Tuesday, August 18, 2009

SPIRIDUSUL ELF si furtul la mare cinste

Sa revenim dragilor la obiectul principal al blogului nostru si sa-i dam inainte cu prinderea'falsurilor spirituale'.
Cautind pe net am gasit un articol foarte interesant, in care este explicat falsul si furtul realizat cu 'spiridusul elf'; ca e fals si furat e una, dar mai grav e ca e si DAUNATOR. Dar sa-i dam cuvintul autorului:

"In randurile de mai jos se afla raspunsul dat unui domn dr. in biologie interesat de relaxarea pilotata auditiv, in care se gasesc unele informatii, care au disparut din forumuri si trebuie cunoscute de cat mai multa lume

STIMATE DOMN,

In mod sigur ca nimic nu e intamplator(ca sa puteti aprecia ceea ce am realizat tb. sa aveti o pregatire, o intuitie si o deschidere pe masura); de pilda dorinta dvs. De a va instrui in metoda de relaxare pilotata pt. invatarea rapida a limbilor straine dovedeste intuitie, fiindca ati ales calea care duce si la autocunoastere si la eliminarea sursei tuturor maladiilor;

Momentan am venit din Japonia si China, unde am fost invitat pt.un contract preliminar de colaborare, dupa testarea eficientei Qi Magen. In concluzie, daca eu o sa fiu de acord se va trece la producerea in serie pe scara larga a Qi Magen, pt a inlocui terapia chimica(vectorul material al informatiei terapeutice), atunci cand raspunsul la aceasta devine ineficient, in ciuda dozelor tot mai mari de medicamente( nu doar in cazul diabetului, ci si al depresiei, insomniei, infectiilor bacteriene si virale-dupa cum stiti, inaintea declansarii pandemiei cu H1N1, WHO a anuntat aparitia unor tulpini H5N1 rezistente la majoritatea antiviralelor cunoscute).

Am corectat si am pus in ordine mesajul de mai jos, care trebuie cunoscut de cat mai multi oameni

"Istoria realizarii Qi Magen si a Spiridusului"

Spiridus ELF este realizat de mine in 2004, impreuna cu un electronist(Ion Besliu), pe care l-am tratat fara aparate prin emisie de Qi (ki;chi)[am studiat acupunctura si sunt maestru qigong, asa ca stiam ca unde merge energia (in lb. chineza: qi ,chi; in lb. japoneza: ki) merge si sangele (xue)]. Acest domn electronist avea laba piciorului neagra de la un diabet, si era programat sa fie amputat in ziua urmatoare primei intalniri . Din cauza ca piciorul s-a inrosit, dupa emisia de qi, si s-a reluat circulatia sanguina, medicii nu l-au mai amputat si i-au spus chiar sa continuie tratamentul cu maestrul japonez(asa l-am sfatuit sa le spuna despre persoana care l-a tratat, fiindca pe mine nu ma interesa sa am coada la usa ).

Acel dispozitiv botezat azi Spiridus ELF l-am abandonat ca ineficient si poluant electromagnetic(realiza LF- low frequency prin interferenta intre unde radio, exact ca la interferenta undelor ultrasonore, care genereaza "batai" in domeniul audibil ), dar a fost preluat de patronul acestui electronist(Alexandru Musat), care l-a amenintat ca il da afara, daca nu i-l preda, spunandu-i ca tot ce se produce de catre angajatii firmei in timpul lor liber apartine firmei[asta este justificarea, care mi-a fost furnizata de electronist(Ion Besliu), atunci cand

l-am intrebat: "de ce a permis ca munca mea si a lui sa fie insusita de patronul sau ?"- aceasta justificare este inregistrata pe CD audio].

Cei ce au inteles ca acest spiridus este omologat si in mare face aceleasi lucruri- trebuie sa stie ca aceasta omologare apartine de fapt doar unui prototip de incercare aruncat la gunoi ( botezat Spiridus ELF) al produsului creat de mine (Qi Magen); domnii care il produc azi il trateaza ca pe o afacere, si nu au nici o competenta si nici o tangenta cu domeniul in care doar eu am pregatire, cercetari si carti publicate(vedeti colaborarea cu d-l dr. Dumitru Constantin Dulcan si cu dr. Florin Bratila si in cartile publicate). Autorii acestui furt ar trebui sa-i creada orbi sau prosti, pe toti ceilalti oameni, ca sa considere, ca isi pot insusi ceva dintr-un domeniu in care nu au nici o pregatire, fara ca nimeni sa nu inteleaga acest lucru.

Una este sa se faca descoperiri simultate, de catre doi oameni, care cauta acelasi lucru(realizarea simultana a primului telefon; fiindca dvs. d-le sunteti biolog va puteti gandi la Charles Darwin si la Alfred Wallace), si este altceva, ca cineva sa apara din senin cu un produs de testare, aruncat la gunoi, al cercetarii altcuiva.

Ce diferenta este intre Qi Magen si Spiridus ELF, comercializat in magazinele bucurestene?

(E numai diferenta de pret?-Am inteles ca acest spiridus este omologat si in mare face aceleasi lucruri)

Qi Magen utilizeaza 18 procesoare si produce sute de milioane de tipuri de impulsuri, care au fost repartizate in 99 de categorii, din lista pe care o vedeti in imaginea de pe QI MAGEN :

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Fiecare dintre cele 99 categorii sunt amplasate in cele 12 clase vibratorii de care apartin fiintele umane si sunt deplasate sau shiftate permanent in faza, pt a corespunde portilor deschise,conform cronobiologiei (crono-acupuncturii).

Spiridus ELF produce 7 frecvente fixe, date de combinatia a trei butoane: luate cate 1=3 posibilitati, cate 2=3 si cate 3=1.

Sa nu uit sa va spun ca dispozitivul actual QI MAGEN, nu mai emite doar impulsuri electromagnetice

printr-o antena de ferita, ca un aparat de radio, asa cum facea prototipul de incercare aruncat, botezat Spiridus ELF, ci foloseste o antena Graal Star[o tehnologie de conversie in camp morphogenetic, care repara ADN-ul uman, revitalizeaza apa si organismul uman, si il protejeaza impotriva insertiei virusurilor, care nu pot contamina un organism, decat comandand celula in care intra, ca aceasta sa-l reproduca-vedeti brevetul norvegian al Quantum Star, unde se afirma ca informatiile privind constructia acestui dispozitiv au fost obtinute printr-un medium de la civilizatia din Atlantida, si tehnologia cunoscuta civilizatiilor extraterestre-vedeti proiectul Lotus]. Aceasta antena Graal Star folosita in Qi Magen are dimensiuni mici, cat un patrat cu latura de 4 cm, in care se afla un lotus cu 12 petale, similar Shri Yantra si centrului energetic subtil al inimii (Anahata chakra.).Vedeti imagini pe:

http://www.flickr.com/photos/mirahorian/

Am testat si o varianta care functionaza ca portal interdimensional fara alimentare cu impulsuri, un disc patrat cu latura de 11 cm, care s-a dovedit utila in maladii terminale[ intr-o clinica de boli terminale, unde se afla pacienti cu metastaza, despre care medicii afirma ca nu mai au de trait decat 1-3 luni, s-a realizat o testare oarba, pt a exclude efectul placebo- 12 persoane au primit 12 discuri identice de 11x11cm, cu aceeasi imbracaminte exterioara, si doar unul singur avea in interior un graal(acest lucru nu-l cunostea nici preotul care a initiat testarea si care-i pregatea pe pacienti sa se impace cu ideea trecerii dincolo de aceasta viata-rezultatul testarii a fost acelasi cu cel obtinut anterior (doar persoana care a utilizat antena Graal Star a ramas in viata, dupa un an de purtare nonstop); asa cum va spuneam experimentul a fost initiat de preotul care dorea sa se convinga ca nu este un efect placebo, si care a avut inima sa-i folosesca pe acesti oameni pe post de cobai-doar o singura persoana a supravietuit testarii si traieste si azi, dupa doi ani.

Mai exista si un caz de vindecare al unei tinere cu scleroza in placi( caz diagnosticat ca atare de catre medici din trei clinici). Azi aceiasi medici considera ca diagnosticul initial a fost gresit, fiindca este greu sa accepte ca o persoana, care era imobilizata la pat , prezinta azi disparitia factorilor indicati anterior in mod repetat , de catre analizele efectuate, si poate sa mearga din nou si sa se simta bine( in toamna trecuta a fost la culesul viei). Persoana mentionata este fiica contabilei d-lui Ghiulbenghian Jirair si poate fi contactata

Antena Graal Star externa poate fi trimisa prin priority post impreuna cu prospectul.

Despre Graal Star vedeti detalii pe:

HOLY GRAIL A TRANS-DIMENSIONAL GATE TO DNA REPAIR AND ETERNAL YOUTH/SFANTUL GRAAL-O POARTA INTERDIMENSIONALA PT. REPARAREA ADN

http://www.myspace.com/graalstar

http://holygrail1.multiply.com/

http://360.yahoo.com/graalstar

Domeniul de utilizare al Qi Magen:

-infectii micotice, bacteriene si virale(AIDS,SIDA,HIV,H1N1,H5N5), unde medicatia actuala s-a dovedit ineficienta

-maladiile in care administrarea unor doze tot mai mari de medicamente a devenit ineficienta(insomnie,diabet) sau in cele in care se recomanda implantarea de dispozitive generatoare de impulsuri (depresie, parkinson).

detalii despre gripa porcina si mod de tratament pe:

QI MAGEN-OUT OF PANDORA’S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE

http://www.myspace.com/qimagen

http://qimagen.multiply.com/

http://www.danmirahorian.com/

Qi Magen ! O strapungere in infectiile virale: HIV, SIDA, gripa aviara, gripa porcina sau mexicana, H5N1, H1N1

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=202417109&blogId=486377647

http://qimagen.multiply.com/

In concluzie oamenii pot folosi pt. vindecare trei vectori,directii sau cai:

1. vectorul material (chimic) al informatiei terapeutice(medicamentele), care ne polueaza atat propriul organism[efecte teratogene; altereaza ADN-ul uman],cat si celelalte organisme(plante, animale) tratate astfel in caz de infectii microbiene, micotice ori virale [si produsele acestora, pe care le folosim drept hrana (lapte, fructe, legume, carne, miere, )]

2. vectorul energetic(impulsuri; curenti) al informatiei terapeutice; de pilda impulsurile produse de Qi Magen- care este un creier artificial) ori

3. vectorul informational, care comanda vectorul energetic(impulsurile), al informatiei terapeutice-propriul generator de impulsuri(creierul) prin metoda de relaxare pilotata auditiv. Creierul nostru deja genereaza impulsurile necesare regenerarii, intineririi ,vindecarii si reglarii tuturor functiilor corpului (temperatura, presiune sanguina, glicemie), dar pt a face asta trebuie sa intram in starea necesara(vedeti ce spunea Brancusi:"greu nu e sa facem ceva, ci sa intram in starea necesara").

Atunci cand ma refer la metoda de relaxare prin pilotare auditiva- ca la o cale antica pentru trezire, de reamintire a adevaratei noastre identitati, de vindecare, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a Universului, trebuie sa va spun ca aceasta cale este deosebita de hetero hipnoza si de autohipnoza(se foloseste aceeasi poarta a transei si aceeasi scara, pe care fiintele umane au coborat-o si au cazut in captivitate sau robie, dar aceasta scara este parcursa in sens contrar, pt a ajunge la eliberare (moksha)[vedeti vechea cale a dacilor; termenul zamolxe, interpretat azi drept un zeu, din cauza programarii conceptuale, desemna odinioara=calea catre, veriga dintr-un lant(za)+ eliberare(moksha); acelasi lucru se intampla si in alte traditii de pe Terra, care nu au fost colonizate: in taoism, tao este cale iar nu un zeu; in crestinism, cuvantul lui Iisus a indicat calea pt a ajunge la starea divina, la Imparatia cerurilor din noi insine, dar oamenii au fost manipulati sau conditionati sa ramana la tiparul zeificarii si idolatrizarii] ; am scris despre adevarata identitate a omului pe siturile:


HIDDEN KNOWLEDGE/CUNOASTEREA ASCUNSA

http://www.myspace.com/hiddenknowledge1

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

http://www.myspace.com/guided_awakening

Aceste explicatii suplimentare se gaseau pe forum la rubrica istoria qimagen, pana au fost sterse de un binevoitor (hacker platit), dar mai exista pe internet in sute de alte locuri.

Ieri am pus la cautare pe google:"Istoria realizarii QI MAGEN si a Spiridusului" si se pare ca au facut tot ce au putut sa scoata articolul din f. multe locuri(unde am relatat cursul evenimentelor despre care va scriu mai jos; daca puteti va rog sa-l faceti public si dvs. fiindca adevarul nu poate fi ascuns, doar fiindca in Romania sunt azi atat de multi oameni, care si-au vandut onoarea pt. o mana de arginti(ma gandesc ca nu este o coincidenta faptul ca acest articol a disparut din zeci de forumuri, dar au ramas articolele postate inainte si dupa; pt. aceasta eliminare a articolului cineva a platit ). Puteti publica chiar aceasta corespondenta."

sursa qimagen




5 comments:

interesant articolul si,e mare pacat ca incearca sa se profite de aceste cai care ar trebui sa fie curate,dar...
am incercat sa intru pe qimagen,se pare ca are malware.Voi intra oricum.

mda, mie nu mi-a dat malware, dar poate ai tu ceva mai bun..anyways e pacat de furtul intelectual ce se petrece la ro

inteleg supararea autorului cu privire la furtul patentului, inteleg superioritatea produsului final. spiridusul a fost inlaturat ca ineficient ori doar pentru ca era perfectibil. totusi exista marturii care vorbesc de multe beneficii ale spiridusului... cum impacam cele doua... ce inseamna "poluant electromagnetic"? se refera la undele care ne inconjoara din toate partile? de aici pana la a spune ca este DAUNATOR este o oarecare distanta. nu vreau sa contrazic pe cineva, vreau doar sa aflu ADEVARUL...

de ce nu intri pe siturile qimagen sa intrebi acolo pe cineva care se pricepe la fizica si paote sa-ti dea rapsunsuri competente, dinpacate cunostintele mele de specialitate lasa de dorit

Ce pot sa spun e ca de vreo 4 ani am achiziționat un spiridus varianta noua 2016 full hd parca, pot doar sa va spun ca in 4 zile de terapie peste noapte pus in ciorapi și tras pe tălpi, ma scăpat de durerile care persostau de ani buni din cauza papucilor de munca.
Apoi am început sa îl folosesc pt balonări sau dureri musculare la pulpe și circulație periferica deficitara și va pot spune ca după un an de la achiziționarea primului , am mai comandat unul și îl folosim pe toată familia in loc de ibuprofen, noi așa l-am numit ibuprofen energetic , itu ua durerea f repede.
Cuvtoata inima va spun ca funcționează și e in produs excepțional

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites