Wednesday, June 8, 2011

ZEN-LIFE OF DOGEN

Share/Bookmark

FASTER TORRENT HERE


De tânăr, Dogen ajunge în China, căutând adevăratul Maestru care îi poate arăta Calea ce o caută de copil. Mulţi mari preoţi budişti ajung în calea lui, dar până la urmă un bătrân Maestru Bucătar îi arată drumul pe care trebuie să îl urmeze.

Întors în Japonia cu noua învăţătură, Dogen găseşte nu numai discipoli, ci şi duşmani, în persoana celor ce sunt adepţii vechilor curente budhiste.

Templul unde îşi desfăşoară activitatea e dat de aceştia pradă focului, iar el e nevoit să se stabilească într-un mic templu, în Echizen. Însă faima lui ajunge şi la mai-marii societăţii.

Când este chemat să îl ajute pe Shogun, deşi ştie că merge într-o misiune periculoasă, o face cu gândul să ajute nu un shogun, ci “un tânăr care urlă în chinuri”. El nu se teme să îi spună shogunului adevărul despre sursa suferinţelor acestuia, şi nici calea ce ar trebui să o urmeze pentru a scăpa de suferinţă. Şi ajunge la un pas de moarte...


Curajul, convingerea nestrămutată şi persistenţa, cu toate sacrificiile inerente, au făcut din Dogen unul din marii invăţători ai Asiei, care şi-a pus amprenta nu numai pe secolul în care a trăit, ci şi pe secolele următoare, atât în Japonia, cât şi departe de graniţele ei.


Filmul poate fi descarcat de aici:

zen (2009).sub
Descărcaţi
Subtitrare 64k v. 2 06.06.2010, 02:53 Ingerasul Iubirii
zen.jpg
Vizualizaţi Descărcaţi

11k v. 2 06.06.2010, 02:51
T

P.S-DACA NU VRETI SA STATI UN INFINIT DE ANI PINA SE DOWNLOADEAZA CA BABA CU COLACII DE PE MEGAVIDEO, AM DESCOPERIT UN TORENT BUDIST CARE MERGE MULT MAI REPEDE AICI..SUCCES! FASTER TORRENT HERE

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites