Tuesday, September 21, 2010

DESCOPERIRE ULUITOARE!! Un lider kuweitian sustine cu certitudine ca in Romania si Ungaria se vand arme produse de teroristii Hezbollah

Share/Bookmark


Intr-un interviu publicat ieri de Al Jazeera, un profesor kuweitian care le vorbeste studentilor sai si catorva adepti ai teoriilor sale despre cum poti sa ucizi 330.000 de americani, in mai putin de o ora, face cateva dezvaluiri incredibile.

Barbatul spune ca antraxul pe care ar putea sa-l foloseasca oricine pentru a produce un masacru in SUA este fabricat deja in laboratoarele din nordul Afghanistanului, iar aceste centre nu arata deloc asa cum cred americanii, adica nu sunt niste "pesteri" unde lucreaza "beduini", ci sunt laboratoare perfect dotate pentru a putea creea produse chimice cu potential letal.

Insa, nu aceasta este dezvaluirea care face subiectul acestei stiri, ci faptul ca in cadrul discursului sau instigator la ura si ucidere in masa, acesta face o referire la gruparea Hezbollah care ar vinde arme in Romania si in Ungaria.


Din informatiile care par a fi sigure, dupa modul categoric in care sunt enuntate afirmatiile de catre liderul kuweitian, se pare ca gruparea separatista Hezbollah ar produce arme in laboratoare undeva in sudul Libanului, care ulterior ar fi vandute catre Romania si Ungaria. Desi pana in prezent se stia ca tara noastra este una de tranzit , atat pentru traficantii de droguri, cat si pentru cei de armament, in drumul lor spre Orientul Mijlociu, acum, din cate se pare, in jurul nostru se intampla lucruri despre care poate ar fi bine sa nu aflam prea multe.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites