Wednesday, February 20, 2013

IUDA-JUDAS

The true personality of Judas who was the closest friend of Jesus, an initiate and the only one who could understand His message, will be presented in these documentaries. Enjoy!





Timp de 2000 de ani sinonimul tradarii a fost Iuda.

Una dintre scuzele antisemitismului a fost ca evreii l-au omorit pe Iisus, prototipul evreului tradator si ahtiat dupa bani fiind Iuda, pogromurile asupra evreilor fiind scuzate de aceasta idee si uitindu-se voit ca si IISUS si ceillati apostoli AU FOST TOTI EVREI.

Societatile secrete gnostice au pastrat adevarurile istorice greu de inghitit, platind scump acest lucru, prin executii in masa precum catharii, ardere pe rug  sau asasinare prin media, mai nou.

Din fericire noile descoperiri arheologice (macar de atita lucru sa profitam daca tot traim intr-o epoca moderna) infirma supozitiile inchizitiei si scot la iveala noi dovezi ca Iuda a fost de fapt cel mai apropiat ucenic al Lui Iisus si singurul-in afara de Maria Magdalena si Ioan-care i-a inteles mesajul divin.

Iuda a acceptat cea mai grea sarcina-sacrificarea sufletului pentru prietenul sau cel mai bun asa dupa cum insusi Iisus spune (Evanghelia dupa Ioan:15, 13. -" Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi." )

Mai jos sint trei documentare despre acest subiect, traduse in romana.

PERSONALITATI CARE AU MARCAT ISTORIA:IUDA

CINE L-A OMORIT PE IISUS

EVANGHELIA DUPA IUDA




 cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

2 comments:

Ai vazut seria asta de emisiuni cu Miceal Ledwith?
Partea 1
http://www.youtube.com/watch?v=ojOBf4yq54M

sunt trei parti

normal doar eu le-am pus pe facebook si blog..f interesante

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites