Friday, January 20, 2012

Mesajul spiritual al prinţesei japoneze Kauro Nakamaru cu privire la anul 2012



de Andrei Pescariu

În data de 2 ianuarie 2012, prinţesa Kauro Nakamaru din Japonia a făcut în cadrul unei scurte conferinţe de presă anumite dezvăluiri pentru întreaga umanitate în ceea ce priveşte controversatul an 2012. Nepoata împăratului Meiji a vorbit timp de zece minute despre necesitatea purificării trupurilor şi sufletelor noastre în vederea trecerii cu bine a planetei Pământ într-o dimensiune superioară.

Una dintre numeroasele nepoate ale Împăratului Meiji, Prinţesa Kauro Nakamaru şi-a petrecut primii ani ai copilăriei locuind în Palatul Interzis din China.

Crescând, a devenit foarte interesată de politica externă, în parte datorită relaţiilor diplomatice ale tatălui său cu lideri din China şi Coreea de Nord.

Urmându-şi aspiraţia din adolescenţă, Kauro a absolvit prestigioasa facultate Columbia din SUA, cu specializarea în politică internaţională.


Începând cu anul 1970, Kauro a început să ia interviuri unor şefi de stat, primi miniştri şi afacerişti din mai multe ţări ale lumii. Ea a ţinut conferinţe, a scris cărţi şi a apărut pe posturile de televiziune ca şi comentator al afacerilor politice internaţionale.

În anul 1973, Kauro a fost numită de către revista U.S. Magazine drept „intervievatorul numărul unu în lume”. Binecunoscuta publicaţie americană Washington Post a descris-o ca fiind „una dintre acele puţine femei din lume care este înzestrată cu o sensibilitate uimitoare față de problemele internaţionale”.

În anii ’80, Nakamaru a lucrat ca producător, regizor, şi moderator al prorpiului său show de televiziune japonez-american. În cadrul acestei activităţi, prinţesa japoneză a călătorit în locuri de pe glob unde existau războaie, purtând discuţii benefice cu liderii acelor ţări, printre care îi numim pe colonelul Gadhafi şi fostul preşedinte al Irakului, Saddam Hussein.


Unul dintre motivele pentru care numeroşi lideri mondiali, pe care jurnaliştii occidentali nu reuşesc să îi întâlnească, au acceptat să fie intervievaţi de către Nakamaru este faptul că nu are intenţii ascunse, interesul ei principal fiind buna înţelegere între toate puterile lumii.

Finanţându-şi singură toate proiectele diplomatice, Kaoru Nakamaru a înfiinţat în anul 1985 la New York „Institutul Internaţional pentru pace mondială” iar în anul 1991 a fondat „Asociaţia celor care urmează soarele” pentru fiinţele umane care aspiră la pacea mondială.

La începutul anului 2012, Kauro Nakamaru a făcut în cadrul unei scurte conferinţe de presă nişte afirmaţii uimitoare pentru marea majoritate a oamenilor.

În mesajul din cadrul filmuleţului postat şi pe youtube (care va fi urmat de o conferinţă de presă mai lungă în luna octombrie a acestui an), prinţesa japoneză a vorbit despre aspecte spirituale mai puţin cunoscute, în ceea ce priveşte implicaţiile anului 2012 şi trecerea omenirii într-o nouă dimensiune, mult mai elevată decât cea pe care o cunoaştem la ora actuală.

Afirmaţiile ei se alătură şi altor teorii şi profeţii cu privire la aşa-zisele „vremuri din urmă” şi la anul 2012, printre care cităm calendarul mayaş, Apocalipsa lui Ioan, mesajul sfinţilor părinţi de pe muntele Athos, experimentele ştiinţifice de la Montauk.

Mesajul lui Nakamaru vine ca urmare a comunicării ei cu anumiţi reprezentanţi ai unor civilizaţii foarte evoluate spiritual

Prinţesa japoneză susţine că în anul 1976 a trăit nişte experienţe spirituale extraordinare, în urma cărora a reuşit, încă de atunci, să comunice cu fiinţe extraterestre mult mai evoluate decât pământenii precum şi cu civilizaţia foarte avansată care trăieşte în interiorul pământului.


Conform unor ipoteze ştiinţifice, pământul ar fi gol pe dinăuntru şi locuit de mai multe rase de fiinţe foarte evoluate spiritual.

De asemenea, în această direcţie există numeroase mărturii ale celor care au ajuns să intre în contact cu regatul subteran al Shambalei şi cu fiinţele evoluate spiritual care trăiesc acolo şi protejează, ghidează şi impulsionează evoluţia spirituală a omenirii.

În urma informaţiilor primite de la aceste fiinţe spirituale, Kaoru a afirmat că începând cu data de 22 decembrie 2012 vor fi trei zile şi trei nopţi de întuneric total, adică fără soare, stele, foc sau electricitate.

Nakamaru a spus că mass-media nu informează oamenii despre aceste lucruri care se vor petrece deşi unii politicieni ascunşi şi influenţi (clica satanică a aşa-zişilor „iluminaţi”) cunosc aceste aspecte.

„Ei (francmasonii elitişti) se gândesc să scape şi să fugă de pe această planetă sau îşi construiesc oraşe subterane în ţări precum Norvegia, Olanda, Australia, Elveţia. În jur de 10 000 de membrii ai elitei plănuiesc să se salveze astfel. Eu sunt de părere că orice ar face ei nu se vor putea salva.”

Pentru a trece cu succes în următoarea dimensiune spirituală, oamenii trebuie să se purifice atât fizic, cât şi spiritual

Prinţesa japoneză a mai afirmat că a descoperit prin proprie experienţă că spiritul uman este nemuritor şi că fenomenul reîncarnării şi al evoluţiei sufletului uman pe parcursul mai multor existenţe este adevărat. Kauro a sugerat că este necesar să ne facem un examen al conştiinţei măcar o dată la cinci ani şi dacă descoperim că am greşit pe alocuri, să urmărim atunci să ne transformăm atitudinea şi să ne împăcăm conştiinţa.

De asemenea, Nakamaru a făcut anumite aluzii la importanţa hranei pe care o consumăm şi la faptul că la ora actuală, fără să ştim, ingerăm foarte multe toxine (un exemplu ar fi aluminiul din care sunt confecţionate numeroase ambalaje alimentare), efectul în timp al unora dintre ele fiind chiar mortal.

Vă prezentăm în continuare mesajul integral al prinţesei Kauro Nakamaru:
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites