generează „optimism din punct de vedere antropologic“ şi este „un efort care merită salutat“.

Antropologia se ocupă cu studiul ştiinţific al omului, iar la începuturile sale antropologia evoluţionistă, dominantă în epocă, susţinea că prin studierea „primitivilor animalici“, aflaţi pe o treaptă inferioară de evoluţie, putem ajunge la concluzii asupra evoluţiei speciei umane în timpul prezent.
Crin Antonescu, informat probabil asupra semnificaţiei utilizării termenului, a trasat o linie de legătură între animalicul primitiv Ion Iliescu şi evoluţia de astăzi a politicienilor creaţi tot de el.

Antropologia joacă însă o festă politicienilor deoarece impresia generală, lipsită de orice optimism, este că animalele politice de astăzi sunt la fel de abjecte şi lipsite de bun simţ ca şi Tataia lor, animalicul Ion Iliescu.
Oricum merită consemnat şi fixat acest moment al campaniei electorale în care Ion Iliescu este readus în prim-plan, dovedindu-se că potenţialul său de utilizare nu s-a epuizat.

Să-l auzi pe liderul liberalilor Crin Antonescu cum îl ridică în slăvi pe criminalul ce a distrus 20 de ani din istoria României face cât o vizită în bestiarul grădinii zoologice a kominternului. Pe de altă parte, şi bătrâna cucuvea kominternistă şi-a găsit, în sfârşit, lăudătorul potrivit - un broscoi exoftalmic care orăcăie cretinisme - fără orice complex al bunului-simţ - pe orice post de televiziune din ograda Grivco-FNI.

Pentru cei care au uitat, Ion Iliescu, din punct de vedere antropologic, un criminal cu mâinile roşii de sânge - este cel care în iunie 1990 a cerut şi coordonat reprimarea cu bestialitate a manifestaţiei din Piaţa Universităţii. În urma represiunii din iunie 1990 a rezultat un număr de 756 de răniţi, peste 1.300 de bucureşteni au fost bătuţi şi reţinuţi abuziv (între 2 şi 60 de zile), au „rezultat“ 4 morţi prin împuşcare, 18 răniţi prin împuşcare recunoscuţi oficial, în realitate fiind peste 100 de persoane care au decedat, majoritatea în urma loviturilor primite în cap şi în alte părţi vitale, lovituri primite de la mineri, în 14-16 iunie.

Ion Iliescu - tartorul Represiunii militare

Sintezele informative ale serviciilor de informaţii, jurnalele de activitate şi registrele unităţilor Armatei, înregistrările convorbirilor telefonice oficiale, dar şi alte documente militare menţionează implicarea ex-preşedintelui Ion Iliescu în reprimarea demonstraţiei din iunie 1990, prin ordinele date cadrelor militare cu putere de decizie. Ordinele date de Iliescu vizau intervenţia în forţă contra demonstranţilor, distribuirea de muniţie către soldaţi, utilizarea de mijloace chimice. Ion Iliescu a ordonat şi punerea baionetelor la arme, care să fie folosite în caz de nevoie împotriva „contrarevoluţionarilor legionari care au ridicat drapelul verde pe sediul Poliţiei Capitalei“.

Iliescu a ordonat, de fapt, o represiune după modelul celei dispuse de Antonescu. Aşa cum s-a menţionat şi în rechizitoriul iniţial, din probatoriul administrat şi actele aflate la dosar rezultă că militarii din U.M. 01847 Buzău, care au tras 1.466 de gloanţe de război - la fel ca şi trăgătorii de la sediul Ministerului de Interne, au executat un ordin militar, legal în formă şi aparent legal în conţinut, fără că ei să aibă posibilitatea, în condiţiile date, de a nu-l îndeplini. Mai mult, ca urmare a informaţiilor primite de la cel mai înalt nivel, ei aveau convingerea că acţionează împotriva unei „rebeliuni legionare şi că trebuie să acţioneze ca atare“.

Ulterior, Ion Iliescu revine asupra temei Rebeliunii, întărind-o. Astfel, la orele 22.00, preşedintele Ion Iliescu a comunicat în noaptea aceasta (13/14.06.1990) că elemente legionare vor încerca să pătrundă în alte obiective, aceştia având asupra lor arme şi muniţie; toţi sunt chemaţi să se apere împotriva celor ce nu sunt revoluţionari, ci contrarevoluţionari legionari. Comunicarea a fost transmisă la toate comandamentele militare. Fostul şef al statului, Ion Iliescu, a folosit întreg lanţul aflat în subordinea sa - de la ministrul de Interne, generalul Mihai Chiţac, la comandanţii superiori militari, pentru a da ordinul de reprimare. Prin urmare, liderul de la care a plecat ordinul de justificare a executării focului este direct responsabil de faptele comise de către cei folosiţi în acţiune.

Jurnalul de luptă dezvăluie implicarea directă a lui Iliescu

Actorii principali ai teatrului de operaţiuni sunt binecunoscuţi, iar din Jurnalul de operaţiuni al unităţilor Armatei în Bucureşti se deduc cu limpezime treptele nivelului de răspundere şi rolul liderial al lui Ion Iliescu. „Jurnalul“ este un document preţios care pune în lumină concentrarea de forţe aruncate la ordinul lui Ion Iliescu asupra cetăţenilor Capitalei. Republicăm o parte din acest Jurnal, prezentat tot de „Curentul“, în luna iunie a acestui an.

Ion Iliescu este cel care, după cum rezultă foarte clar din Jurnalul de luptă, a declarat Armatei „că este vorba de o rebeliune legionară“ şi a cerut „a se acţiona în consecinţă“. După cum se ştie, aşa-zisa Rebeliune din vremea lui Antonescu a fost înăbuşită în sânge de către Armată, iar comandanţii militari din perioada regimului Iliescu au înţeles foarte bine mesajul, respectiv modelul de acţiune care avea coordonate istorice bine cunoscute. Calea liberă către crimă a dat-o Ion Iliescu personal, garantul ideologic al Represiunii, furnizorul de autoritate al „justificării“ Rebeliunii legionare.

Preşedintele Televiziunii, Răzvan Theodorescu, a afirmat ulterior, marşând pe aceeaşi teză a ameninţării legionare lansate de Ion Iliescu: „Ameninţările antisemite au fost subestimate. Consider că s-a făcut o greşeală în a se subestima ameninţările antisemite, antinaţionale, cu cruci încârligate la adresa noastră“.
Tragerile militarilor cu gloanţe de război s-au efectuat în baza convingerii că au dreptul să deschidă focul, deoarece şeful statului a instituit o stare fortuită de necesitate invocând teoria Rebeliunii legionare. Ion Iliescu a incitat hotărât şi direct la răspunsul cu mijloace militare, de război, împotriva „Rebeliunii“.

Fantasma legionară din creierul sub-uman al lui Iliescu

Influenţa exercitată de acesta, ascendenţa sa liderială a activat mecanisme de subordonare - explicabile mai ales la militari. Tradiţia obedienţei a dus la ascultarea orbească şi la executarea măsurilor armate împotriva civililor, iar direct responsabil pentru faptele abominabile este în primul rând Ion Iliescu, care a folosit cu cinism fantasmagoria legionară pentru a justifica reprimarea criminală a opozanţilor anticomunişti, a studenţilor Pieţei Universităţii.

În acest context apare foarte clar implicarea şefului statului Ion Iliescu în coordonarea personală a acţiunilor forţelor militare inclusiv a celor aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, fiind relevantă înregistrarea din Jurnalul Acţiunilor de Luptă existent la Ministerul Apărării Naţionale şi în care generalul Şchiopu a consemnat intervenţia şefului statului pentru trimiterea de tehnică de luptă, efective militare şi distribuirea muniţiei de război la aceste efective.
Deoarece România nu se afla în stare de război, scoaterea din cazărmi a trupelor Ministerului Apărării Naţionale avea un caracter ilegal, care a creat condiţiile pentru ca aceste efective să folosească muniţia de război ce le-a fost distribuită din ordinul sau la intervenţia lui Iliescu, apărånd premizele unui măcel şi genocid împotriva propriului popor român.

Activităţile criminale din ziua de 13 iunie au fost în întregime pregătite, organizate şi executate de către autorităţile statului sub dirijarea constantă a lui Ion Iliescu: conducerea politică, Ministerul de Interne şi, într-o anumită măsură, şi Ministerul Apărării Naţionale; la acţiunea criminală a acestora s-a adăugat mai tårziu complicitatea Ministerului public şi al Justiţiei în general.
Ca unul dintre cei care au fost ţintă directă a gloanţelor trase la ordinul lui Ion Iliescu şi din toate aceste motive consemnate mai sus, cred cu tărie, astăzi, că Crin Antonescu este un cretin, o javră neghioabă şi un jeg sub-uman, antropologic vorbind. Semnez şi susţin.

DOCUMENT: Textul integral al Jurnalului de lupta al Armatei in format PDF.

Crin Antonescu îl spală de sânge pe Ion Iliescu
Curentul - miercuri, 28 octombrie 2009

Un carnet roşu pentru Crin, vă rog! Imprimare E-mail
Scris de Iulia Nueleanu
CONTINUAREA AICI

Tuesday, October 27, 2009

CAMPANIE ELECTORALA SAU RECLAMA MASCATA?

FEMEIA

RUGACIUNEA



ULUITOAREA CASA NAUTILUS

Aici vreau sa ma mut..mi se pare cea mai frumoasa casa pe care am vazut-o vreodata!

Nautilus Home Exterior

Casa Nautilus a fost construita pentru un cuplu de mexicani de catre grupul arhitectural Senosiain Arquitectos. In afara de frumusetea sa uimitoare este si o casa rezistenta la cutremure.
Nautilus House Interior

Interiorul spiralat este invadat de copaci si iarba pentru o mai buna conexiune cu mama pamint.

Nautilus Home Interior

Locuinta visurilor are o forma bazata pe numaru de aur, care se regaseste in toate creaturile naturii, inclusiv in om. Astfel este in perfecta armonie cu universul si mediul.

Nautilus Home Section

Lumina multicolora ce vine prin vitralii este odihnitoare si calmeaza.

Nautilus Home Bedroom

Dormitorul iti da senzatia de pintec, pentru o odihna perfecta.

Nautilus Home Bathroom

Nautilus Home Plans

Desenează cu ciocolată fantome, lilieci şi păianjeni-de HALOWEEN



Ingrediente: 300 g de ciocolată albă şi 300 g de ciocolată neagră (brută), câteva coli albe.

Figurinele din ciocolată se aşază pe un platou, alternându-se cele albe cu cele negre
 sursa libertatea

METALELE DIN CORPUL NOSTRU

















Abundent, durabil, maleabil, rezistent: acesta este pumbul. Nu-i de mirare ca romanii ii gasisera o multitudine de folosinte, de la conductele de apa la vase de baut ce indulceau vinul. Ceea ce nu stiau totusi erau efectele nocive ale plumbului asupra sanatatii.
Acum se stie ca otravirea cu plumb duce la schimbari de comportament, sterilitate, nasterea de copii morti, guta si nebunie.


In 1921, inginerul de la General Motors, Thomas Midgley Jr. a venit cu o alta idee de a folosi plumbul. El l-a adaugat in motorina pentru a imbuntati performanta masinilor. Insa chiar el s-a imbolnavit de-o boala misterioasa in timp ce facea experimentele si in 1924, 15 muncitori din rafinarie au murit si 300 au devenit psihotici din cauza intoxicatiei cu plumb. Dar nu a contat.

Datorita lacomiei corporatiste si complicitatii guvernului, efectele adverse ale plumbului, bine documentate de altfel au fost ignorate, si in urmatorii 60 de ani aceasta materie toxica s-a imprastiat peste tot in mediul inconjurator. Motorina cu plumb a iesit din consum in 1986 si nivelul de plumb in aer a scazut considerabil.Totusi, inca si astazi 7 milioane de tone de plumb ramin in sol, apa si aer, dar mai aes in corpurile noastre.


Oasele poarta povara plumbului


Mai mult de 90% din plumbul din corp se afla in schelet. Iar pt.cei dintre noi care am crescut pe cind se foloseau vopsele, tevi, vase cu plumb, scheletul adaposteste de 650 de ori mai mult plumb decit in oamenii ce au trait acum 100 de ani.
Plumbul este o neurotoxina ce provoaca retardare mentala, intirzieri ale cresterii la copii si probleme cognitive.El distruge celulele endotheliale ce captusesc arterele si distruge productia de oxid nitric crescind astfel tensiunea arteriala si provocind boli de inima, rinichi, moarte prematura si cancer.

Chelatia-eliminarea plumbului din corp

EDTA este un amino acid sintetic ce formeaza o legatura chimica cu plumbul si il da afara prin urina. Dupa al doilea razboi mondial marinarii infestati cu plumb din vopsirea vaselor de razboi cu vopsele pe baza de plumb, au folosit aceasta metopda si si-au recapatat vederea, energia, auzul si sanatatea, iar cei ce experimentasera boli de inima si-au imbunatatit simtitor sanatatea.

Chelatia poate fi facuta ori prin folosirea unor medicamente de chelatie ce pot fi luate oral, sau prin injectarea intravenoasa cu anumite substante, in cabinetul doctorului, printr-o procedura de 90 de minute.

CONSTRUIESTE-TI VIATA MAI DULCE

Monday, October 26, 2009

Bohemian Bankruptcy


trimis de LUPUL ALB

PUMNI IN USA LA CEAS DE SEARA

















Era sa mor de inima acu' 5 minute. I was minding my own business...surfing the web and all cind aud soneria. K. La mine nu suna nimeni la usa decit in caz de urgenta majora.Prietenii mei nu sint aici. Cunoscutii mei nu sint aici. Familia mea nu este aici.
Am inteles. M-am gindit ca s-a spart teava ceva, e cutremur. Nu deschid. Peste citeva secunde omu' incepe sa dea cu pumnii in usa furibund.
K... s-a spart teava de gaze zic si pen'ca stau la parter poate trebuie sa-i ajut pe oameni.
Deschid EXTREM de iritata, dar totusi. In fata mea un omulet in costum gri incepe sa-si debiteze poezia
:"Buna seara sint de la biserica si m-a trimis parintele ca trebuie sa platiti contributia."

HA? HELLO? Care contributie?Acum se plateste contributie la biserica cind tata parintele ramine fara bani? Da' biserica nu e subventionata de stat? Aia nu au salarii n all?
I-am raspuns ca ma isterizeaza batutul cu pumnii in usa mea si ca io sint de religie islamica.Si m-am uitat urit. Foarte urit.
Omuletu' s-a facut si mai mic si mi-a zis tremurind-pe bune-'sarumina'.A tulit-o in no time. WTF?

TEMPLELE DIN BALI


Bali este cunoscuta ca 'Insula celor o mie de temple'. Aveti mai jos 7 dintre cele mai spectaculoase/populare temple din Bali.

Cind le vizitati, obiceiurile locale trebuie respecatate. Imbracamintea trebuie sa fie decenta-daca aveti short atunci un sarong va va fi dat la poarta. Daca aveti o fusta lunga sau pantaloni, atunci o centura specifica va fi atasata.

Besakih Temple (Templul Mamei)

Sint de fapt mai multe temple aflate linga Muntele Agung si sint considerate printre cele mai importante din Bali. Vechimea lor este de peste o mie de ani. Cind vulcanul din muntele Agung a erupt in anul 1963 ucigind 1700 de oameni, lava s-a oprit la citiva metri de temple, lasindu-le neatinse, acesta fiind vazut ca un miracol, si un semn a zeilor.
Beskih Temple

Tanah Lot Temple

Tanah Lot este probabil cel mai faimos templu din Bali si denumirea sa inseamna 'Pamintul din mijlocul marii'. Este asezat pe o stinca suspendata deasupra marii, intr-un mod spectaculos.

Vizitat de obicei dupa apusul soarelui, se crede ca este opera arhitecturala a preotului Nirartha din secolul 15.
Tanah Lot Temple

Pura Luhur (Uluwatu) Temple

Pura Luhur este si el un templu pe mare. Construit in secolul 11 inseamna ' Stinca divina de la marginea pamintului'..

Pura Luhur Uluwatu este unul din templele directionale balineze, protejind Bali de fortele demonice pe directia de SW.
Pura Luhur (Uluwatu) Temple

Pura Tirta Empul

Considerat unul dintre primele 6 temple balineze, acesta a fost construit in anul 926 AD. Apa de izvor ce curge aici este considerata sacra si are proprietati tamaduitoare.
Pura Tirta Empul

Ulun Danu

Pura Ulun Danu Bratan, sau Pura Bratan, este a doilea templu ca importanta din Bali, dupa Besakih. Acesta este construit pe tarmurile lacului Bratan-Danau Bratan in muntii de linga Bedugul. Templul a fost construit in 1633 de catre Rajahul din Mengwi in cinstea zeitatii apelor si fertilitatii Dewi Danu. El protejeaza Bali de fortele demonice pe directia NW.
Ulun Danu

Goa Lawah Temple

Goa Lawah inseamna 'Pestera liliacului' si este localizat pe coasta de SE a insulei, la W de Candidasa. Construit in 1007 AD, templul s-a dezvoltat in jurul unei pesteri pline de lilieci si este ca si cel de mai sus unul dintre templele directionale, protejind insula de spiritele rele pe directia SE.
Goa Lawa (Bat Cave)

Taman Ayun Temple in Mengwi

Acesta este Templul Rega al Imperiului Mengwi, localizat in satul Mengwi. Taman Ayun se traduce prin 'gradina frumoasa' si este privit ca unul dintre cele mai frumoase si atractive temple din Bali.

Pura Taman Ayun a fost construit in 1634 de catre Rajahul din Mengwi, I Gusti Agung Putu. Acesta este un templu de familie.
Taman Ayun Temple

DE CE?

În corturile Crucii Roşii  au intrat zeci de enoriaşi  care au avut nevoie de  îngrijiri medicale

În corturile Crucii Roşii au intrat zeci de enoriaşi care au avut nevoie de îngrijiri medicale

Au îndurat un frig pătrunzător ca să urce Dealul Patriarhiei şi să se roage la moaştele a şase sfinţi. Peste 6.000 de credincioşi din toate colţurile ţării s-au înghesuit de vineri seară la cozile care s-au format în jurul Mitropoliei.

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, a strâns mii de enoriaşi din toată ţara în Dealul Patriarhiei.

Moaştele a şase sfinţi, între care şi cele ale Ierarhului Vasile cel Mare, aduse ieri din Grecia, au fost aşezate într-un baldachin special amenajat, dar pentru a ajunge la ele pelerinii au stat înghesuiţi la cozi formate pe câţiva kilometri şi au făcut faţă cu greu temperaturilor scăzute de vineri noaptea.

"Când ai credinţă în Dumnezeu, nici un sacrificiu nu este îndeajuns. Vrem să ne rugăm de sănătate, pace şi înţelegere în familie", ne-a povestit tanti Artemiza, în vârstă de 76 de ani.

Bătrânica a venit cu trenul tocmai de la Rădăuţi, judeţul Suceava. Credincioşii se pot ruga la moaşte până joi.

«Am făcut sute de litri de ceai»

În corturile Crucii Roşii, 75 de voluntari au avut grijă de enoriaşi.

"Au fost foarte multe cazuri de leşinuri din cauza frigului. Am făcut sute de litri de ceai şi l-am împărţit credincioşilor", ne-a spus Mihai, voluntar Crucea Roşie.

Pelerinilor le-au fost oferite apă plată, sarmale, pâine, pachete cu alimente reci şi dulciuri.

GENERATIA H(ANSA)

CUM SE EXPLICA MERSUL GHEISELOR

DESPRE APOCALIPSA SI UNIUNEA CU CREATORUL


1. Cine e in Lumina (Superioara ) nu mai are cum sa scape din imbratisarea ei .

Cine intr-adevar a gustat din aceasta lumina care este dragostea eterna el nu se mai poate desparti de ea in vecii vecilor deoarece nu exista o placere mai mare decat aceasta.Si totodata cine este in Lumina Superioara va face tot posibilul sa o daruiasca pentru ca aceasta este calitatea Creatorului si numai astfel poate intra in echivalenta de forma cu El si urca treptele spirituale.

2. E adevarat ca numai impreuna vom reusi , dar eu nu inteleg prin asta ca vom trece cu totii Machsomul(bariera ce exista intre lumea spirituala si lumea aceasta) in secunda X .

Numai impreuna ne putem impinge si incuraja in a ne dori spiritualitatea; trecerea machsomului are loc numai atunci cand eu m-am ridicat in totalitate deasupra egoismului si nu mai sunt sub stapanirea lui.
Ridicarea spirituala se poate face numai impreuna, iar trecerea machsomului poate avea loc in functie de cat de mut dorim acest lucru si daruim grupului,Vasului Lumii.
A darui grupului inseamna a Darui Creatorului.

3. Din datele furnizate chiar de Baal HaSulam , rezulta ca trecerea va avea loc in 245 de ani (incepand cu 1995 ).

In anul 6000 evreiesc toata umanitatea va ajunge la Corectarea Finala, asta dupa trecerea machsomului si urcarea celor 125 de trepte spirituale.Trecerea machsomului trebuie sa aiba loc cu mult timp inainte de a ajunge la Corectarea Finala, deoarece corectarea noastra incepe numai in momentul cand urcam treptele spirituale, toate cele 125.

Loviturile care vor lovi umanitatea vor fi foarte puternice si greu de inteles de noi aflati inca sub stapanirea egoismului nostru.Vom putea striga pana la cer sa fim iertati si vindecati de acest egoism, dar fara dorinta corectarii sufletului si dorinta de unire cu toata umanitatea pt realizarea scopului Final al Creatiei, nimeni nu ne va auzi si vom continua astfel sa fugim de la o asa zisa astazi "criza" la alta, intrebarea ramanand pana cand?

4. Daca scad cele aproximativ 2 milioane de oameni inregistrati pe grup , cei aflati in intuneric (si ce-ntuneric ! ) raman foarte multi si fara ei nu putem sa atingem Gmar Tikun(corectia completa) , Adam HaRishon (omu universal)

Nimeni nu se afla in intuneric, toata lumea se afla in Lumina Infinita, dar sunt unii care sunt constienti de asta, unii care isi doresc sa fie constienti de prezenta ei si altii in care inca nu s-a trezit aceasta dorinta pt spiritualitate datorita neindeplinirii reshimoturilor(inregistrari spirituale) lor.

Toata lumea va ajunge la punctul de a se corecta mai devreme sau mai tarziu. SCOPUL acestei intelepciuni este de a grabi acest proces si astfel umanitatea sa nu treaca prin toate suferintele prezise de profeti.
Tot ce este scris in cartile sfinte despre marile dezastre care vor cadea asupra lumii se va indeplini si asta daca umanitatea se va lasa dusa de val pana in ulimii ani de corectare, adica in anul 6000 evreiesc sau 2239 dupa calendarul gregorian

Singurul lucru care poate evita acest lucru si anume suferinta este inceperea corectarii umanitatii in cel mai repede timp posibil.
Rav a spus ca o data ce toata lumea va incepe sa isi doreasca numai sa intre in acest proces, in mai putin de 2 ani toata lumea poate atinge CORECTAREA FINALA(preluat din lectiile de Cabala de la congresul din America)

5. In Lumea Superioara totul e deja incheiat si nimic de aici nu va influenta lucrurile mai mult decat a hotarat Creatorul , care stim ca e suveran .

Deci nu vad niciun pericol ca cei care deja "sunt cu capul in jos " sa scape trenul.. Oricum mai urmeaza destule garnituri .

In Lumea Superioara totul se afla in Repaus Total, adica in Dragoste Infinita Nemarginita si ea, Lumina, niciodata nu s-a schimbat si nici nu se va schimba dupa cum vrem noi aici in Lumea ACEASTA, pentru a ne simti noi bine dupa legile egoismului nostru. Fiecare il cauta pe Creator dar dupa felul cum vrea el si nu dupa cum vrea Creatorul sa fie gasit.
Nimeni nu va scapa trenul care duce spre Tinta Finala,deoarece noi toti suntem in el, doar ca nu realizam acest lucru pentru moment.O DATA ce acest tren va incepe sa deraeze bine de tot atunci vom cauta sa ne unim ca niste disperati, deoarece aceasta va fi singura sansa de scapare de la autodistrugerea aproape totala a umanitati.

Tin sa repet ca noi suntem un singur Suflet si acest suflet este impartit in toate "corpurile" din intreaga lume.
Acest Suflet poate exista in 7 miliarde de persoane ca astazi si totodata si in 700000 de persoane. Numarul de persoane care vor realiza aceasta Corectare Finala nu conteaza in ochiul Creatorului, important este ca acest suflet Adam haRishon sa fie corectat si sa se uneasca definit cu Creatorul oferindu-i astfel placerea de a Darui Creatului.

Intelepciunea Cabala doreste ca toate umanitatea sa isi doreasca si sa realizeze unirea totala cu Creatorul.
Cu cat acest lucru se va realiza cu atat vom avea mai putin de suferit.Totul ramane la alegerea noastra si nu a Creatorului. El va ramane intodeauna acelasi si va continua sa ne trimita Lumina Lui fara incetare, dar ramane ca noi sa facem tot posibilul sa o percepem si astfel sa nu o simtim ca pe o suferinta ci ca o Dragoste Eterna in care noi toti conexati traim.

Numai impreuna vom reusi!
adrian pt. kabbalah romania

Sunday, October 25, 2009

Sagrada familia in pericol




















Catedrala Sagrada Familia, celebra constructie inca neterminata din Barcelona, este in mare pericol sa se prabuseasca. Consiliul de administratie al operei lui Gaudi a facut o plangere la adresa unei companii feroviare care, prin planul sau de constructie, afecteaza structura de rezistenta a catedralei.
Arhitectul constructiei sustine ca distanta dintre Sagrada Familia si stalpii de rezistenta ai tunelului feroviar nu a fost respectata iar cladirea s-ar putea prabusi. Firma care se ocupa de construirea retelei feroviare se apara si spune ca nu va inceta lucrarile.

CUNOAŞTE-ŢI DREPTURILE!



articolul 47 NIVELUL DE TRAI Constituţia Romaniei

(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

DECÉNT, -Ă, decenți, -te, adj. Cuviincios, pudic. – Din fr. décent, lat. decens, -ntis. (sursa DEX 98)

DECÉNT adj. 1. v. politicos. 2. pudic, rușinos, sfios. (O comportare ~.) 3. acceptabil, onorabil. (Duce o viață ~.) (sursa Sinonime)

NU-I DE BINE

WINDOWS 7 se lanseaza pentru sistemul biometric incorporat in noile lap-top-uri. Cine vrea mai putin control sa-si faca stocuri de lap-top-uri de acum


(sursa si tot articolul aici)

Commul meu:

Deci acum nu mai avem nevoie de parola in orice cont, ca cica e mai safe sa fie biometrica autentificarea. Mishto...acum nu o a sa mai exista hackeri simpli, ci d'aia care vin iti taie mina si iti scot ochiul ca sa-ti sparga parola.
Nu sint nebuna....ok discutabil...Doar scirbita. Chiar vor sa ne controleze si in cur?Propun amprenta curului ca sa deschidem laptopurile.Asa, poate se mai linistesc.

Religia este o inventie umana ce provoaca separatie


New Theories

Intrebare: Exista atitea probleme in familiile mixte(de religii diferite), iar reprezentantii iudaismului spun ca aceste casatorii au fost interzise de Creator. Atunci de ce Atotputernicul a creat atitea familii mixte?

Raspuns: Eu nu vad nici o problema cu familiile mixte. Cele mai multe familii sint azi mixte in America si Rusia. Daca unul dintre soti nu devine brusc religios, atunci nu exista conflicte. Kabbalah este mai presus de religie caci vorbeste despre unificarea tuturor cu un singur Creator. Religiile au fost inventate de oameni si de aceea ii despart.

sursa rav laitman

INTILNIRI CU OAMENI REMARCABILI-GURDJIEFF

Povestea lui G.I. Gurdjieff si a calatoriilor sale in cautarea eliberarii. Incepind cu copilaria sa, filmul urmeaza calatoria sa in Asia Centrala si descoperirile sale ce leaga mistica orientala de muzica si dans .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites