Sunday, January 9, 2011

Întrebări grave pentru autorii genocidului din România

Share/Bookmark

Cei care s-au aflat la conducerea loviturii de stat din decembrie 1989 şi cei cărora le-au predat ştafeta la cîrma României, în ultimii 21 de ani, au şansa şi mai ales obligaţia să răspundă public, cel puţin, la următoarele întrebări:

1. De ce la conducerea României au ajuns, în perioada 1945-1964 şi în perioada decembrie 1989 - decembrie 2010, alogeni de aceeaşi etnie cu întemeietorii marxism-leninismului, alogeni care au impus Poporului Român comunismul şi ulterior capitalismul, fără ca urmaşii Poporului Primordial, al geto-dacilor, să fie consultaţi în mod democratic prin Referendum Naţional?


Alogenii de atunci au pus la cale un genocid împotriva elitelor şi patrioţilor români! Alogenii de acum au declanşat un Holocaust împotriva Poporului Român! Cei de atunci şi urmaşii lor, încă nu au cerut iertare Poporului Român. Cei de acum trebuie alungaţi de la Putere, judecaţi şi condamnaţi pentru faptele lor!


2. Cine a pus la cale lovitura de stat din decembrie 1989, care au fost adevăratele obiective ale acesteia, cît i-a costat pe finanţatorii externi şi cine sînt vinovaţii pentru morţii din decembrie 1989?


3. De ce, dintre fostele ţări socialiste din Europa, numai în România s-a aplicat un plan diabolic de subminare a economiei naţionale, de jefuire a bogăţiilor naturale, de îndatorare externă şi un Holocaust împotriva Poporului Român?


4. Cine a programat, cine coordonează, controlează şi în ce scop Holocaustul împotriva Poporului Român?


5. Care au fost costurile şi care sînt rezultatele tranziţiei de la socialism la capitalism în România, după 21 de ani?


6. Ce fel de capitalism s-a pus la cale în România, după ce modele, care au fost principalele obiective şi ce s-a realizat timp de 21 de ani?


7. De ce nu s-au aplicat în România post-decembristă programe de dezvoltare economico-socială inspirate din ţările capitaliste dezvoltate?


8. Cine a programat şi de ce a fost aplicat cel mai amplu program de distrugere a economiei naţionale?


9. Care sînt forţele străine ce au declanşat şi amplifică Holocaustul împotriva românilor şi acţionează pentru dezmembrarea teritorială a României?


10. De ce la sfîrşitul anului 1989 au fost înlocuiţi, la conducerea României, cîţiva tirani cu o bandă de hoţi?


11. Cu ce scop au fost impuşi de către forţele oculte străine cei trei preşedinţi alogeni ai României din ultimii 21 de ani?


12. Ce au făcut, în ultimii 21 de ani, bun şi rău pentru România şi pentru Poporul Român cei care au ocupat funcţiile de preşedinte al ţării, de prim-ministru şi preşedinţi ai partidelor politice care au participat la guvernare?


13. Care a fost, în ultimii 21 de ani, contribuţia premierilor alogeni la prăbuşirea economico-socială a României şi la patronarea Holocaustului împotriva Poporului Român?


14. Cine a hotărît şi cu ce scop ca să fie lichidată Industria, Agricultura, Cercetarea şi Armata din România?


15. Procesul de privatizare a fost un succes sau a reprezentat cel mai mare jaf şi cea mai mare crimă din istoria multimilenară a Poporului Român?


16. Ce sume s-au încasat din privatizări şi care a fost destinaţia lor?


17. Care este bilanţul reformelor din ultimii 21 de ani?


18. De ce, timp de 21 de ani, niciunul dintre cei aflaţi în conducerea României nu îşi asumă paternitatea reformelor post-decembriste prin care s-a produs cea mai mare criză economică, socială, morală şi politică din Istoria României?


19. Cine poartă vina pentru transformarea României dintr-o ţară multilateral dezvoltată şi fără datorii externe în anul 1989 într-o colonie în anul 2010, cu peste 140 miliarde euro împrumuturi externe?


20. Care sînt rezultatele tranziţiei oarbe de la socialism la capitalism, după 21 de ani în România?


21. Unii condamnă rezultatele obţinute, în ţările fostului lagăr socialist, prin aplicarea teoriei marxist-leniniste. În baza cărei ideologii s-a făcut tranziţia de la socialism la capitalism în România în ultimii 21 de ani?


22. Ce s-a urmărit şi ce s-a obţinut prin închiderea şi demolarea a zeci de mii de întreprinderi, fabrici, uzine, numeroase combinate şi institute de cercetare?


23. De ce au fost desfiinţate peste 5 milioane de locuri de muncă şi ce s-a urmărit prin alungarea din România a peste 4 milioane de cetăţeni români în ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Africa şi Australia?


24. De ce pînă acum nici unul dintre preşedinţii alogeni ai României şi niciun guvern post-decembrist nu au fost preocupaţi de elaborarea şi dezbaterea în Parlament a unui Program Naţional pentru repatrierea românilor alungaţi din ţara-mamă în ultimii 21 de ani?


25. De ce Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au încurajat nemunca şi disponibilizările?


26. Care ţară din lume s-a dezvoltat prin nemuncă şi prin oferirea bogăţiilor naturale la străini?


27. În ce scop Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au lăsat Poporului Român cea mai grea moştenire, o datorie externă ce tinde spre 200 miliarde euro?


28. De ce nici un Guvern post-decembrist nu şi-a angajat răspunderea în Parlament pe un proiect de lege privind datoria externă şi rambursarea ei?


29. De ce, timp de 21 de ani, a fost încurajată şi apoi generalizată corupţia în România?


30. De ce Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au refuzat să acţioneze eficace împotriva contrabandei, evaziunii fiscale şi traficului de droguri?


31. De ce preşedinţii alogeni ai României şi guvernele post-decembriste au refuzat să preia şi să adopte modelele din China, Coreea de Sud şi Finlanda în privinţa combaterii corupţiei, a evaziunii fiscale şi a traficului cu droguri?


32. De ce nu s-a introdus votul obligatoriu şi s-a permis şi încurajat fraudarea alegerilor prezidenţiale, parlamentare şi locale?


33. Cu ce scop se mimează alegerile democratice din România, cînd se ştie că principala preocupare a celor care s-au aflat cu schimbul la Putere o constituie diversificarea şi perfecţionarea metodelor de furat la viitoarele alegeri?


34. Se ştie că România este singura ţară din lume unde nu este interzisă folosirea aditivilor alimentari cancerigeni. Ce au urmărit Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu prin otrăvirea populaţiei, în ultimii 21 de ani, cu aditivi alimentari cancerigeni?


35. De ce a fost înlocuită dictatura comunistă cu dictatura băncilor străine?


36. Cu ce scop a fost lichidat sistemul bancar românesc şi ce rol a jucat eternul guvernator alogen al Băncii Naţionale a României, "academicianul" Mugurel Constantin Isărescu?


37. De ce Regimul Băsescu-Boc, împreună cu Fondul Monetar Internaţional (F.M.I.), acţionează împotriva Poporului Român, urmaşul Poporului Primordial, al geto-dacilor în Dacia Edenică?


38. Ce s-a făcut cu banii care au generat imensa datorie externă de peste 140 miliarde euro pe care o are astăzi România, ce obiective de investiţii s-au realizat din împrumuturile externe şi ce dobînzi s-au plătit pînă acum?


39. Cine a decis şi de ce a fost îndatorat Poporul Român cu peste 60 miliarde euro în numai doi ani (2009-2010) ai Regimului Băsescu-Boc şi ce destinaţie s-a dat împrumuturilor externe?


40. Cui foloseşte creşterea continuă a sărăciei în România?


41. De ce s-a acţionat şi la comanda cui pentru ca România să ajungă pe ultimul loc în Europa în ceea ce priveşte nivelul de trai şi la sănătatea populaţiei?


42. De ce a fost atacată fibra biologică a românilor?


43. În ce scop se acţionează pentru distrugerea şi abandonarea mediului rural şi pentru "înmormîntarea" tradiţiilor multimilenare româneşti?


44. Ce se urmăreşte prin cel mai mare analfabetism şi abandon şcolar din Europa? Ce viitor vor avea aceşti copii?


45. De ce regimul socialist a asigurat învăţămînt de stat gratuit şi obligatoriu, iar regimul capitalist din România închide peste 3.000 de şcoli în numai doi ani ai Regimului Băsescu-Boc? Acesta este efectul Pactului pentru sau împotriva Educaţiei?


46. De ce dascălii şi medicii au devenit inamicii publici ai F.M.I. şi ai Regimului Băsescu-Boc?


47. În ce scop şcolile şi facultăţile au devenit, în ultimii 21 de ani, fabrici de şomeri cu diplome? De ce regimul capitalist instaurat în România ultimilor 21 de ani nu reuşeşte să atingă performanţa regimului socialist, care asigura pentru tineri învăţămînt gratuit şi locuri de muncă sigure?


48. Cine a împiedicat şi de ce Regimurile Iliescu-Constantinescu şi Băsescu să asigure locuri de muncă în România pentru absolvenţii şcolilor şi facultăţilor?


49. De ce komisarii străini şi Regimul Băsescu-Boc acţionează pentru exterminarea rapidă a pensionarilor şi a persoanelor cu dizabilităţi?


50. Prin ce se deosebesc minciunile şi umilinţele din Regimul Băsescu-Boc de cele din Regimul Ceauşescu?


51. De ce preşedinţii alogeni ai României, guvernanţii şi Parlamentul n-au avut altă grijă, în ultimii 21 de ani, decît să adopte legi împotriva cetăţenilor şi a Poporului Român?


52. De ce şi în ce scop Regimul Băsescu-Boc a sărăcit, a umilit, a înfometat şi batjocorit Poporul Român?


53. De ce Regimurile Iliescu-Constantinescu şi Băsescu au luat numai măsuri nepopulare, cu încălcarea art. 47 din Constituţia României?


54. Cîte decenii de austeritate mai are de suportat Poporul Român, de ce şi pentru ce?


55. De ce nu se organizează un Referendum Naţional pe tema viitorului Poporului Român şi al României?


56. De ce nu se organizează Referendumuri Naţionale pe următoarele teme: împrumuturile externe; valorificarea celui mai mare zăcămînt din lume de aur, argint, uraniu şi metale rare, cel de la Roşia Montană; scoaterea de la guvernare şi în afara legii a UDMR?


57. Cine răspunde pentru cei 21 de ani de dezastru, jaf, corupţie, haos, sărăcirea populaţiei şi genocid din România?


58. De ce se interzice Poporului Român să afle cui, de ce şi în ce condiţii au fost date străinilor bogăţiile naturale lăsate de Bunul Dumnezeu în Dacia Edenică?


Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al P.R.M.,
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites