Wednesday, November 26, 2008

11:11

Probabil ca multi dintre voi au observat ca sint intr-un fel sau altul atrasi de cifrele 11:11-poate va uitati la ceas exact cind este 11:11 ori va intilniti cu persoane avind 11 litere in nume, sau observati concordante si sincronicitati legate de 11.

Si in teoria stringurilor exista citeva coincidente legate de 1111. Aceasta teorie incearca sa explice universul, spunind ca exista 11 universuri paralele. A doua coincidenta este ca Brian Greene, autorul lucrarii "The elegant universe" ce explica teroia stringurilor, are un nume alcatuit tot din 11 litere. Isaac Newton cel ce a inspirat teoria stringurilor, de asemenea are 11 cifre in nume. Teoria stringurilor a fost corectata de John Schwarz(11 litere)

S-au facut speculatii si despre atacul de pe 11 septembrie, studiindu-se unele semne profetice. In cartea sa"Nasterea lui Iisus"scrisa in 1981, autorul, dr.Ernest l.Martin a calculat exact data de nastere a lui Iisus, studiind efemeridele perioadei si hartile stelare ale epocii. Bazindu-se si pe aparitia faimoase stele de la Bethlehem, dr.Martin a calculat nasterea lui Iisus pe 11 septembrie anul 3 i.e.n.. Astazi majoritatea teologilor, scolarilor, astronomilor si istoricilor considera aceasta data corecta. Crucile gasite in ruinele de la WTC si dominanta numarului 11 in evenimentele de la 11 septembrie fac aceasta combinatie si mai misterioasa.

De asemenea mai exista inca un eveniment religios semnificativ care s-a petrecut pe 11 septembrie 1999. Conform scripturilor ebraice, atunci a fost a 6000 a aniversare a creatiei lui Adam si atunci incepea un nou ciclu in calendarul ebraic.

Celebrul Uri Geller a lansat chiar o campanie, adresata tuturor persoanelor ce au observat sincronicitatea numarului 11 in viata lor. El sugereaza, ca in fiecare zi la ora 11:11 toti sa se roage pentru copiii bolnavi din lume si pentru pace-nu dureaza decit citeva momente, dar mintile atitor oameni reunite pot influenta programul din care facem toti parte, in bine. Se pare ca oamenii care au contact cu 11 11 au o misiune pozitiva de indeplinit. Nu se stie inca exact despre ce e vorba, dar s-a observat ca in momentul in care mai multe persoane de acest fel lucreaza impreuna sau se aduna se creeaza o energie puternica si speciala.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites