Tuesday, October 28, 2008

JIHADU' ENERVAT

Buna. Eu sint Jihadu'. Jihadu' Enervat. Si azi m-am enervat rau citind postu asta: http://www.cabral.ro/tag/jihad. Si postu asta: http://www.arhiblog.ro/2008/10/matrimoniale-la-musulmani.html
Actually nu posturile m-au enervat. Ala a' lu Cabral e prea destept. Pe mine m-a enervat feedbacku' oamenilor. Gen "Cabral te credeam baiat mai destept"-dat ochii pitzipongici peste cap-, "Eu nu mai vin la tine acasa"etc. Eu am zis si o repet. Ocupatia preferata a rominilor este sa-si dea cu parerea. In 90% din cazuri nici nu inteleg despre ce e vorba, dar ei isi dau cu parerea. Se simt importanti, destepti, neignorati ca doar pentru asta e netu'. Sa ne bagam, in seama, sa fim experti in fildu' nostru si al altora. Nu conteaza ca unii din cei ce posteaza sint ironici. Nu conteaza ca altii au pareri diferite. Noi tre' sa le dam la bot tuturor celor cu pareri opuse, unii mai dur, altii sub pretexte gen "nu esti chiar asa cum credeam"-who the fuck cares by the way ce credeai tu...NIMENI?, sau "toti cei de alta religie se duc in iad", sau "numai pe calea noastra e mintuirea". Bai cretinilor treziti-va. Nu ca mi-ar pasa mie ce faceti voi in iadul personal, dar din pacate forta maselor, asa cum ziceam si mai devreme, ne afecteaza pe toti. Prosti da'multi stiti cum e. Toti crestinii care spun ca musulmanii se duc in fundul iadului de unde a venit Muhammad, toti hindusii care asa cum am citit azi in 9am au violat o calugarita crestina(si erau 40), toti islamicii care se dau credinciosi dind pomeni la moschee si acasa isi lasa mamele nemincate, toti catolicii care ii dau limbi in cur papei da' acasa se imbata si intra in loji masonice, toti ateii care nu au sira vertebrala, toti terapeutii care sug pula pe Lumina si Iubire ca aici:http://www.universulterapiilor.ro/reiki%20ne%20invata.html, luind banii pacientilor disperati, bolnavi de cancer sau alte boli grele (care de obicei sint karmice..ALO SE AUDE? la o biserica i-ati trimis? la o rugaciune i-ati bagat?ati stat noaptea nedormiti si saptamini intregi postind PENTRU EI ca prietenul meu Nicolae fara sa le cereti bani?Ca maestrul sufit Qamar al Taf ? Ca parintele meu adorat Elefterie?ca parintele Argatu? ca shamanii din India pe care ii cunosc?) si dindu-si ochii peste cap povestind cit de buni sint ei ca aici: http://www.universulterapiilor.ro/terapeuti%20-%20povestea%20unei%20extraordinare%20lupte%20pt%20viata.html
pe voi toti dragilor, IO, KARMA POLICE, THE PUNISHER OF THE WicKED, va exilez, cum ii exila Constantin pe draci, direct in iad. Si nu, nu acolo unde va place voua sa stati la comanda si sa vedeti cum ceilalti stau in patru labe in fata voastra ci in iadul Adevarat acolo unde e lumina neagra fara stralucire, rece si plina de durere. In iadul singuratatii in care singura voastra companie veti fi voi insiva(brrr hidos)unde Iisus niciodata nu va veni sa va scoata pentru ca nu stiti sa-l chemati din inima, in iadul unde Mohammed nu a fost niciodata pentru ca el avea treaba in ceruri cu arhanghelul Gabriel, in iadul unde majoritatea liderilor religiosi fosti si prezenti sint deja pogoriti cu trupul si mintea, in iadul in care, din lipsa de ocupatie si pentru ca ASA VI S-A COMANDAT vreti sa ne cufundati pe toti. But guess what? Noi vrem sa traim liberi, sa zburdam free prin univers, sa exploram, sa iubim si sa va dam cu tifla importantilor. Si pentru asta nu trebuie sa facem nimic altceva decit sa ridem. Sa ridem de voi, de noi, de draci si de egoul nostru aliatul vostru pe care, iata acum il sfarimam.
Io sint Jihadu'. Jihadu' Enervat . Si vin dupa voi ACUM!




P.S. Pentru a exersa metode spirituale ca aici: www.infinityspirit.ro sau chiar mai bune, vizionati clipul de mai jos:



Chiar daca sintem in inchisoare, praduiti de voladores si tinuti legati de miini si de picioare de propriile noastre minti exista o scapare. Vedeti aici:



Nu disperati, nu dati energie vampirilor spirituali si energetici, nu fiti deprimati.. Rideti de ei si de importanta de sine pe care o propaga. Si de voi. Si de mine.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites