Thursday, February 5, 2009

INSULA SERPILOR VA PRIMI SINGE



Insula Serpilor, in antichitate era unul dintre cele mai puternice centre spirituale. Aici se afla mormintul lui Achille si templul lui Apollo. Din cauza furtunilor ce se iscau inexplicabil cind cineva impur incerca sa acosteze, nu ajungeau la templu decit cei alesi. Centrul al luminii solare, el a ramas in legendele romanesti si in balade ca Manastirea Alba sau palatul lui Ler Imparat. Zeii gemeni ai tracilor, zeii ce se trezesc acum si revin din visat, Bendis si Gebeleizis, au intrat in mitologie fiind preluati de greci ca Diana si Apollo. Ce destin maret sa fim poporul luminiii, poporul zeilor gemeni razboinici, cei ce au inspirat generatii intregi de barbati luptatori ce isi faceau ucenicia daruindu-se complet lui Gebeleizis, cucerind teritorii intinse de la Dunare la Rin, sau pina in India, ai nostri fiind celebri aryeni. Femeile trace luptatoare de exceptie, vestitele amazoane din vechime, a caror ultima descendenta cunoscuta regina Tomyris l-a infrint pe Cyrus, si care a dat numele orasului Constanta, Tomis, si-au legat ADN ul de al nostru. Ce tristete cind vezi femeile romance batute din te miri ce motiv de vreun barbat fara coaie gelos, si beat. Unde sinteti amazoanelor, regine ale mindriei si frumusetii din vechime?
Pe vremea lui Ceasca era foarte greu sa ajungi pe Insula Serpilor, dar nu imposibil, mai ales daca vorbeai cu vreun pescar de la 2 mai care te ducea cu salupa si aranja cu granicerii. Astazi, Centrul Luminii, care este pe 3/4 scufundat de altfel, apartine Ucrainei, pentru ca presedintii si liderii nostri vind din tara cum au ei chef, de parca este mosia lor personala. Mai mult, desi am cistigat procesul de la Haga, se pare ca l-am cistigat pentru o firma austriaca ce are drept de concesiune asupra apelor teritoriale romine, astfel incit nici titeiul si metanul ce ni s-ar fi cuvenit nu ajung romanilor.
Intunericul a cuprins lumea, dar Soarele sta sa rasara. Cei ce nu iubesc focul divin purificator, au de ce sa se teama caci o noua ere sta sa vina. Zeii gemeni cer singe, si nimic nu va ramine ne-rectificat karmic. Pina atunci o manifestatie de protest ceva?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites