Thursday, November 27, 2008

TALCIOCU'SPIRITIST sau baiatu horusra

MOTTO:"MI-AS DORI SA-L BINECUVINTEZ PE BECALI!"(citat din declaratia lu'horusra la teveu)
MOTTO2:"CINE SE ASEAMANA SE ADUNA"-din intelepciunea populara,DA?(chestia cu da? e the syntactic command a lu'Aci ce se repeta la 3 fraze)

Azi am dat pe spate. De ris.De fapt ar trebui sa-i multumesc baiatului Horus Ra a.k.a.Akhenaton sau cum pronunta el ACINATON pentru ca he made my week.Ei bine, realizind io ca m-am cam inmuiat in ultimele posturi, am decis sa dau o raita prin fauna spiritista din Romanika si iata pe ce mi-au cazut ochisorii. Baiatul Horus Ra, care e iluminat, eliberat si mintuiit(asa zice el nu io)a fost invitat de o tanti fara sinapse la cosmos tv. Nu comentam despre cosmo acum.Tanti care probabil a terminat 4 clase, zicea ceva de genul"Ati sunat decit sa-l laudati?"si rinjea doct/intzepat deasupra tzitzelor-bube care i se vedeau in proportie de 80 la suta din decolteu, printre intrebari gen "ce ne spui despre Iisus Christos, ce este Mintuirea, dar credinta, si cum sa ne rugam"..BITCH, PLEASE! Baiatul horusra m-a enervat teribil nu datorita lucrurilor pe care le spunea si pe care o sa le detaliam mai tirziu cit mai ales datorita aerului de falsa modestie pe care il arbora. Bine bronzat, facut la sala cu umeri de taurash, baiatul priponit in scaun ne explica rabdator cum aprindea el prin casa becurile cind era mic si inchidea si deschidea usile spre disprerarea parintilor cu DUBLUL(nici definitia dublului nu ar intelege-o). Acum daca s-ar fi rezumat doar la asta era ok. DA omu'si-a deschis scoala initiatica si ii duce si pe altii in iadul personal-as dori sa spun ca acest tip de iad e infinit mai primejdios decit ala clasicu cu dracii care te impung. Asta e iadul ala frumos, plin de lumina, iubire si pace, unde ajungi tu pe norisori albi pufosi inconjurat de ingerite dragute care iti cinta din harfa in timp ce iti maninca sufletul si tu nici nu ai observat decit in momentul dezintegrarii totale in ea, multimea flaminda si hamesita a diavolilor adevarati, aia de ii credeai tu ingeri. Si pa,pa suflet. Pa,pa alta sansa. Pa,pa mintuire, ba chiar si alta viata. Asaaa si reluind, omuletzul ne spunea cum ca mintuirea si iluminarea si eliberarea sint acelasi lucru-ah si nirvana2, complet fals de altfel. Dar sa dam cuvintul expertilor. "Mântuirea este partea Harului lui Dumnezeu care consfinteste si garanteaza curatirea fiintei umane de pacatul faptuit, prin intermediul jertfei mântuitoare a Domnului Isus Hristos. Mântuirea este posibila, necesara si obligatorie pentru orice om care doreste sa fie scapat de la moartea a doua, de la moartea spirituala."
Basically mintuirea NU este iluminare si cu atit mai putin eliberare. Mintuirea nu exista decit in crestinism fiind direct legata de El. Mintuirea este actul de a deveni una cu Iisus Christos si de a ii primi atributele in tine, fapt ce iti daruieste un loc in paradis-paradisul nu este eliberare ci doar un alt punct de asamblare- Atit timp cit mintuirea este privita ca un dar divin si din ea POTI CADEA este clar ca nu este tot aia cu eliberarea.. La baiatu ACINATON, iluminarea, eliberarea , minutirea si nirvana sint tot aia. Eliberarea asa cum este inteleasa in religiile orientale este clar identificarea cu Dumnezeu-de cele mai multe cazuri impersonal(moksha) si dizolvarea in El. In budism eliberarea este iesirea din ciclul nasterii si mortii samsara. Iluminarea este cistigarea constientei ca sintem una cu divinul absolut, creatorul impersonal. Chiar daca par asemanatoare, cele 3 stari sint totusi diferite.
In alta ordine de idei horusel spunea ca exista o diferenta f importanta intre sfinti si maestrii. Maestrii (ca el)sint net superiori sfintilor care au atins(abia?) nivelul de constiinta al inimii(whatever that means), dar si iluminarea, extazul, mintuirea-inchei citatul. Maestrii insa sint acele fiinte care cunosc adevarul, si au atins eliberarea(pai nu ziceai maika ca eliberarea e tot aia cu mintuirea)si au ajuns la corelarea mintii cu inima.Bah la aia a ajuns si Kant si io, si cred ca si vecinu manager.Si ca sa inchei ca deja m-am plictisit cea mai tare perla mi s-a parut urmatoarea-aiCi vorbea de reincarnare si talentele cu care venim din alta viata-"Unii au dispozitii pentru pian, altii pentru televiziune"stupoare-talentu' la televiziune draga achenatoane il ai de pe vremea de cind erai tu faraon?
Concluzia acestei dizertatii este desigur aceeasi-exista foarte putine scoli spirituale autentice in Romania. In afara de baietii pe care vi-i i-am recomandat de la wudang eu am mai descoperit doar kabbalah-scoala autentica a lui rav Laitman. Din cauza vibratiei lor ridicate, foarte putini se duc la ele, preferind pseudogurushii si impostorii, ca e mai usor de ajuns, e mai comod si ne creste egoul in mod subtil. Nici nu trebuie sa ne dam pe spate in lupta cu demonii care se declanseaza in momentul in care intram intr-o scoala spirituala autentica (apropos micutzul zicea ca maestrul-el- e acolo ca sa ii fereasca pe elevi de ispite)NOT! lupta este in toate disciplinele spirituale INDIVIDUALA. MAESTRUL ESTE ACOLO CA SA ITI IMPRUMUTE sabia lui sau un scut, Si sa te invete cum sa lupti, nu ca sa te scoata din lupta.
Cu dedicatie fara numar lu Aci de la mine urmatorul clip despre un adevarat guru

13 comments:

Son of GM pare-mi-se...
"Maestrii (ca el)sint net superiori sfintilor care au atins(abia?) nivelul de constiinta al inimii(whatever that means), dar si iluminarea, extazul, mintuirea-inchei citatul." =))
Cred ca asta ori e urmasul lui GM ori a fost la un curs de a lui GM, probabil "Cum sa devii maestru in 7 zile"

in mod sigur! dar io sincer cred ca era un cursFULGER de uichend!

Oricum nu cred ca a ajuns sa aiba puterile lui GM, e clar ca a pierdut din vedere calea orgasmica fara penetrare de a atinge raiul

crezi?s-ar putea sa-l urmeze si aici-nu vezi ce muschi si-a faurit?e clar pentru calea orgasmica-probabil insa ca la el mantra fara penetrare e prea inalta-el e de abia la aia cu contact

This comment has been removed by the author.

nu stii nici sa citesti, nici sa scrii..nu sint crestinA..mai incearca sa-mi citesti blogul poate poate te lamuresti..asta daca nu o sa fii prea ocupat cu gramatica(sper)

This comment has been removed by the author.

multumiri sincere...mi se ofilea pagina

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

M-am uitat si eu la elisiunea lui. Cand vorbeste Hristos (nu Iisus) se refera la constiinta Hristica din fiecare, iar sa fii un cu Hristos inseamna sa iti asculti inima intuitia, clipa de clipa..aceasta constiinta se numeste diferit in fiecare religie a lumii dar asta nu are nicio importanta! Iisus este doar omul coborat pe Pamant in timp ce constiinta Hristica se afla in fiecare din noi, chiar daca o numi starea Budha sau mai stiu eu cum...

Imi cer scuze pt greselutele de exprimare..am scris in graba.

nu te lasa pacalita...l-am urmarit cu atentie in toate emisiunile lui...daca era asa cum spui tu era ok...dar NU este..el se crede efectiv incarnarea ui Iisus pe pamint..trist...mai trist ca are followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites