Friday, May 28, 2010

MAMICI SI PITICI






Share/Bookmark

Nici nu deschid bine fun site si zilnic ma lovesc de dulceo-vomitiva expresie 'pitic' folosita pentru copilul tau.


Reclame precum: 'cadouri pentru mamici si pitici', 'vrei ca piticul tau sa invete o limba straina?', 'hainute pentru pitici' etcetcetc.ma umplu de scirba zilnic, facindu-ma ca, chiar daca mi-as fi dorit sa cumpar produsul respectiv, sa-l arunc la cosul de gunoi al uitarii si ignorarii cu siguranta.

What the fuck people, nu va zgirie pe neuroni? Ba chiar si o fosta colega de la revista ma intreaba: 'ce-ti mai fac piticii'???Hello? V-ati timpit cu totii? Vi se pare' dulce' sa va prostiti copiii de mici?

Dar sa vedem ce inseamna pitic conform DICTIONARULUI EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE:


PITÍC^2, -Ă, pitici, -ce, subst., adj. 1. S.m. și f. Individ care aparține unor populații din Africa centrală, cu statura mult inferioară celei mijlocii, pigmeu; persoană a cărei statură este (foarte) mică, datorită unor tulburări endocrine, unor carențe alimentare etc.; p. gener. persoană de statură (foarte) mică. ** (În basme) Personaj fantastic, mic de statură, caracterizat prin vioiciune și istețime. 2. S.m. Fig. Om lipsit de calități, de merite, de valoare; pigmeu.

Deci companiile de publicitate vor sa ne aduca copiii la nivelul de persoane lipsite de calitati si VALOARE. Amicii imi ureaza ca copilul sa nu creasca mare si sa aiba carente alimentare. daca imi imbrac copiii cu hainele X vor ramine sigur mici si draguti....etc

Imbecilul care a lansat prim data expresia asta a pus vreodata mina pe DEX? Ca creier sigur nu are, la fel si mamicile-vai ce dragut spus-care isi timpesc proprii copiii socializindu-i cu expresii de genu'.
YUKS!


Copiii asta sint: copii. Daca vreti sa le spuneti altfel puteti sa ii strigati cu apelativele de ingeras(le ridica vibratia), iubire( se simt iubiti si in siguranta), dragul meu(idem) sau pe nume( le intariti vibratia numelui, si daca e si de sfint il si chemati automat pe acela ca sa-i protejeze).

Pe cind vom vedea/auzi reclame de genu':

'haine de jeans pentru micul vostru Gollum'.......'magazinul PIGMEII FERICITI-numai pentru pitici trendy'.......'azi pitic, miine orc, doar cu cerealele Nezle'

Aveti grija mamelor sa nu ramineti vesnic la nivelul de 'mamici'-chestia aia dulce de ti se strepezesc dintii, care isi modifica genetic copilul cu implanturi massmedia, pina il aduce la nivelul de orc/pigmeu fashionable cu creier de little miss sunshine.
S-aveti o zi buna!

2 comments:

Golum cu rochie de balet e cel mai tare.
Bravo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites