Friday, October 7, 2011

ASSAULT ON MALE-ATAC LA VIRILITATE

ASSAULT ON MALE is a documentary about the attack of the chemicals on the virility of the human males and the effects they have on the human race..a must see..HERE


Acesta este un film documentar BBC care prezintă dovezi ale amenințărilor la care sunt supuși masculii tuturor speciilor de pe pământ, din cauza chimicalelor care ne înconjoară aproape pretutindeni și care poluează intens mediul.

Printre efectele acestora se numară malformațiile congenitale sexuale, creșterea incidentei cancerului testicular și scăderea fertilității. De remarcat este faptul că acest film documentar a fost produs și difuzat în anul 1993.

Deși au trecut aproape 20 de ani, aceste informații au fost ignorate de către mass media și ținute departe de public, iar de atunci plasticul, detergenții, pesticidele și alte chimicale au cunoscut o și mai mare răspândire în viața noastră cotidiană.

Asistam la un fel de pact cu diavolul, de parcă cineva ar fi spus: “Dacă vreți să aveți lux și tehnologie în viata modernă, pretul este sa acceptați ceva mai mult cancer la sân, ceva mai mult cancer testicular și s-ar putea să vă pierdeți abilitatea de a vă reproduce ca specie”. Oare merită?

Vizionare online Assault on Male subtitrat

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites